събота, 31 октомври 2015 г.

Как да се държим, сблъсквайки се с агресията

Ние усещаме увеличаването на хаотичната интензивност от многото сложни енергии на околната среда, и това усилва ефекта от въздействието на агресивните, заплашителните и манипулативни личности. Тези сили присъстват както при хора, така и в безличните отрицателни енергии, които могат да влязат в нашата лична сфера или да се промъкнат в някоя група от хора. Безличните отрицателни енергийни сили се събират в тежки тъмни облаци на колективни мисловни форми или в мисловен смог. Много от хората, които са чувствителни и емпатични могат да усетят този мисловен смог и да го почувстват като изключително депресиращ и изпълнен с отрицателна енергия. Много плътни области, изпълнени с големи негативи, могат да привлекат низши сили като демонични и рептилски същности или паднали ангели. Тези същества се хранят с колективния мисловен смог и са привлечени от изключително негативни хора, които са абсолютно неосъзнаващи духовността, те ги направляват към още по-силно ниво на негативните мисли и деструктивно поведение. Присъствието на хора, които са обсебени от същности и негативизъм може да доведе до значително изтощаване, тъй като те са склонни към емоционален вампиризъм.

Когато сме изправени пред агресивни и антагонистични сили, и когато сме запознати с ясния и спокоен подход към разумен диалог, ние можем да  превърнем агресията и арогантността в сътрудничество. Най-малкото, можем да установим ясни енергийни граници и да послужим като пример за приемливо поведение и добронамерена комуникация, бидейки уважаващи и ясни, ако човекът насреща има желание за сътрудничество. Понякога нарцисизмът, присъстващ в агресивния човек не му позволява да води диалог в подобен дух. Нарцистичните хора са затворени за разрешаването на конфликти чрез диалог, те искат всичко да става така, както те искат, и то за ваша сметка. Ако това се случи, ние трябва да решим дали си струва продължаването на разговора и хабенето на енергия, или трябва да се направи извод, например - да се определи граница, затваряща по-нататъшен достъп до вас.

Една от най-често срещаните особености на агресивните и заплашителни тъмни сили, независимо дали е човек или тъмна сила, използваща определен човек е, че те съзнателно се опитват да намерят емоционален трегер, опитвайки се да те хванат неподготвен и да те извадят от равновесие. При тази манипулативна техника, наречена "хващане на въдицата", човекът или същността се опитва да ви разстрои емоционално, използвайки подигравки и обиди, удари под пояса, натискане на копчета, за да види как ще реагирате. Ако това се случи, те успяват и ще имат предимство пред вас, което ще бъде използвано, за да продължат да използват вашата лична слабост или уязвимост. Това се използва в психологическата война, както и като енергийна концепция, ето защо е важно да се осъзнае, когато си имате работа с тъмните сили. Ако сте отслабнали от емоционалната борба и сте объркани, те ще ударят още по-силно, защото вие сте отворени за тях. Тази тактика се използва в сценариите на личните взаимоотношения, както и за дестабилизиране на общности или организации чрез "разделяй и владей". Хищническият ум се прицелва на слабостта и уязвимостта, която може да имате, създавайки сред хората и общностите Жертви и Палачи.

 Абсолютно желязно правило в ситуациите, в които агресивен човек или паднала същност се стремят да ви сплашат, е винаги да запазите спокойствие и да останете хладнокръвни. Колкото по-малко реагирате на човека / същността, опитващи се да ви манипулират или да прилагат агресивни методи, за да ви отслабят и контролират, толкова по-лесно е да останете съсредоточен и да не реагирате. Реакциите идват от подсъзнанието и не са правилният отговор, защото вие трябва бързо да се предпазите от опасност. Най-добрият отговор е съхранение на самообладанието и потвърждение на неутрална позиция по отношение на човека / същността или обстоятелствата, за да се даде възможност да отговорите по-добре и имайки самоконтрол, ще имате повече възможности и лична власт, за да управлявате ситуацията или да я насочите в по-добра посока. Сблъсквайки се с изключително негативни форми на енергия и агресия, не е разумно да се отговори на агресията с агресия. Това само ще влоши енергийния проблем, ще засили хаоса и ще отслаби положението ви. Останете спокойни и с неутрална позиция по отношение на негатива, това ще допринесе за ускоряване решението на проблема. Когато човек или същност са агресивни или се опитват да ви сплашат, за миг се замислете за неговите мотиви и защо те искат да действат по този начин. Откъснете се от ситуацията като страна, вземете позицията на наблюдателя и погледнете техните действия и поведение от висотата на птичи полет. Ще стане много ясно, че човекът действа от страх, в резултат на скрита травма и болка, и че тази потисната болка е резултат на собствените нерешени проблеми. Понякога, това поведение ни позволява да видим, че тези обстоятелствави учат на самоконтрол при среща с агресивни сили. Много хора действат с цел да унищожават в резултат на управлението над съзнанието и не могат да се контролират. Такова деструктивно поведение дава много информация за даден човек (неморален, управляван, страхлив, слаб) и за неговите травми. Когато човек се управлява от външни сили, той не може да ги разпознае, той е много слаб и лесно може да бъде манипулиран. Хората, които са много слаби умствено, емоционално или духовно, използват груба сила, за да сплашат другите и успяват да получат това, което те искат, или да завършат разрушителната програма на същността, която ги използва. Ако погледнем от друга страна, отразяваща по-мащабните духовни въпроси, които засягат планетата, ние ще се научим да отхвърляме и да неутрализираме негативите, това намалява всякаква персонализация в ситуациите. Ние не трябва да възприемаме тези агресивни или заплашителни обстоятелства лично, а трябва да останеме будни и да сме наясно със скритите мотиви. Тогава можем да видим цялата картина, да видим това, което се крие и да решим проблема чрез възстановяване на енергийния баланс.

Ние живеем в общество, в което има много хора и същности, които не зачитат основните права на човека, и това е същността на контрола върху Земята от страна на Негативната Извънземна Програма и управляващия елит. Важно е да се разбере, че имайки работа с конфликти, ние се сблъскваме с толкова много нарцистични хора и психопати на планетата Земя. Стратегия на Измамата на Архонтите е предназначена за създаване на психопати и сега планетата е страничен продукт на Негативната извънземна програма, сформирана от система от възгледи и множество злоупотреби, представляващи престъпления срещу човешките права. Тези права са Универсалните закони, които са били нарушени, а тези негативни сили са били в състояние да се възползват от преимуществото си и да заграбят властта над хората на Земята.

Ако не причинявате вреда на други хора, можете да засилите разбирането на тези закони и да ги прилагате при такива обстоятелства, за да прогоните същностите или неутрализирате тъмните сили, присъстващи в хората, които са агресивни към вас. Често хората показват агресия към вас без всякаква видима причина, понеже действат под контрола и манипулацията на външни сили. Когато осъзнаваме правата ни като човешки същества, ние започваме да разбираме по-ясно как да обозначим и укрепим своите лични граници. Това също така се нарича умение да управляваме своето лично пространство. Агресията, заплахите и манипулирането на поведението са предназначени да ви накарат да се откажете от правата си и да свиете границите си, за да могат да ви контролират. Сблъсквайки се с агресивни и заплашващи хора / същности е важно да знаете за своите основни човешки права. В такъв случай вие ще знаете, когато правата ви са нарушени. Правата на човека - това са морални принципи, описващи определени норми на човешкото поведение, които са защитени от законите в гражданското и международното право. Негативната извънземна програма и пропадналите същности сплашват и мамят хората, нарушавайки техни основни човешки права и често хората дори не знаят, че правата им са били нарушени. Демократичните държави методично се приближават към патриархална олигархия , управлявана от Негативната Извъземна Програма, защото някои от основните концепции на демократичните общества, представляващи много Универсални закони са напълно унищожени на земята от тези същности.

Права на човека, които са Божествени Природни Закони:
Имате право да се грижите за себе си и да се предпазите от физически, умствени, емоционални или духовни заплахи.
Имате право да определяте собствените си приоритети и да изберете начина на живот на Земята, докато това не нарушава правата на другите.
Имате право да изразявате чувства, убеждения и желания.
Имате право на уважение.
Имате право да създадете свой собствен щастлив и здравословен живот , основан на духовни цели.
Имате право да бъдете Божествен, Суверенен и Свободен и да сте отговорен за посоката на своята енергия и живот.
Имате право да изберете цел, съгласие и власт с този вид сили, които избирате.


Разбира се, ние знаем, че по света има много хора и същности, искащи да ни лишат от нашите права, за да поемат контрола над нашите умове, тела и съзнание. Всеки човек има вътрешна сила да заяви, че той самия, а не човешки агресор или негативната извънземна програма, е отговорен за живота си и направлението на съзнанието си. Потвърждавайки своите човешки права и фокусирайки се върху тях, вие помагате на себе си да станете по-силни, за да отхвърлите всякакъв вид контролиращи негативни сили, когато те се появяват. Останете спокойни и се научете да управлявате своето лично пространство, приемайки своите основни човешки права. Това подобрява личните ви енергийни граници, които сте установили за спазването на своите основни човешки права, когато се сблъскате с отрицателни агресори, които ви тормозят, за да влязат в личното ви пространство и се опитват да поемат контрола върху вашите тяло и съзнание.

Лиза Ренее

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.