неделя, 6 март 2016 г.

Да разгледаме някои кодировки при църквата

Всичките съществуващи църкви не са построени случайно. Системата на контрол - това е пирамидата, чиито връх се явява църквата. Разположението на църквата не е случайно - върхът (острието на купола) точно съвпада с оста на пирамидата.

Това важи както за православните църкви, така и за католическите катедрали и минарета (джамии). Църквата е двойно действащ
а помпа. При четене на информация (по празници) стрелката е надолу (одухотворението напуска църквата). При запис на информация стрелката е нагоре - запис с изхвърляне през острието на боклука и стара информация (светещи облаци над църквата при голямо събиране на хора). Хората излизат с нова информация и пристъпват към изпълнението на това, което е написано. Всички празници и всичките дни за снемане на информация са разписани и пуснати в обръщение за подвеждане към божествените и свещени събития. Информацията най-напред получават служителите на църквата, поради което изборът на духовенството не е случаен. Тъй като информацията идва чрез църквата, тя се смята за основата на всичко - и морал, и наука, и всичко, което е предписано от програмата. Формата на купола е луковица, а конусът също не е случаен. Ако под него няма нещо, което да прекъсва връзката, формата на луковицата или конуса улеснява изтеглянето на потенциала от всички присъстващи. Каските, будьоновките изпълняват същата функция - по време на война мозък не е необходим.

 (Александър Хатибов)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.