неделя, 24 октомври 2021 г.

Д. Десоуза относно световното правителство и технологиите за свободна енергия

 Вероятно мнозина вече са чували, че човечеството тайно се управлява от „световно правителство“. А тези, които се интересуват от тази тема, сигурно са прочели книга на бившия британски разузнавач Джон Колман, озаглавена „Комитет 300“, която разказва не само за 300-те най-богати управляващи династии и банкови кланове на Земята, но и за техните престъпни планове по отношение на човечеството, които се вписват в концепцията за "нов световен ред". Но днес искам да споделя с вас мнението на бившия агент на ФБР Джон Десоуза.

Ето какво той каза за този паразитен световен „елит“ по време на едно от своите изказвания: "Казвам, че управляващите елити, които контролират, не са нищо повече от същите династии на Централната банка, които са над народите. Те са форма на световно управление, с изключение на това, че изобщо не са правителство. Те са просто доминиращи. Това са тези, които заповядват на всички нации. Както ясно видяхме през 1947 г. преди и след Розуел, тези силови елити даваха заповеди на всички нации всички нововъзникващи факти за извънземните и НЛО незабавно да бъдат прикривани на всяка цена, без значение какво.

И това беше началото ... по същото време, когато тази стена, блокадата на истината, беше издигната през 1947 г. И това е пример за техните действия спрямо народите. Ето защо „разкриването“ и асоциацията, която възниква с тази дума в съзнанието ни, не е реално нещо в действителност. Тъй като страните и няма значение дали става въпрос за САЩ или която и да е друга държава, те нямат реална програма за разкриване на съществуването на извънземните. Това всъщност не е така. Правителствата просто изпълняват заповедите. Това правят и винаги са правили. И когато видите политици да правят нещо странно или нещо, което може да изглежда необичайно, това е така, защото те са просто марионетки в ръцете на световните елитни контрольори ...

Едно от нещата, които научих като агент на ФБР, не беше, че се научих да вярвам повече в теорията на конспирацията, а научих, че когато съм хванат в реката на измамата и всички останали около мен са уловени от същия информационен поток и ние всички са отнесени в една посока и изведнъж едно от момчетата успява да вдигне глава и да каже: "Това не е съвсем правилно. Тук всичко е погрешно. Всички сме просто хранени с информационни боклуци и не ни се казва истината".

Е, какво се случва с технологиите в наше време? Нашите технологии напреднаха скокообразно в много области, но ние все още караме автомобили ... Целият свят все още кара автомобили, които по същество се задвижват от същата технология, която е на 100 години. 100 години по-късно все още използваме изкопаеми горива за пълнене на резервоарите за газ. Как е възможно тази технология да не е напреднала нито една йота? Всъщност тази технология е застинала в тия сто години. Е, това е така, защото това е един от икономическите фактори за глобалистите, такова ясно отношение срещу разпространението на реална енергия, която е безплатна енергия и която, както знаем, е открита по времето на Н. Тесла.

Това са същите сили, които унищожиха живота му. По онова време вероятно Томас Едисън е бил част от глобалната система и се е застъпвал за естествени изкопаеми горива и конвенционалната електрическа система. Предполагам, че той е просто фигура, използвана за дискредитиране на Н. Тесла и унищожаване на неговите разработки. Опитите за унищожаване на патентите му идват от американското правителство, а не само от личното желание на Едисон и неговия частен конгломерат, притежаващ милиарди долари. Това беше опит за потискане на технологиите за безплатна енергия. И дойде от властта на управляващите елити. От всеки, който седи над всичкото отгоре и нарежда на всички останали: „Трябва да спрем това или онова ...“.

И това, което виждаме днес, е, че информацията за свободната енергия е като язовир, в който се появяват малки дупки и поток вода е на път да се срути надолу. Защото времето за свободната енергия вече е дошло и това ще се случи много скоро. То се трупа толкова дълго, но сега стигаме до момента, в който трябва да излезе напред. Разкриването на тези технологии ще се случи, вероятно от няколко източника едновременно. И мисля, че ще го получим много скоро".

Наистина, ние сме свидетели на невероятна информационна „експлозия“, излъчвана от независими изследователи досега, с която постоянният персонал от наети бърборковци, които обслужват интересите на паразитния сатанински „елит“, не може да се справи. Броят на интересните блогове и видеоканали нараства всеки ден заедно с процеса на „събуждане“ на съзнанието на хората, от наложените им информационни проблеми. Съществуващите „фабрики за тролове“ просто вече не могат да се справят с реагирането на непрекъснато нарастващия поток от алтернативна информация, което дава възможност да се погледне на света около нас от съвсем различен ъгъл, сравнено с гледната точка на наложените ни и абсолютно недоказани съмнителни „истини“, с които са пълни официални учебници.

Ето защо напоследък започват да се появяват различни псевдонаучни проекти, предназначени да „разобличат“ знанията, които не са приятни за управляващите „елити“. И всичко това, защото рискуват да загубят способността си да манипулират тъпоглавото „стадо“ поради нарастващия брой „черни овце“, които се събуждат. Но, както бившият агент на ФБР Дж.Десоуза правилно отбеляза, нито самите социални паразити, нито техните корумпирани слуги не могат да спрат този процес на разкриване на „забранените“ знания.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.