четвъртък, 21 октомври 2021 г.

Има ли връзка между "химическите следи" и ръста на заболеваемостта?

 Повечето хора, занимаващи се с ежедневни работни дейности, имат малка или никаква възможност да видят какво се случва в нашето небе напоследък. Да, и по време на пътуването за работа или училище, хората обикновено или шофират превозни средства, или седят в градския транспорт, заровени в джаджите си, в ролята на биологичен придатък, в който се е превърнала по-голямата част от човечеството. И тъй като много и особено млади хора и деца не ги пускат от ръцете си дори в тоалетната, няма причина да се изненадваме от намаляването на имунитета и увеличаването на заболеваемостта.

Гаджетите са не само основният източник на интернет пристрастяване, привличане на хората във виртуална реалност и превръщането им в контролирани биороботи, но и източник на вредно техногенно излъчване, което бавно убива имунната ни система и „имплантира“ зрението, както и допринася за развитието различни видове онкология. Но освен това гаджетите са носители на болестотворни микроби и вируси. Разбира се, повечето хора вече не могат да откажат да ги използват. Но ако не се интересувате от здравето си, тогава ограничете комуникацията си с подарените ви от гадовете (ГАД-ЖЕ-ТИ!) „електронни приятели“ до няколко часа на ден, и най-важното, третирайте техните повърхности по-често с дезинфекционни разтвори и специални спиртни кърпички.



Няма да е излишно поне веднъж седмично да полагате смартфони и други подобни електронни „играчки“, измислени за неразвито съзнание, под лъчите на кварцовите лампи. Всичко това ще намали вероятността от излагане на тялото на различни неблагоприятни фактори, които потискат имунитета, и значително ще намали вероятността от заразяване с различни инфекциозни заболявания. Но днес нашият разговор все пак не е за самите гаджети, а за явлението, което мнозина не забелязват поради пълната зависимост от гаджети. Опасността за здравето от това явление обаче е в пъти по-голяма.



Това са кемтрейлс, странни следи, оставени в нашето небе от различни самолети. Официалното обяснение е, че това е само инверсионна следа от реактивния двигател на летящ самолет. Но всъщност има значителна разлика между обичайния контрейл и истинския кемтрейл, тъй като последният остава на небето дълго време и не се разсейва напълно след няколко минути. Характерна особеност на използването на кемтрейлс е разчертаването на небето над населени места (особено големи) „в кутия“ с помощта на такива следи. А на Запад това се практикува активно поне няколко десетилетия и особено ясно през последните години.

Преди няколко години активността на „кемтрейлс“ не само значително намаля, но и практически спря в небето над Русия. Но през последната „covid“ година тя се възобнови, което не може да не предизвика подозрения. Има няколко версии за използване на кемтрейлс. Например дълго време те се смятаха за резултат от програма на мултинационална корпорация за унищожаване на флората, която се конкурира с техните ГМО продукти. Ето защо мнозина забелязват пожълтели и изсъхнали върхове на дървета и храсти дори през лятото. И, разбира се, всички тези тежки метали и други химически боклуци бавно убиват не само растенията, но и останалата част от биосферата на планетата, включително човечеството, което позволява на клановете на глобалистите-сатанисти да осъществят своя античовешки план, за да се намали броят на хората до 500 милиона души, озвучан на каменен паметник, наречен „скрижалите на Джорджия“.



Съществуват и версии, че с помощта на кемтрейлс могат да се пръскат нанороботи, за да контролират „интелигентните технологии“, а в бъдеще и самите хора в глобалистичния проект за „умни градове“. Използването на наночипове и нанороботи е много по-ефективно от конвенционалното чипиране и действа неусетно, без излишен шум и зад „паравана“ на повдигнатата информационна „завеса“ във връзка с конвенционалното чипиране.



Но напоследък друга версия на използването на кемтрейлс набира все по-голяма тежест - тяхната очевидна връзка с огнища на болести, включително „covid“. Например не е тайна, че в последните дни на септември 2021 г. официалните цифри на "corvid" статистиката ни показаха върховете на смъртността в страната. Но точно тези дни централните райони са белязани от ежедневната поява на кемтрейлс. Например на територията на Московска област те се появяват дори два пъти на ден със завидна редовност: някъде около 9.00-10.00 и 17.00-18.00, т.е. на практика продажните паразитни гниди са работили на две смени. И за да не бъда неоснователен, представям в този пост снимки на кемтрейлс в небето край Москва, направени на 28 и 29 септември 2021 г.

Могат ли биологичните вируси да се пръскат с кемтрейлс? Мисля, че технически всичко това е напълно възможно, но като се има предвид фактът, че досега учените не са успели да изолират ДНК на коронавируса, на който се приписва повишената заболеваемост и смъртност, „химическата версия“ започва да набира все повече и повече тежест. Симптомите на това коронавирусно заболяване много приличат на симптомите на поражение с малки дози химически бойни агенти. Освен това мнозина вече са отбелязали, че тези симптоми засягат най-малко пушачите със стаж. И ако вземем под внимание, че в съвременните цигари почти няма истински тютюн и се използват голям брой канцерогенни вещества, които отделят вредни и токсични вещества по време на горенето, включително циановодородна киселина, логично се обяснява по-малкият ефект на ОВ, пръскани от кемтрейлс. Но това се отнася само за дългосрочни пушачи.



Има още факти в полза на същата "химическа" версия. Например, през ноември миналата година много хора, които разхождаха домашни любимци по снега сутрин и вечер и нямаха абсолютно никакъв контакт с никого за 10-15 минути такива разходки, отбелязаха внезапна кашлица и хрема след толкова кратко време на чист въздух. Други хора, като например пенсионери, които правят кратки пътувания до контейнера за боклук и обратно, за да изнасят боклука, също отбелязват това (кашлица, хрема, кихане). И всичко това е много подобно на алергична реакция на тялото към наличието на някакъв химически боклук във въздуха. Как би могло да се появи там? Само ако някой го пръска. Някои независими изследователи предполагат, че пръскат берилиев флуорид с азотен диоксид. Но в този случай би трябвало да има повишен радиоактивен фон, а аз не забелязах това. Затова може и да е някакъв друг боклук.

Във всеки случай симптомите на инфекция с берилиев флуорид са много познати: във всеки случай те започват с силен и огромен студ и повишаване на температурата до 40 °C и повече. Появяват се тежки симптоми на интоксикация, като главоболие, обща слабост, сънливост. Има болка в гърдите, появява се кашлица. Такива симптоми изключително напомнят остра пневмококова пневмония, основният удар пада върху белите дробове. И само спешното отстраняване на токсичните вещества от тялото заедно с вентилация на белите дробове с кислород може да помогне при такова отравяне.

Отравянето с луизит има подобна симптоматика. При вдишване на пари или аерозоли от луизит се засягат предимно горните дихателни пътища, което се проявява след кратък период на латентно действие под формата на кашлица, кихане и отделяне от носа. При леко отравяне тези явления изчезват след няколко дни. Тежкото отравяне е придружено от гадене, главоболие, загуба на глас, повръщане и общо неразположение. Задух, спазми в гърдите са признаци на много тежко отравяне. Така че може да не знаем със сигурност какъв боклук ни тормозят, но връзката между кемтрейлс и огнищата на заболеваемост и смъртност става все по-ясна.

И ако при облачно време не виждаме тези самолети, то при ясно време те са ясно видими и съдейки по ясно очертаното „в клетка“ нашето (и не само нашето) небе, тази дейност на „химическите ремаркета“ (т.е. тези които пръскат кемтрейлс) е доста смислен, целенасочен и планиран. Например разчертаването на небето „в клетка“ им позволява равномерно да покрият цялата площ над жилищните райони с пръсканите боклуци. И сега става ясно защо най-голяма ефективност в борбата с "covid" са показали онези лекарства, които добре отстраняват токсините от тялото в случай на тежко отравяне. Също така внезапна поява на хрема и кашлица се отстранява доста ефективно с антиалергични лекарства. И разбира се, става съвсем разбираемо защо най-често причината за смъртта е увреждане на белите дробове. Разбира се, това е само версия, но ако не се интересувате от здравето си, тогава по-често включвайте собствените си мозъци.

Искам незабавно да предотвратя всякаква истерия срещу властите на националните държави, защото най -умните вече са предположили, че тъй като такова явление като кемтрейлс (и пандемията "covid") е широко разпространено по цялата планета, то неговият източник изобщо не е в национални елити, но има наднационален и глобален характер ... Ето защо през предходните години много представители на клановете глобалисти-сатанисти открито декларираха необходимостта от намаляване на населението на Земята, обвинявайки самото човечество за тежкото положение на планетата. Но истинската причина за това е прекомерната алчност и желанието за световна власт на самото това „световно правителство“, което включва клановете на хибридни нечовеци, които икономически поробиха човечеството чрез паразитната финансова система на талмудическата „лихва по заема“. Но в действителност те са само изпълнители на волята на своите господари - самите „богове-създатели“, от които са създадени като слуги. Но искам да посветя отделен пост на тази тема. Нещо повече, самите господари на глобалните сатанисти напоследък започнаха да се проявяват все по-активно.

Призовавам ви да наблюдавате небето по-често, въпреки че то (очевидно не без външна намеса) напоследък рядко е ясно. Явно слънчевите лъчи по някакъв начин ефективно неутрализират по-голямата част от тази инфекция. И ако забележите, че небето е започнало да се разчертава с летящи апарати (не се заблуждавайте от тяхната холографска маскировка като обикновени самолети) „в клетка“ с кемтрейлс, опитайте се да сведете до минимум престоя си на чист въздух. Защото вместо добро ще донесе вреда. Ако сте на закрито, затворете всички прозорци и активно използвайте пречистватели на въздуха. Също така няма да е излишно периодично да обработвате помещенията с кварцови и ултравиолетови лампи или озонатори. Само не забравяйте да напуснете тази стая. Всички тези мерки ще ви помогнат да намалите шансовете за инфекция.

Разбира се, не ви призовавам да вярвате сляпо в тази версия. Най-хубавото е, че ако започнете да включвате собствения си мозък и да анализирате кога и къде тялото ви започва да реагира с мерки за естествено и защитно самопочистване (кашлица и хрема), за което А. Ерет, независим изследовател на техниките на натуропатията, говореше преди около 100 години. Но знам от собствен опит и от опита на моите приятели, че в периодите на „пика на пандемията“ е достатъчно да сте на чист въздух в продължение на 10-15 минути, дори при пълното отсъствие дори на визуален контакт с други хора. И това вече изключва, че тези кашлици и хрема са резултат от предаването на вируса от човек на човек. И лично моето мнение е, че по този начин тялото ни се опитва да премахне от тялото химическите боклуци, които са попаднали в него през белите дробове.

Само зад всичко това не стои националното правителство, което се възползва от наличието на повече данъкоплатци, а самата сила, която вече многократно е декларирала по света и повечето контролирани от нея национални медии за необходимостта от намаляване на човечеството „за спасяване на Земята". А глобалният мащаб на случващото се е характерна черта на действието на наднационалното ниво на глобално управление. Целта на тази паразитна сатанинска сила е именно да измести всички национални правителства и да унищожи националните държави, за да прогони остатъците от човечеството, „намалено“ от него, в „тотален електронен концентрационен лагер“ в рамките на „новия световен ред“ - вече многократно деклариран. И нова интересна информация, изразена по този повод от един от инсайдерите, както и моите мисли за силата зад всичко това и ще ви разкажа в един от следващите постове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.