петък, 22 октомври 2021 г.

Е. Топсида говори за „забранените“ технологии от миналото

 Напоследък забелязах особен „синхрон“ в изследването на алтернативните търсачи по въпроса за атмосферното електричество и етерните технологии, които обединената ведическа цивилизация на Античността притежаваше преди катастрофата. Очевидно идва моментът за разкриване на всички тези технологии за широките маси от хора, тъй като все повече и повече независими изследователи насочват вниманието ни към тях.



Особено много публикации по тази тема са написани от анонимен блогър под псевдонима tech_dancer, чийто блог в LiveJournal вече е изтрит. Много от неговите интересни творби обаче са оцелели на сайта на проекта "Тартария Инфо". И позовавайки се само на този блогър, доста интересна информация за технологиите от миналото беше разказана във видеото й „Атмосферното електричество на Ватикана“ от изследователката на истинското минало Елена Гусакова (Топсида), която говори за интересни патенти в тази област , потвърждавайки, че тези технологии изобщо не са измислици на алтернативните търсачи, а в предкатастрофичното минало всички тези устройства са били напълно работещи.



И така, Елена обърна внимание на странните устройства, разположени на куполите на една от катедралите във Венеция, които всъщност нямат нищо общо с каноничните кръстове, приети в католицизма. И тези устройства са много повече като антени или приемници-резонатори на етер или атмосферно електричество. Като доказателство за ефективността на такива устройства, Елена цитира описание на един от съвременните руски патенти в областта на атмосферното електричество:



"Устройството съдържа приемна антена, система от куполни трибаелементи ("топки"). Трибаелементите в нашия случай са куполи, които са засегнати от околната атмосферна среда, създавайки плъзгащи се, търкалящи се и абразивни триещи контакти. Буквално "триба" е триене. Устройството включва и разряден електрод под формата на игла, свързана с долния трибаелемент и заземен диск. Когато са изложени на атмосферни явления - буря, дъжд, сняг - на трибаелементите възниква допълнителен потенциал, който увеличава силата на полето при разрядния електрод, което увеличава ефективността на по-нататъшното натрупване на заряд".



И сега стана съвсем ясно на какви принципи са работили такива устройства в миналото и защо все още можем да видим различни „топки“ по куполите на джамии и куполите на християнските църкви, включително тези, свързани в цели гирлянди. Най-вероятно, колкото повече такива трибаелементи съдържа това устройство, толкова по-ефективно събира атмосферното електричество. Също така имайте предвид, че патентното устройство има полумесец и кръстовидна приемна антена върху тези трибаелементи.

Вярвате ли все още, че всичко това в миналото е било чисто религиозни символи и всички тези храмове са били обект на религиозно поклонение? Но всъщност всички тези съвременни религии са истински карго култ към онези много „забранени“ технологии за безплатна енергия. Тук обаче ви представих само малка „информация“ от огромния й обем, която беше озвучена от Елена Топсида в това нейно видео. И затова всеки, който се интересува от тази тема - можете да я гледате сами.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.