петък, 3 юни 2016 г.

Слугите на тъмнината са нетърпеливи да продължат кървавите жертвоприношения


Англосаксонският елит е нетърпелив да "продължи банкета", тъй като на техните "богове" за "захранване" се нуждаят от периодични кръвни жертвоприношения. Ето защо единствено като "жертва" (пушечно месо) са избрали в това число и тези, които са решили да "се сприятеляват с Америка".

Дори и за особено слепите и глупавите става все по-ясно, че именно елитът на англосаксонската империя провокира властта в своите колонии към продължаващото кръвопролитие, което се използва като жертвоприношение за субектите на тъмнината, какъвто беше случаят в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Югославия, Виетнам ...

Интересно, а остана ли някой да не знае, че неофициалната идеология на англосаксонския елит е нацизма, а неофициална религия - сатанизма? Чуден ли е тогава толкова агресивния политически курс на империята, базиран на култа към насилие и откровени лъжи? В крайна сметка, каквито са "боговете", такова е и паството.

Ето защо, те ще направят всичко възможно конфликта в източната част на Украйна да се разгори с нова сила. И ако в близко бъдеще в Киев пристигнат служители от отвъдокеанската метрополия, то до възобновяването на пълномащабни военни действия ще останат броени дни или дори часове, както се е случвало неведнъж през последната година.

Изглежда, че желаещи да умрат за интересите на свои и чужди олигарси все още има доста. Но това е техен избор. Те следва да бъдат напълно наясно, че отговорността за избора си ще трябва да понесат в пълен размер.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.