понеделник, 18 октомври 2021 г.

Радиацията срещу лунната измама

 Много водещи експерти в областта на астронавтиката и космическите полети отбелязват, че един от сериозните проблеми, които възпрепятстват пилотираните полети до най-близките небесни тела е радиацията, смъртоносна за хората. А самите космонавти и астронавти от орбитиращи околоземни мисии многократно са казвали, че поради слънчевата и космическата радиация, опасна за живота и здравето, никой не лети над 500 километра над земната повърхност. И само този проблем е доказателство, че не е имало пилотирани полети до Луната. Защото ако астронавтите „летяха“ там, не на снимачната площадка в Холивуд, а в реалния живот, тогава никой от тях жив не може да отлети до Луната. А фактът, че НАСА все още няма истински лунни скафандри, само потвърждава факта на лунната измама, която е толкова очевидна за всички мислещи хора.

Така и американският режисьор Ръсел Браун е събрал много доказателства за тази измама във филма си „Огледална зала“. Едно от тях е именно наличието на радиационните пояси на Ван Алън над Земята. Ето какво той разказва за този проблем на съвременната астронавтика във филма си: "Хората многократно са напускали земната атмосфера и благополучно са достигали до Луната, връщали са се на Земята. Ще бъде ли животът ни след това същият като преди? Следващото поколение хора ще погледне към Земята от друга планета, мислейки, че полетите до Луната са само началото на човешкото изследване на Вселената.

В тази връзка те вероятно ще си зададат въпроса: наистина ли беше така? Защо астронавтите, вървящи по Луната, не взеха обект и не го хвърлиха на височина 60 фута, за да убедят всички, че на Луната, лишени от въздушно съпротивление, обектите могат да летят до 6 пъти по-високо, отколкото на Земята. И това би доказало ясно и убедително, че гравитацията на Луната е 6 пъти по-малка, отколкото на Земята. Това обстоятелство ме накара да се замисля сериозно за космоса, за пространството между Земята и Луната и тогава се натъкнах на такова понятие като радиационния пояс на Ван Алън, където радиацията достига огромни граници от 100 до 1000 рентгена на час, въпреки факта че човек през целия си живот може да натрупа в себе си само 2,5 рентгена.

Отворих световния атлас и ето какво научих там. Около Земята има няколко слоя атмосфера. Озоновият слой ни предпазва от ултравиолетово лъчение. Ако тази радиация достигне повърхността на Земята, тогава всички живи същества ще загинат за една нощ от нейните разрушителни лъчи. Зад озоновия слой е стратосферата, последвана от йоносферата. Тази „слоева торта“ на атмосферата е увенчана от магнитосферата, разположена на разстояние 560 мили или около 1000 километра от Земята. Слънчевата радиация също е много опасна и нейната величина зависи от слънчевата активност. Тя е способна да убие целия живот на Земята така, както и космическата радиация. Ако не са тези защитни слоеве на атмосферата, животът на Земята би бил невъзможен. Смъртоносните дози обща радиация могат да убият не само целия живот на Земята, но и космонавтите и астронавтите, които се озовават извън магнитосферата.

Първият, който пише за това явление, е американският астрофизик Ван Алън, на когото е кръстен този смъртоносен радиационен пояс, разположен извън магнитосферата на Земята. Ако летим в открития космос или към Луната на космически кораб, който не е защитен от радиация с дебел слой олово, тогава хората вътре в него просто ще умрат от радиационна болест. А в годините от 1960 до 1972 слънчевата активност е била най-висока, т.е. всички мисии на Аполо бяха точно на върха на слънчевата активност. Това беше най -лошото време за полети до Луната. Известният американски учен Ралф Рене дори пише за това в книгата си "Как НАСА показа на Америка Луната?". Той пръв обърна внимание на този факт. Рене анализира всички полети на Аполо и стига до извода, че поради мощната слънчева активност по време на „лунните мисии“ американските астронавти е трябвало да умрат, преди дори да достигнат Луната ... ”

Така лунната мисия на НАСА противоречи на данните на съвременната наука и мнението на самите официални учени. Защо никой не обвинява НАСА, че е „псевдонаучна“? Защото самата лунна измама е инициирана от същата паразитна сатанинска сила, която контролира „официалната“ наука, използвайки я не като инструмент за познаване на реалността, а като инструмент за контрол на нивото на знания, достъпни за човечеството. И разбира се, зад цялата тази измама не стоеше правителството на САЩ, а глобална наднационална сила, използваща амбициите на САЩ за постигане на собствените си цели за световна сила и господство. Съединените щати получиха само ролята на "въоръжен клуб" на тази паразитна сатанинска сила.

Но както всяко нещо в определен момент става ненужно, точно същата съдба сполетя съвременните САЩ, чието начало на упадъка вече се вижда с просто око. И това, което е най-интересното: глобалистите-сатанисти „свалят“ тази страна по същите „модели“, по които те унищожиха СССР преди 30 години .. Дори с изтеглянето на войските от Афганистан виждаме пълна аналогия. Само в СССР не е имало черен расизъм и диктатура на гейовете, а сатанизмът сред управляващия „елит“ не е достигнал такива колосални размери, както в света на „западната демокрация“ и особено в нейния хегемон. Ето защо дезинтеграционните процеси в САЩ вървят много по-бързо. И ако СССР е съществувал малко повече от 2,5 години след напускането на Афганистан, то при хегемона, изглежда, няма да го има дори това време. А това е неизбежна карма и справедливо отплащане за активното участие в разпадането на СССР.

Също така, в рамките на тези процеси на деградация, обхванали цялото западно общество, и като се вземе предвид ясно враждебното отношение към нашата страна и нашия народ, все повече и повече истина ще ни се разкрива за глобалната измама по отношение на пилотираните полети до Луната, чиито жертви бяха не само американският народ, но и цялото човечество. Но за тези, които не са загубили способността да мислят и анализират самостоятелно, и без това е очевидна цялата фалшивост на т.нар. „Лунна мисия“ на НАСА, защото има достатъчно доказателства за заснемане в студийни условия на фотосесии на тази мисия. Но най-важното доказателство за тази тотална измама на човечеството е фактът, че след повече от 50 години никой, включително самите американци, не е успял да извърши истински пилотиран полет до Луната. Дали това може да служи като доказателство за деградацията на човечеството и загубата на съществуващите технологии, или просто за банална измама - помислете сами.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.