понеделник, 23 ноември 2015 г.

Големият адронен колайдер е не само научен, но и окултен проект

Все повече се появяват независими доказателства, че проектът ЦЕРН - Големия адронен колайдер (LHC) - е не само научен, но и окултен. В същото време, проектът се ръководи от група тъмни жреци от Задкулисието.
Голяма част от този проект се намира в землището на окултната комуна Saint Genis Pouilly, която е известна още от времето на Римската империя под името Apolliacum. Това общество е посветено на боговете на разрушението (Aполион, Хорус, Шива), и има на своя територия подходящия античен храм, който сега се намира в самото сърце на Големия адронен колайдер.
И изобщо не е случайно, че в непосредствена близост до седалището на ЦЕРН има статуя на Шива.

А Шива се явява разрушителното начало на Вселената, който е натоварен със задачата за нейното пълно унищожаване преди новото сътворение. В допълнение, ЦЕРН е единствената корпорация, която използва в своята дейност религиозни статуи.
Така че, нека се запитаме: какви "научни експерименти" могат да провеждат "учените" на корпорацията, чиято дейност е "под закрилата" на бог-разрушител? Само такива, които могат да поставят човечеството и планетата ни под заплахата от пълно унищожение и разрушение.
Но дори ръководството на компанията не си прави труда да скрива своята дейност. Така директорът на ЦЕРН по изследователската работа и научното развитие Серджо Бертолучи заяви: "През вратата между измеренията на Големия адронен ускорител може да излезе "нещо". От тези "врати" може да се появи нещо, или може би ние ще изпратим нещо през тях".
По този начин, въз основа на това твърдение се вижда, че основната цел на тази организация е откриването на пространствено-времеви "портал", който може да се сравни с "портите на ада". Възможно е точно това да е нужно на адските същности, на които служат тъмните жреци, за да проникнат в нашия свят. Защото именно техните слуги създадоха този проект.
Някои изследователи смятат, че имаше опит на "отваряне" на тези "порти" чрез сблъсъци на частици в края на септември 2015 г., приблизително в интервала от 21-ви до 23-ти.
Ще успеят ли в това начинание? Най-вероятно, не. Защото силите на светлината също няма да останат безразлични към дейността на тъмните жреци и е очевидно, че с тяхната намеса може да се обясни всичките внезапно появили се проблеми в Големия адронен ускорител.


Но ЦЕРН въпреки това отново и отново ще направи такива опити, защото съзнанието на основните поръчители и спонсори на проекта е изцяло под контрола на тъмните адски същества.

По материали от esotericnews.ru/bolshoy-andronnyy-kollayder.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.