четвъртък, 5 ноември 2015 г.

Хитлер, Тесла и извънземните

Милиони хора загинаха през последната световна война, но никой от тях не разбра истинската причина както за войната така и за своята смърт. Най-дълбоките тайни за Втората световна война са скрити в най-секретните архиви в Германия, САЩ и Русия, защото те са твърде невероятни не само за масите, но и за "посветените". Има обаче няколко историци, които стигнаха до тази истина, която е толкова изненадваща, че никога не посмяха да напишат за нея. Други, които също стигнаха до нея се страхуват да я публикуват, защото са убедени, че хората няма да им повярват и да я разберат, защото могат да платят за нея с живота си и защото е толкова фантастична, че даже нe става за филмите на Science Fiction. Но тези истини са толкова важни, че не могат вечно да бъдат скрити и започнаха да изтичат от конфискуваните нацистки архиви. Защо досега обикновените хора по света не са прочели алтернативната версия на Втората световна война? Отговорът идва частично от самия Хитлер, който казва: "Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състояние да възприемат даже ако бъдат запознати с нея. Нашатa революция е финалният етап на еволюцията, която ще завърши с ликвидирането на цялата история. Светът е стигнал до повратна точка и ще тръгне по нов път, който вие непосветените хора, сега не можете да разберете". Тези думи Хитлер изрича пред членовете на нацистката партия. Даже тях Хитлер счита за неподготвени за огромната тайна. Защото последната световна война не беше само война между оси. Това беше планетарното бойно поле на Галактическата война 3, в която извънземните цивилизации, спонсориращи нацистите и извънземните цивилизации, спонсориращи американците се биеха отново за контрола над Земята.... Хитлер често е попадал в транс и е говорил на своите военноначалници. Неговият пресофицер д-р Дитрих по-късно заяви, че Хитлер е бил "овладян от демони". Хитлер няколко пъти казва пред своите военни, че вярва в свръхчовека, който е управлявал планетата по времето на изчезналите континенти Атлантида и Туле, и че след древната война, която е довела до краха на Атлантида, супермените, които са били господари на Земята, са се скрили в нейните недра. Хитлер неведнъж казва, че получава заповедите за нацистите от Свръхчовека, който живее в Земята. Всъщност конфликтът Сириус - Орион, продължава в Галактиката от хилядолетия. Марс и Меркурий били въвлечени във втората междугалактическа война и стават жертва на ярдено унищожение. Малдек (Фаетон) е била взривена в астероидния пояс, а планетите в Плеядите, Орион и другите системи са се превърнали в ядрени пустини. Земята е преживяла две ядрени войни през последните 13 000 години и извънземните от Сириус и Орион внасят технологията за третата.
В началото на 30-те години група хуманоидни извънземни, така наречената К-група или Кондроскани, са се свързали тайно с Президента на САЩ Франклин Рузвелт и са му предложили нови технологии срещу договор. Но Пентагонът и групата водещи цивилни и военни учени са нарушили договора, след което К-групата е напуснала Америка. Преди тях, в края на 19. век и в началото на 20. век великият учен Никола Тесла е влязъл в контакт с Плеяданите и техните съюзници на Венера и е получил технологиите, които са му дали възможност да направи всичките си велики открития, стотиците електро и електронни уреди, стотиците инструменти, използвани във въздушните и космически технологии и електромагнетиката, стотиците му патенти. Неведнъж той заявява, че това се дължи на извънземните, поради което хората са го считали за луд. В началото на 20. век Тесла разработва двупосочно радиооборудване, което, според него, е приемало интелигентни радиосигнали от Марс и базата на Венера. След смъртта на Тесла (той е убит през 1943г.) д-р Артур Матюз и големият канадски учен д-р Вилбур Смит продължават експериментите с комуникационното средство. През 50-те години те създават Проекта "Магнет", който е официална програма на канадското правителство за извънземните. Твърдят, че са направили кацане и са установили контакт с космически кораб от базата на Венера, използвайки технологията на Тесла. В началото на 30-те години Тесла е добър приятел на Рузвелт и вероятно му е организирал тайна среща с представителите на Плеяданците, които са предупредили президента на САЩ за контактите на Хитлер със сивите извънземни, които са снабдили нацистите с технологии, даващи им възможност да завладеят целия свят и да използват генетиката за създаването на извънземни хибриди, които ще могат да живеят в нашата атмосфера. Плеяданците също са предложили технологии на американците чрез Тесла, за да бъде неутрализирана атаката на нацистите. Но те са настоявали след това за ликвидиране на военната машина на Пентагона и насочването на икономиката към духовните измерения. Плеяданците са предложили система, която е била отхвърлена от Рузвелт, тъй като е била заплаха за военната и икономическа сила на САЩ. Тогава американците са предпочели да работят с извънземните от Сириус и да използват техните технологии във войната срещу нацистите. Подобни връзки Плеяданците са направили и със СССР. Сивите извънземни в началото са дали на нацистите технологии, които са били много по- напреднали от получените от американците от Сириус, включително насочвани ракети, свръхзвукови самолети, електроника, подводници и т.н. Германците нe губят нито една битка до 1940г. като науката им беше много по-напред от американците, англичаните и съюзниците.
Междувременно тесният кръг на хората около Хитлер се е срещал на нощни медитации, използвайки магични ритуали на тайните общества. Борман, Химлер, Гьоринг и другите челни нацисти са едни от висшите кръгове на древното общество ВРИЛ (VRIL) с корени в Атлантида. Врил е свързан с Братството на златния изгрев на един от най-големите световни екстрасенси Алистер Кроули. Повечето елитни членове на СС са посветени в тези окултни общества или на Тевтонските рицари. Общността Туле, взела името си от тяхната традиционна вяра в изчезналия континент Туле и в Златния Век на Тевтонския Свръхчовек, беше таен орден, в който повечето нацисти са приети преди войната. Основателите на нацистката империя вярват, че арийците са наследници на суперчовеците, които са управлявали Земята от континента Туле през Златния век и че арийците трябва да ръководят планетата през следващия Златен век. Тази северна раса със сини очи и светли коси, чийто произход е в съзвездието Лира е била оригиналната суперраса на планетата във времената преди Сириус. В миналото на Земята и имало четири коренни раси - Етерианците, Туле, Лемурийците и Арийците. Нацистите вярват,че войната ще унищожи сгашната цивилизация и от недрата на планетата ще излязат истинските Господарите на света, които ще поведат арийците към господство над света. Това е съдбата на нацистите - да унищожат другите раси от чужди планети, които са се намесили в еволюцията на Земята и оригиналната арийска раса Туле да стан истински господар. Хитлер счита, че евреите са низша раса от друга планета (той даже пише за това). Хитлер е бил обучаван от лекари в Австрия как да хипнотизира хората и да контролира този транс. По същия начин той хипнотизира своите генерали да изпълняват заповедите му. След войната челните германски учени, които разработиха за Хитлер ракетите,самолетите и ВВС, станаха жители на САЩ и подготвиха американската ракетна програма, американските свръхзвукови самолети, космическата програма на НАСА и т.н. Сред тях бяха Херман Оберт - бащата на ракетата, и неговия сътрудник Фон Браун.

http://ufo-bg.hit.bg/hitler3.html 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.