петък, 12 ноември 2010 г.

Д-р Майкъл Нютън - изследвания по въпросите за душите (част 4)

ГЛАВНИ СРОДНИ ДУШИ



Всеки, който наистина е имал връзка с голяма любов в живота си знае, че химията на духовната или физическата среща е в състояние да преобрази духа. Същността на тази съединяваща енергия е в усещането, че част от теб изведнъж е станала част от друг човек. Когато са заедно, сродните души се чувстват по-пълноценни. Съжителството в истинска любов трансформира старото аз в нещо по-силно. Въплътяването с цел да се изразиш в материална форма е една от основните подбуди за сродните души да идват на Земята и да се срещат. Хората често се притесняват, че ако си изберат неправилния партньор, може да пропуснат своята звезда. Но и това никога не става случайно.

Всички души имат правото да избират живота си, защото без свободна воля уроците не биха означавали нищо за нас. В живота си срещаме хора, които ни научават на нещо, както и ние тях. Уроците са безбройни, включително и проблеми като : алчност, самонадеяност, ревност, нетърпимост и безчувственост. Кармата се простира върху действията ни от много инкарнации, не само от една. За тези уроци сродната ни душа може да приеме роля на кръвен роднина или най-добър приятел. Нютън споменава за случай , в който негов клиент е имал връзка със своята духовна половинка, но само за кратко – научила го е на нещо и след това са се разделили. След подобно осъзнаване много хора започват да разбират, че животът не е просто безразборна купчина от несвързани помежду си събития.



ЦВЕТЕН СПЕКТЪР НА ДУХОВНИТЕ АУРИ



Първо ниво :

Подниво 1 : бяло ; подниво 2 : светлосиво / сивкаво с лек нюанс на розово

Второ ниво :

Подниво 3 : бяло и червеникаво розово ; подниво 4 : бледо оранжево-жълто с нюанси на бяло

Трето ниво :

Подниво 5 : жълто ; подниво 6 (което влиза и в Четвърто ниво ) : наситено златисто / златисто с нюанси на зелено

Четвърто ниво ;:

Подниво 6 ( виж по-горе ) ; подниво 7 : зелено или кафеникаво зелено

Пето ниво :

Подниво 8 : светлосиньо ; светлосиньо със златисто ; зелени или кафяви нюанси ; подниво 9 ( влизащо и в Шесто ниво ) : тъмносиньо

Шесто ниво :

Подниво 9 ( виж по-горе ) ; подниво 10 : тъмносиньо с нюанси на лилаво

Седмо ниво :

Подниво 11 : лилаво



Тази класификация показва как основните цветове на душите стават по-тъмни с напредъка на еволюцията. Често основният централен цвят на душата е обграден с различен ореолен нюанс. От Първо до Четвърто ниво има преливане и в самите цветови аури .





ПРЕГЛЕД НА МИНАЛИ ПРЕРАЖДАНИЯ



Прегледът на аспекти с важно значение от преражданията са важни за човек, за да разбере по-добре характера на душата си. Той осъзнава, че е уникално същество. Безсмъртието на душите се оформя от волята, желанието и въображението, като се повлиява от действията и постъпките на многото ни тела.

Човешкото общество, особено в гъсто населените територии, понякога кара човек да се усеща празен, самотен и неспособен на обвързване, ако не е сигурен какво сме ние във великия план на нещата. Важен елемент от прегледа на минали прераждания е разкриването на истинската самоличност на клиента, а тя се постига с анализа на различните тела, в които е пребивавал. По този начн се изяснява защо в минали животи човек е вземал определени решения, засягащи неговото настояще.

Един важен въпрос, който д-р Нютън задава на клиентите си е : “Кога беше първият ти живот на Земята ?”

Според него познаването на световната цивилизация е безценно. Човек може да отговори с описание на живота му в племе от каменната ера преди 70 000 години например. Друг може да се види през неолита , може би преди 5 или 10 000 години. Освен ако клиентът не е съвсем млада душа с едва няколко минали прераждания, човекът няма да си спомня всичките си минали животи – само онези с най-големи постижения. Но въпреки това повечето помнят първото си прераждане на Земята.

Д-р Нютън отбелязва и друг интересен аспект – имал е няколко случая от свои клиенти, които са посещавали Земята в тела на извънземни , било като участник в някакъв опит за колонизация в ранната история на човешката цивилизация, било само за кратко посещение. Отделно от тези случаи има и т. нар. “хибридни души”, чиито ранни физически прераждания са ставали на други планети ....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.