събота, 23 октомври 2021 г.

Истинската същност на западната демокрация не е управлението на народа

 В душата на всеки руски човек има ехо от генетичната памет на техните предци за времената на една-единствена ведическа (древна) цивилизация на „златния век“, когато социалната структура на обществото е била напълно различна, по-справедлива, отколкото в модерната ера. Остатъците от свещеното знание от „златния век“ бяха от управлението на народа от Ведическа Русия, което силно се различава от структурата на робовладелските държави на Запада и Изтока, които заобикаляха Русия. Това управление, осъществявано на цялата територия на Русия, а не само в земите на Велики Новгород, все още беше добре запомнено от историците от царските времена.

И може би затова истински руската душа винаги се стреми към справедливост и хармоничен свят и затова се оказа излъгана от фалшивите ценности на т.нар. „Западна цивилизация“ през 90-те години. Но след като се потопиха точно в тази „демокрация“, мнозина вече осъзнаха, че тя не дава никаква истинска свобода и равенство и всъщност изобщо не е „власт на народа“, както корумпираните слуги на паразитните кланове на световният „елит“ ни пееха. Заблудата на това твърдение е посочена и от съвременния писател, пътешественик и пълноправен член на Руското географско дружество Андрей Кадикчански.

Ето например какво пише за това в книгата си „Малка енциклопедия на Великата Тартария“: „Ние прославихме нашите принцове, а европейците наградиха своите крале с презрителни прякори. Случайно ли? Мисля, че отговорът е очевиден. Културната пропаст възникна между руснаците и европейците още през През Средновековието. Тогава кралете са били собственици на роби, поради което обикновените хора са ги презирали, докато нашите принцове са били „жреци“ в най-добрия смисъл на думата.

Но тайната е проста. Нашите предци са избирали принцове доживотно. И тази позиция била присъждана на най-добрите от най-добрите. А постът на самия принц не е бил желан, а е бил тежко задължение, от което често се опитвали да се откажат. И така, князете Довмонт и Александър Невски всеки по три пъти молеха хората да ги освободят от царуването, но всеки път обикновените хора ги избираха и те се подчиняваха на волята на народа. И така, къде беше истинската демокрация? В Русия или в Елада?

Всъщност терминът „демокрация“ изобщо не означава „управление на народа“, както ни се казва, а управление на демоса. И демоса е аналог на сегашната средна класа, тоест те са богати граждани, които често са имали роби. И хората се наричат ​​„oхлос“ на гръцки. Охлосите са пролетарии, които не притежават нищо. Следователно, народовластието е охлокрация, а демокрацията е управлението на богатите и собствениците на роби. Така че в този смисъл всичко е правилно - в Русия сега цари демокрацията, тоест управлението на богатите“.

Но не напразно Западът ни критикува през последните години за „отклонение от демократичните ценности“, което означава, че ситуацията бавно, но сигурно се променя. Ето защо много олигарси вече са избягали, други сега постепенно се изтриват от лостовете на управление. Но, разбира се, предстои още много работа в тази посока. В същото време става съвсем ясно, че западният модел на деградиращо общество със своите сатанински, хомосексуални и педофилски елити изобщо не ни подхожда. Това е ясен път на деградация и самоунищожение, наложен на света от социалните паразити и техните слуги като техния сатанински „нов световен ред“ със своя „тотален електронен концентрационен лагер“. Е, ясни признаци на деградация на западното общество започнаха да се проявяват още през Средновековието, когато Свещеният Рим отпадна от единната ведическа цивилизация и с помощта на инквизицията и кръстоносните походи пренаписа историята и „изчисти“ носителите на ведическото знание и техните писмени източници.

И става съвсем очевидно, че не се нуждаем от такава власт на богатите в лицето на тайни или явни собственици на роби. За оцеляването на човечеството и възстановяването на биосферата и екологията на планетата се нуждаем от връщане към истинското народовластие през „златния век“, но отчитайки положителния опит от последните векове. И за връщането на такава система за подбор на власт, при която пътищата за деградиралите не-хора и социалните паразити ще бъдат затворени. Е, фактът, че в демокрацията хората нямат никаква реална власт, беше ясно показан от политизираното шоу, наречено „президентски избори в САЩ“, когато глобалните кланове на сатанистите нагло фалшифицираха резултатите, като доведоха на власт остарял и болен старик, страдащ от загуба на памет и деменция, за да го обвинят за предстоящия срив на тази страна, планиран от тях. И ако това е възможно в "най -демократичната" държава в света, то ние със сигурност нямаме нужда от такава "демонокрация". И точно това е истинското й име, предвид факта кои сили се обслужват от представителите на т.нар. "световен елит".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.