сряда, 11 ноември 2015 г.

Самопрограмиране и самокапсулиране

Цялата леност, скептицизъм и безнравственост са форми на програмиране и самопрограмиране посредством нисшия астрал. Ето един жокер относно програмиране и изкуствено създадени болести. ТЕ вземат естествената част и я подобряват. ТЕ вземат вашия модел на Съзнанието и го използват срещу вас. Така че на практика вие сте едно оръжие срещу самите себе си.

Езикът – главен метод за контрол и енергийна дестабилизация.
 
Невинни изрази като “Страхувам се, че ще закъснея.” – думата “страхувам се” има цвят, тон и форма. И когато кажете “страхувам се”, дори в момента да не мислите за страх, а смятате, че съзнателно се фокусирате върху закъсняването си, тъй като имате цвета, тона и архетипа на страха, вие го запечатвате в полето на аурата си. Затова внимавайте какво си залепвате чрез думите. Това променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас. Каквото излъчите, това ще се върне, защото главният космически закон е “Подобното привлича подобно”! Затова трябва да внимавате с думите, които изпращате.
Но това е нещо, което хората не осъзнават. “Това е страхотно!” – самопрограмиране. Неслучайно от древността се изисквала чистота на словото. Древните са знаели това, от което ние сме на светлинни години като езотерично разбиране в момента! “Тук е адски горещо!” – напълно невинни неща. Обръщайте си внимание за всичко това и следете съзнателно. Не е възможно да бъде описано колко е замърсена аурата на един човек, който псува! Който може да вижда, знае! Науката за вибрацията и звука в нейните прости форми е велико знание, ако бъде усвоено. Масару Емото доказа научно какво поражение имат невинни думи като “глупак” и “дявол” върху кристалната структура на водата! Пагубно! Представете си какво си причиняваме И на физическо ниво, защото в същността си сме вода! Също така, ползването на чуждици, не е благоприятно за енергетика ни, тъй като сме настроени на вибрациите на нашия език.
Абсолютно същото важи и за писмения ви език. “К’во”, вместо “какво” – съкратена вибрация. Паразитни думи като “бе”, “ами”, “ъъъ...”. Това отново променя средата и полето на аурата ви и променя ответната реакция на света спрямо вас, колкото и наивно-невинно да ви звучи. Отворете един интернет форум например и за 5 минути можете да си съставите енергийния профил и мисловен модел на даден човек. Съкращавайки думи, неспазвайки граматическите, пунктуационни и фонетични правила – всичко е от значение! Най-вече – това е вашето лице за пред другите – влияете и на тях! Така представяте себе си и чрез езика формирате своето лице на подсъзнателно (а ако имате тази информация и на съвсем съзнателно) ниво у човека отсреща. Затова бъдете наясно с тези неща и тяхната важност! Не подценявайте “малките” неща! Това, че в настоящата ни азбука и език (дори правоговорните) също има програми, е друг въпрос. Глаголицата е най-добрият вариант, за нещастие – забравена и покрита с прах и предразсъдъци! Но езикът е нещо, което зависи напълно и само от нас и сме напълно способни да променим. Трябва само малко воля и истинско разбиране. В началото е трудно, дори досадно, после всички мафлоци ще се откачат от вас и ще почувствате сравнително чистата си енергийна среда. Време е да се сложи край на това безумно самопрограмиране, което е напълно във възможностите ни! Инак бихме оправдали мисълта, че човекът е може би единственото същество в разумната вселена, което съвсем съзнателно си вреди и отгоре на всичко това му харесва!
Друго свързано с езика (и не толкова) са вашите пожелания и самопожелания. Вашето пожелание трябва да е формулирана позитивно. Т.е. във формулировката на пожеланието трябва да отсъства частичката “не”, както и думи, означаващи нежелателни явления. Иначе и програмата ще стане негативна. “Не искам да боледувам” – това е пример за неправилна програма (наред с информацията, че частицата “не” не се приема от подсъзнанието, си пожелавате “Искам да боледувам”). “Aз съм здрав” – това е пример за правилно програмиране. В първия случай човек се обрича на болест – защото самото понятие “боледувам”, присъстващо във формулировката на програмата, започва да работи при нейното изпълнение. “Aз съм здрав” – реално ви програмира за здраве. Като пиша тези редове, осъзнавам, че словото не е просто съобщаване, то е винаги свързване – с другите и с Другото. Живейте винаги с тази мисъл и променяйте словото си чрез мисълта. Задачата е да се освободим от негативното, което в действителност е нашето собствено желание за нищо. И, веднъж казвайки “да” на момента, съгласието е заразно. То се втурва във верига от съгласия, която не познава граница. Да кажеш “да” на един момент... е да кажеш “да” на цялото съществуване! В този ред на мисли, негативното самопрограмиране, което си извършваме по този нелеп начин, е огромно. Следете се за това.

"Наръчник за извън-матрично и не-егрегориално мислене и живот"  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.