сряда, 20 октомври 2021 г.

Л. Секлитова и Л. Стрелникова за причините за активността на извънземните на Земята

 Вече много хора са забелязали необичайната активност на различни видове НЛО на нашата планета и особено през последните години. Тези обекти присъстват не само в зоните на военни действия, природни и предизвикани от човека бедствия, наблюдаващи събития на Земята, но също така често се появяват сякаш от нищото или изчезват без следа пред многобройни наблюдатели. В същото време някои от обектите дори са били виждани да летят във и от вулкани.

Каква е причината за цялата тази необичайна дейност? Като се има предвид, че официалните власти мълчат по този въпрос, а представители на официалната наука дори се опитват изрично да отрекат самото съществуване на явления, които са записани с безпристрастни устройства, както и с фото- и видеооборудване, по нечия заповед, такова поведение на „официалните" причинява появата на много версии сред независими изследователи, необременени с научни звания или държавни позиции.

Ето например какво може да се прочете за това в книгата на Л. Секлитова и Л. Стрелникова „Какво очаква човечеството в бъдеще?“: " В последно време над Земята са забелязани много летатлени апарати на извънземните. Те често се потопяват в твърдите материци като че във вода, понякога без да оставят никакви следи ... Извънземните от различни нива сега вършат най-разнообразна работа на Земята, но всичко това е свързано с нейното преструктуриране във физическите и фините планове. И всичко това ще бъде извършено от ръцете на извънземните с различни нива на развитие и различна материя. Ето защо сега има толкова много от тях . Преустройството вече е в разгара си.

Но извънземните не винаги се „гмуркат“ в земята, за да се скрият от хората или да извършат някаква работа вътре в континента. На определени места на планетата има преходи към друго измерение. Следователно, въпреки че много извънземни апарати се гмуркат в дълбините на материята ... на планетата, те не остават там, а веднага отиват в друго измерение и отлитат в собствения си свят. Така им е удобно.

Фактът, че учените твърдят, че ще отнеме няколко хиляди или дори милиони светлинни години, за да се лети до определена звезда или планета, се изчислява от тях по ориентация към скоростта на охлюва. Ако вземете костенурка, ще ви отнеме едно време, за да стигнете от Воронеж до Москва, а ако вземете самолет, това ще отнеме съвсем различно време. Много зависи от скоростта на конкретен апарат, формите, се изчисляват очакваните премествания. Освен това, ако се движите на земята, където има много препятствия (планини, блата, реки), това ще бъде един път, а въздухът, който има минимум препятствия, създава маршрут, който е по-благоприятен за движение и дава друг път при преминаване към същата точка. ...

В тази връзка човек трябва да знае, че космическото пространство на нашата вселена има определена фина структура с тунели, свои собствени навигационни маршрути и места на преход от едно измерение в друго. Извънземните знаят това и го използват добре. Следователно, понякога те не се нуждаят от милиарди години, за да стигнат до своите планети, а само от няколко дни. Разбира се, това е различно за всеки: кой живее по-далеч и кой е по-близо.

Следователно на места, където „летящите чинии“ най-често се потапят в земята или във водата, има само тунели с преход към други измерения. Нещо повече, на едно място на Земята може да има преход към едно измерение, на второ място - към друго измерение, а на трето - към някое друго. Вътре в планетата има специални преходи към други пространства, те са удобни за силно развитите извънземни, затова ги използват за своите движения. Те са толкова удобни. Така че техните летящи превозни средства, потъвайки в материята на планетата, не остават в нея, а летят покрай Земята към техния собствен свят или към следващата планета ... "

По този начин нашата Земя е нещо като междузвездна „трансферна станция“ и, разбира се, тя не е „затвор за души“, защото зад случващото се на планетата стои определена сила, на която самото човечество позволява да поеме контрола над своето съзнание, превръщайки се в доброволни „дойни крави“ на паразитна цивилизация. И докато самите хора предпочитат да направят избор към технократично развитие, превръщайки се в придатък на техническите устройства и различни електронни „играчки“, няма смисъл да хленчат за „затвора за души“.

Човек винаги има избор - да продължи да се превръща в киборги или микрочип биороботи в съответствие с плана на паразитната цивилизация, или да тръгне по пътя на собствената си еволюция и развитие на съзнанието. Е, активната работа по преструктуриране и тераформиране на нашата планета също свидетелства за факта, че тя най-вероятно е „полигон“, а изобщо не „затвор за души“. Това означава, че съществуващото състояние на нещата на планетата е доста податливо на корекции и положителни промени, ако има воля на самите хора. Ето защо е толкова важно да се „събудите“ за съзнателен избор на бъдещето си, като изхвърлите наложения от паразитите илюзорен мрак над съзнанието ви.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.