четвъртък, 25 февруари 2016 г.

Аномалните зони - видове и тяхното влияние (част 2)

Четвърти вид
Това са аномални зони, където източници на деструктивна енергия са различни енергоинформационни обекти от ефирния свят.
Ефирният свят, който практически е невидим за повечето хора, е населен с огромна група енергоинформационни живи същества. В езотериката ги наричат същности. Тези същности нямат физическо тяло и затова не са видими за човешкото око, тъй като не отразяват светлинните вълни. Но това не значи, че не съществуват - те се намират в астралната плоскост и обитават в своите енергетични тела, изградени от енергоинформационна субстанция, несравнимо по-тънка от материалното тяло на човека.
Всички тези същности от ефирния свят имат нужда от източник на подхранване, за да могат да съществуват и да се развиват. Те се хранят с тънки енергии с различно ниво на вибрациите. При това спектърът на техните енергии е много различен и се намира в широк диапазон от енергоинформационни характеристики. Не е тайна, че повечето от споменатите същности се хранят с чакралната енергия на хората - т.е. с енергията, която спонтанно се отделя от човешкото биополе, или с енергията, която тези същности успяват да отнемат от него.
Те извършват истински лов на хора с цел да завладеят вътрешната им енергия. Повечето жертви нищо не подозират и губят огромно количество енергия, и по-точно - своята жизнена сила. Опустошавайки биополето на човека, същностите го обричат на сериозни болести, бърза умора, изтощение на имунната система, преждевременно стареене, всевъзможни страдания и дори на физическа смърт.
За да отнемат енергията на човека, тези същности без знанието и без желанието на човека се включват към неговото биополе и засмукват определени порции вътрешна енергия. Народът нарича такива хора обсебени от бесове. И това действително е така. Понякога същностите действат индивидуално, друг път, и то често, образуват цели струпвания, или т. нар. енергоинформационни колонии.
По определени причини тези колонии са прикрепени към конкретни участъци от пространството и местообитанието на хората. Струпванията на същности от тъмния план образуват аномални зони по земната повърхност. Популярно те са наречени "прокълнати места", което напълно съответства на тяхното енергоинформационно съдържание.
Към този вид могат да се отнесат аномалните зони, създадени от присъствието и действието на пришълци от извънземни цивилизации (НЛО). Образуваните от тях аномални зони се отличават с наличието на много висока концентрация на негативна енергия, враждебна за нашия организъм. Понякога човек не е в състояние да остане в такава зона дори за кратко - той се чувства зле, рязко се нарушава нормалната дейност на вътрешните органи и системи, често се появяват проблеми в работата на главния мозък и може да се стигне дори до загуба на съзнание.
Защо се случва това, учените не могат да установят. Причината е, че космическите кораби на извънземните цивилизации имат специфично гориво, което се състои от две основни съставки. От материален носител (или непосредствено физическо гориво) и неговата енергоинформационна съставка, присъстваща в матрицата на горивото на кораба във вид на неизвестни за земляните енергоинформационни потоци от високи вибрации с космически произход. Именно тези енергоинформационни потоци с много високи вибрации позволяват на извънземните кораби за относително кратки интервали от време да извършват полети на огромни космически разстояния.
За това знаят само малка група земляни, посветени във висшите космически знания. Останалите хора дори не подозират за това. Не са в течение и земните учени, занимаващи се с разработването на гориво за космическите кораби. Информацията и знанията в тази област ще дойдат до тях по-късно - това са технологии от средата на третото хилядолетие.
Именно тази енергоинформационна съставка на горивото на космическите кораби създава около летателния апарат чужди на природата на човека енергоинформационни полета. Те влияят негативно на неговото здраве и самочувствие, както и на общата екологична обстановка в мястото на присъствие на летателния апарат (НЛО). Това трябва да се помни и в такива случаи контактите да се избягват.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.