четвъртък, 26 януари 2012 г.

Действията на тъмните хакери

Усещам, че трябва да отбележа накратко какви действия напоследък са предприели тъмните хакери . Те отлично знаят , че при едно повишение на вибрациите тяхното царство свършва . Затова са включили целия си възможен арсенал в задачата да спрат процеса . Кодово са го обозначили като "преформатиране на реалността" . В действие е вкарана всякаква технология , с която разполагат . Чрез пси-излъчвателите се вменява несъществуваща вина , страх от смъртта , необяснима агресия , прожектират се най-различни "сънища" с деструктивна насоченост , емитира се неестествен студ и още неща с общ знаменател ниските вибрации . 

За периода в края на 2002 , началото на 2003  за пръв път усетих тъмните хакери как започват да въздействат и това явно беше свързано с тяхната цел да блокират въздействието на идващите енергии от фотонния лъч. Тогава разбрaх, че са изградили нещо като енергиен щит от негативна енергия около цялата планета с цел да не допускат влиянието на енергиите, които идват от фотонния лъч.
Освен това, на територията на България осъзнах, че са се активирали с преформатиране на реалността. На първо време в чисто обективиран триизмерен вид се изрази в започване на кампания  на т. нар. Изискване за законност, което обаче прочетено между редовете веднага трябва да се тълкува като силно ограничение на личността и нейната изява.
Хората като цяло не бяха масово запознати със скрития замисъл и го приеха като нещо нормално. Това беше подготовка за преформатирането.
Освен това в същата линейна 2003 разбрах заедно  с мой добър приятел, че в това време се води война в Плеяди.  Катастрофална война  с големи унищожения, която се отразила и на енергиите, достигащи до земята.

За  периода на 2006-та  осезателно се усеща как  започват да се променят нещата в негативна посока. Забелязва се засилено присъствие на същества от низшия астрал., които започнаха масово да влияят на хората да стaват все по-агресивни. Но въпреки , че както се оказва тази линейна година  е началото на същинското преформатиране, аз усетих това три години по-късно.  Веднъж седях на една поляна и хващайки тревичка, интуитивно усетих, че не е същото усещане каквотo имах преди за тревата. Разбрах, че всъщност тя е преформатирана. В какво се състои преформатирането:  това е вид презапис на самата конфигурация на даден обективиран физически предмет с внасяне на нови компоненти  в неговата структура  не само на физическо ниво, но и на етерно ниво, които променят неговото енерго-информационно поле. В тази връзка си обясних и по-добре защо така държат на синтетиката (ГМО ), защото тя има пряка връзка с това преформатиране, за да се унищожи изначално заложената програма, която предвиждаше естествен преход. Но понеже целта на хакерите е да се задържи или да не се осъществи този преход са решили да направят това брутално действие.  Преформатиране има не само в тревата и заобикалящата действителност, но и при хората. Това го усетих по погледа на очите – чисто интуитивно. При хора, които съм познавал добре  също в тази 2009 година ги усетих колко са променени именно с внасяне на нови компоненти.  А един от най-често използваните, който са пускали чрез излъчвателите е чувството за вина. Чувството за вина се получава  като на подсъзнателно равнище са направили запис за реално или въображаемо събитие, но с някакви изменения, които са угодни на тях, с които вече да се промени и чувството на човека към това събитие и  той се чувства гузен и виновен , след което  започва да отделя негативна енергия, която захранва реалността.  А всъщност тази негативна енергия, която се отделя служи  за захранване и на  въпросния енергиен негативен щит oколо земята , защото освен с технологии той се поддръжа и от негативните емоции и енергии отделени от хората.
И сега тук идва мястото да отбележа за  холограмните армии. Това съм го фиксирал  в София също през 2009. В началото мислех, че са същества от низшия астрал и чак по-късно , след като усетих, че те нямат излъчването на oдушевени същества от астрала, разбрах , че това  са холограмни прожектирани изображения, програмирани да водят битки. София беше разделена на части  и съществата водеха битки помежду си , които влияят върхи нервността и напрежението на хората в града.. А защо са ги пуснали? Защото по този начин като се пресъздават паралелно битки това се отразява на психиките на масовото съзнание и то се  настройва на честота да отделя негативна емоция или енергия, която отново да захранва въпросния щит.
Освен холограмни армии съм фиксирал и други образи , пускани от излъчвателите. Например по магазините съм виждал полицаи, барети – с цел да  наплашат хората, за да  станат по-лесни за обработка. Защото хората не ги виждат и не могат да си обяснят чувството за страх, но  самият образ излъчва такива честоти, хората ги възприемат и съответно започват да се страхуват.
За това не е добре да се ходи на подобни места, тъй като там са проектирани такива образи , които програмират  хората накуп.
Тъмните имат и друг прийом . Те насочват от сателит нанотехнологии с формата на пирамида, които вкарват в тялото и тези пирамиди – чипове, снабдени с програми, които се пускат на тялото и са настроени на ниски честоти . Един вид предаватели, които да улeсняват пусканите команди, които искат да внедрят. Със сигурност имат определен срок на действие , понеже често пъти съм усещал мирис на изгорял кабел, без да има видима причина .
 Както установихме с мой добър приятел , едно от помощните средства да не ти влияят толкова много е пушенето на цигари.
За това и беше подета кампания срещу цигарите!!!! Като вредни!!! Тъй като са се усетили, че това е предпазно средство срещу манипулациите чрез излъчвателите.
Друго добро средство за предпазване е аспирина.  Той  разгражда тези образувания , които правят в тялото и най-вече в мозъка. И обливането с гореща вода на тялото.
 Какво въздействие оказват още тези излъчания? Това  го констатирах на изборите 2009, когато излъчвателите бяха пуснати на макс. Както видях през  целия ден хората се държаха като зомбирани и  водеха едни и същи разговори, като  най-честия въпрос който беше задаван : Ходи ли да гласуваш. И  извода беше, че трябва да се гласува, зада не могат турците да завземат властта. А мен лично ме боля  цялото тяло, все едно някой ме е бил . Което говори , че тези излъчвания са модулирани така, че за всеки да има по нещо -  за тези с по-ниски честоти не ги усещат като болка, а като желание за гласуване. – готовност да се отдадат на вложената команда За тези с по-високи вибрации- болки по тялото. Koeто много прилича на описанието на излъчвателите и усещанията в книгата на Стругацки  - Обитаемият остров.
Други проекции от хакерите, които лично съм установил , това е холограмна примка около шията., която я усещах около гърлената чакра. Трябваше ми доста време  да намеря начин как да я неутрализирам.  Защото това се оказа по-устойчивa програма отколкото една мисъл форма направена от някого.  Призивът ми е – когато усетите нчужда намеса, медитирайте по-задълбочено за да усетите дали е мисъл-форма или проектирана холограма. Тъй като част от преформатирането е имитиране на болестни състояния, които водят до летален изход в 3 Д –то.

3 коментара:

  1. Знаеш ли , тази конспиративна теория ми идва в повече.Историята е спирала . След времена на материален и технологичен подем , следват времена на духовен ...и така цикъла се повтаря.Правителствата целят запазването на властта си и -да ,в този аспект използват и засилват тенденциите,породени в обществото.Най-добрия начин да се справят с вътрешна криза винаги е била външната агресия/ Хитлер е най-яркия пример, а сега и Америка се държи по сходен начин, слагайки маската на борец за демокрация /.Когато не са налице условия за външна агресия, се започват кампании за етнически и религиозни конфликти и вниманието на обществото се измества там, вместо да се фокусира върху решаването на истинските социални проблеми. А медиите , третата власт,са слуги на този който плаща и охотно набиват негативизъм в главите. Истинския виновник за това обаче сме ние - позволяваме да се случва , значи го приемаме. И тревичките - те пак са си треви и е удоволствие да полегнеш върху тях в хубав летен ден, отправяйки поглед към към високото синъо небе. И горите пак са гори , и морето пак примамва с необятната си мощ. Всичко това е било и ще бъде със или без нас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Виждам, че не си успял да разбереш много от това, което описвам . Но го приемам нормално - ако не се усети лично , няма как да се осъзнае .

      Изтриване
  2. Може да се помисли и за един доста по-различен, позитивен поглед на нещата тъмни, страшни, вредни на вид.
    Че Тъмнинатите са особен вид наши учители, поне на по-силните сред нас; Че ние сме пожелали такава трудна опитност като Земната, с цел по-бърз и ефективен духовен и интелектуален напредък. Че ако нещата бяха по-лесни, дори по-малко трудни, щяхме да мързелуваме и отлагаме усъвършенстването си до трето пришествие.
    Но правилно е именно отстраняване, преодоляване, надмогване, заобикаляне на пречките, оптимално бързо и ефективно, а не потапяне в страданията, примирение и вайкане!
    И едно въздействие зависи почти еднакво от 2 неща - от програмата, нивото, мощта и пр. на излъчвателя и от нивото, мощта, екранировка (психична или физична), отношението към въздействието от страна на приемащия!
    Може да погледнете тази ориентировъчна графика (http://seleq.org/Psihotron-09-12.GIF) на амплитудата на някои психотронни излъчвания. Далеч не всички пикове са от такива въздействия - някои са естествени, други са ДЗК (дявол знае какво!). Работя по въпроса, но не особено бързо - явно не ме натискат достатъчно (оптимално) силно!

    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.