неделя, 17 октомври 2021 г.

Паразитната световна система и нейния предстоящ крах

 Много от независимите изследователи вече са предположили, че нашият свят е завладян от паразитна сатанинска сила, която организира глобократичната мафия - престъпен синдикат, проникнал в много управляващи кралски династии и създал финансова система с „лихвен процент“ на планетата, която задържа в икономическа кабала повечето от човечеството.

Но каква е силата зад всичко това, което се опитва да изгради своя античовешки сатанински „нов световен ред“ в нашия свят? Много хора погрешно класифицират представителите на световните банкови кланове като евреи. Но всъщност тези глобални паразити използват юдаизма като параван, за да прикрият истинската си сатанинска религия, с помощта на която подчиниха всички религии на „библейския проект“. И въпреки че П. Джеймс и М. Харис „подчертават“ само клана Ротшилд от тази глобократична мафия, всъщност това са 300-те най-богати семейства, представляващи както всички водещи банкови кланове, така и кралските династии, в които са успели да се промъкнат.

Историята на тази паразитна сатанинска сила е само на хиляда и петстотин години. Ето как споменатите автори описват нейното начало в своята работа, озаглавена „Скритата история на невероятно злата хазарска мафия“: "Завесата се повдига и пред нас в цялата си красота се представя Хазарската мафия (ХМ) и нейния злодейски план да проникне навсякъде и да тероризира света, а също и да се избави от всички религии на Авраам. Само техният вавилонски талмудизъм, известен също като луциферианство, сатанизъм или поклонение на древен Ваал, е позволен.

Историята на хазарите, особено на ХМ, най-големият синдикат за организирана престъпност в света, в който хазарската олигархия се превърна след използването на вавилонска магия на парите, е почти напълно премахната от учебниците по история и други исторически книги.

Съвременната XM знае, че не може да функционира или да съществува без пълна тайна. Следователно тя изразходва много пари, за да премахне историята си от учебниците, така че светът да не научи за „невъобразимото зло“, което помага на най-големия престъпен синдикат в света. Авторите на тази статия са направили всичко възможно да възстановят тази загуба - тайната история на хазарите и техния голям международен престъпен синдикат, по-известен като XM - и са я направили достъпна в Интернет (новата печатница на Гутенберг).

Оказа се, че е много трудно да се възстанови тази тайна история, затова, моля, простете неволни незначителни неточности или грешки, възникнали поради трудностите при възстановяването на истинската история на хазарите и тяхната мафия по време на разкопките. Дадохме всичко от себе си. Майкъл Харис свързва всички точки и прави истинското откритие за съществуването на тайната история на ХМ и кървавата клетва да отмъсти на Русия за помощта към американците във войната за независимост и гражданската война, и на Америка и на американците за победата тези войни и запазването на Съюза ...

100-800 г. сл. Хр. - в Хазария се появява невероятно зло общество: хазарите се развиват в нация, управлявана от зъл каган, който е владеел древна вавилонска тъмна магия, и окултни олигарси в качеството на придворни. В онези дни околните страни познаваха хазарите като крадци, убийци, бандити по пътищата и арогантни пътешественици, чието убийство се смяташе за обичайна практика и начин на живот.

800 г. сл. Хр. - Русия и околните страни поставят ултиматум: Жителите на околните страни и особено Русия се оплакват от хазарите на своите водачи в продължение на много години. Затова Русия и околните страни се обединиха и поставиха ултиматум на хазарския каган. Те изпратиха официално искане хаганският каган да избере една от трите религии на Авраам за своя народ и да я направи официална държавна религия. Наредено му е също така да гарантира, че неговият народ практикува избраната от тях религия и всички деца да се придържат към тази вяра.

На хазарския каган беше предложен избор от три религии: ислям, християнство и юдаизъм. Той избра юдаизма и обеща да изпълни изискванията, поставени от конфедерацията на околните народи, водена от руския цар. Въпреки споразумението и обещанието, хазарският каган и неговият вътрешен кръг от олигарси продължават да практикуват древната вавилонска черна магия, известна още като Тайния сатанизъм. Тайният сатанизъм включваше окултни церемонии за жертвоприношение на деца; те били обезкървявани, пиели са кръвта им и са изяждали сърцата им.

Тъмната страна на мистерията на окултните церемонии била, че всички те се основават на древното поклонение на Ваал, известно още като поклонение на Совата. За да заблуди конфедерацията на народите, ръководена от Русия, която наблюдава хазарите, хазарският каган комбинира луциферианските практики на черна магия с юдаизма и създава таен хибрид със сатанизма. Тази религия става известна като вавилонски талмудизъм. Тя се превръща в национална религия на Хазария и се подхранва от същото зло, с което тази страна е била известна преди.

За съжаление хазарите продължават да вършат своите тъмни дела, ограбвайки и убивайки пътешественици от околните страни. След убийството хазарите често се опитват да присвоят самоличността на убитите и с течение на времето стават майстори в прикриването и присвояването на самоличността на убитите, практика, която продължават и до днес, заедно с окултните церемонии на жертвоприношения на деца. Всъщност това е поклонението на древния Ваал.

1200 г. сл. Хр. - търпението на Русия и околните страни приключва и те започват да действат: Около 1200 г. руснаците ръководят група страни, обграждащи Хазария, и завладяват Хазария, за да спрат престъпленията на хазарите срещу техните народи, включително кражбите на деца и юноши за кървави жертвоприношения към Ваал. Съседните държави наричаха Хазарския каган и неговия вътрешен съд, състоящ се от престъпници и убийци, Хазарската мафия (ХМ).

Водачите на хазарите имаха добре развита шпионска мрежа, чрез която получиха предварително предупреждение и избягаха от Хазария в Европа, на запад, като взеха със себе си богатството си под формата на злато и сребро. Те се скриха и прегрупираха, като по пътя придобиха нови самоличности. Тайно те продължиха да правят детските си жертвоприношения и ритуали и молеха Ваал да им даде целия свят и цялото му богатство. Те твърдяха, че това е обещанието на Ваал, стига кръвта на децата да му бъде принесена в жертва.

Хазарският каган и неговият двор обявиха вечно отмъщение на руснаците и народите от околните страни, които завладяха Хазария и ги лишиха от властта ... "

Е, сега всичко си подхожда. Става съвсем ясно кой толкова усърдно е унищожавал руснака и народите около него през последните векове с помощта на бунтове, революции, майдани, „цветни революции“, световни войни и локални конфликти. Също така става ясна патологичната русофобия на водещите световни медии, принадлежащи към тези кланове, както и истинската причина за отприщването на много войни, отвличания и таен трафик на деца, тайни сатанински жертвоприношения във Ватикана, ЦЕРН и някои други свещени центрове на тези световни сатанисти. Едно от тези места, между другото, е Бохемската горичка (въззпята от английската група "Queen") на Руската река в Калифорния, където тези паразитни нечовеци се покланят пред гигантска статуя на Совата и подпалват чучело на Христос с викове "Изгори, разпънат!" Това са истинските господари на съвременната т.нар. „Западна цивилизация“.

Именно чрез тази сила всички аврамически религии са били променени в миналото. По този начин черната магия и откровено нацисткия Талмуд бяха въведени в юдаизма, а в християнството Христос беше превърнат в „разпнат бог“ и от негово име бяха въведени елементи на ритуалния канибализъм и вампиризма („ядене на плът и пиене на кръв на Христос"). Вярващите не се замислят, че символът на „разпнатия Христос“ е символ на сатанинско кърваво жертвоприношение, и почитайки го, те доброволно се предават на силата на тъмния сатанински егрегор.

И всички подобни промени обясняват защо, вместо да изпълняват истинските заповеди на Христос и Махомед, християните и мюсюлманите постоянно се изправят един срещу друг в религиозни войни и се превръщат в религиозни фанатици, нетърпими към представители на други религии. Ако мислите със собствените си мозъци, ще разберете каква сила стои зад всичко това. Същата сила стои зад създаването на единната икуменистка религия на „библейския проект“, която е истинската църква на Сатана - Ваал, за която П. Джеймс и М. Харис говореха в своето творчество и за която говори в своята книга през миналия век „Комитет 300“ бившият британски разузнавач Дж. Колман.

Между другото, същата тази сила стоеше зад проекта на Ватикана за тотална фалшификация на историята, свързан с унищожаването или укриването в многостепенното и на много километри подземно хранилище на ватиканската библиотека с автентични писмени източници и артефакти от предишни цивилизации. И така те замениха истинската история и истинската наука, които бяха заменени от съвременните им „официални“ версии. Те се обслужват от учени и историци, „хранени“ от тях, защитаващи техните интереси, а най-„талантливите“ от тях, освен грантове, получават и всякакви „награди“, като „Нобелови награди“.

Също така, тази сила спонсорира различни псевдонаучни комисии и псевдонаучни проекти (като „Антропогенеза“ или „Учени срещу митовете“) и по-примитивни „фабрики за тролове“, които преследват онези изобретатели, учени и независими изследователи, които със своите открития и изобретения пречат за установяването на сатанински "нов световен ред". И такива честни учени и изобретатели не само са отровени морално под гукането на клоуни и глупаци от шоубизнеса, обслужващи паразитите, представяйки се за „учени“, но биват и физически унищожени. Неслучайно много мислещи хора са отбелязали факта на доста странна смърт сред изследователите на "забранените" знания.

Също така, именно тази сила, контролираща много тайни окултно-религиозни общества, разпространява чрез фалшиви инсайдери на езотерични сайтове собствената си концепция за „жътва“, която оправдава техния планетарен паразитизъм и разпространява нови „ужасни истории“ за следващите „краища на света“. Но в действителност предстоящите събития не носят „жътва“ или „край на света“, а цялостно „прочистване“ на планетата от паразитизма и край на тъмнината - краят на властта на световната паразитна сатанинска система създадена от самозванците. Колко бързо ще се случи това зависи от самите нас, от способността ни да устоим на тази система и да помогнем на силите на светлината да „изчистят“ цялата паразитна „гнилоч“ на планетата.

И трябва да започнете с промяна и изчистване на собственото си съзнание и превръщане на негативните образи и енергии в положителни. Именно по този начин тъмният планетарен егрегор и неговите жреци ще загубят по-голямата част от окултната си сила и способността си да манипулират съзнанието на хората. Така вековната „мъгла“, наложена върху съзнанието на по-голямата част от човечеството, ще бъде разсеяна и тя ще получи възможността за директен контакт с висшите сили и Създателя на Вселената, както беше по време на допотопните цивилизации на "златния век".



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.