вторник, 22 декември 2015 г.

Лора Мелик относно опасностите за здравето от насочваните излъчвания

Известният лечител и психолог Лора Мелик правилно отбелязва голямата вреда, оказващa върху здравето на човека различните техногенни полета, включително и тези, които могат да бъдат използвани като психотронни оръжия. Всяко от тях има собствени характерни симптоми на влияние върху нашето тяло. Какви са тези симптоми?
Мелик пише за тях следното: "Като основните наши "врагове" може уверено да посочим излъчванията. Именно те, прониквайки в тялото ни, сякаш изгарят енергията и принуждават да се регенерират клетките...
Условно тези лъчения могат да бъдат разделени на два основни типа: електромагнитни и звукови, които, от своя страна се подразделят на видове и подгрупи.
Ако живеете под високоволтови електропроводи, в близост до мощна радиостанция или радар, то част от електромагнитното излъчване се натрупва в тялото ви, а когато радиацията надвишава допустимата граница, защитните способности на организма капитулират и тялото заболява. Същото се отнася и за други лъчения. Естествено, можете да промените мястото на местоживеене, но дали това ще реши самия проблем?
Но и този риск е пренебрежимо малък в сравнение с това, което ни заплашва всеки ден все по-явно. Най-добрите умове на човечеството се състезават в създаването на мощни, по-усъвършенствани оръжия за унищожаване на човечеството и на всички живи същества в природата. Така че да видим - как те могат да ви повлияят?

Първа група - електромагнитно излъчване.
1.       УКВ свръхвисоко честотно лъчение - микровълни. Тo прониква дълбоко през тъканите на човешкото тяло, което води до нежелани патологични отклонения в различни органи.
При човека се появяват трудни за лечение ракови заболявания. УКВ лъчението е много удобно, когато даден биологичен обект трябва да се неутрализира не веднага, а след известен период от време или на която и да е дата. Човекът обикновено гасне пред очите ни. При аутопсията на мъртвия се разкрива дълговременна тежка болест.

2.       Микровълни - свръхвисока честота, включително нейонизирано лъчение - сантиметрови вълни. По-малко проникват в тъканите на човешкото тяло, обикновено на дълбочина 10-15 см, но също така водят до много сериозни последици за живота.
Микровълновото излъчване оказва разрушително въздействие върху биотоковете, имащи честота от 1 до 35 GHz. В резултат на това са налице нарушения на възприемането на реалността, повдигане и снижаване на тонуса, умора, гадене, главоболие. Възможни са и пълна загуба на природните инстинкти, както и увреждане на сърцето, мозъка и централната нервна система.
Вълните, активно модулирани в честотите на алфа ритъма на мозъка, могат да предизвикат необратими "прескоци" в поведението. Микровълновите лъчения внедряват информацията непосредствено в мозъка и това забележимо ускорява всякаква психообработка на подсъзнанието. А като антенни предаватели за такива вълни могат да се използват телефонни и радиопроводници, канализационните и отоплителни тръби, както и телевизора, телефона, пожароизвестителната система, радиоприемника, електрическата инсталация на жилищна сграда.
Направляваната микровълнова радиация обикновено се проявява в потрепване в краката, чувство на парене в стъпалата, болка в ушите и в очите, щракане в "бръмчаща" глава, "подутини" в носоглътката, придружени от кашлица, кихане и хрема, възможна сърдечна аритмия и изтръпване на ръцете. Тези симптоми обикновено изчезват след напускането на човека от района на облъчването.

3.       Изключително висока честота на радиация - милиметрови вълни. Незначително прониква през човешките тъкани, но много влияе върху централната нервна система, мозъка и води до нефункционални и патологични отклонения в работата на вътрешните органи. Това лъчение има неблагоприятно въздействие върху човешката психика, явявайки се сигнал за контрол над човека.
След специалната обработка от това излъчване човек има проблеми с психичното здраве, налице е разстройство на нервната система и работата на целия организъм. Умствената дейност за определен период става невъзможна. На облъчвания човек му е трудно да се самоконтролира (защото се появява раздразнителност) и да се движи в околното пространство. Ако напуснете зоната на облъчване, тялото постепенно възстановява функциите си, но само частично.
Обикновено, след такава специална обработка, ставаща по правило в апартаменти или офиси, обектът умишлено бива провокиран да извърши неприлична постъпка в очите на другите, тъй като след облъчване човек става раздразнителен, а след това му поставят психиатрична диагноза, изолират го от обществото в медицинска или психиатрична болница, където специално усилват тежестта на психическото му състояние с мощни дози наркотици, успокоителни или невролептици, а и продължават да го използват като обект за по-нататъшни експерименти.

4.       Рентгенови лъчи, гама-лъчение. Източници - рентгенови и гама-излъчватели, лазерен рентген и лазерен гама-излъчвател. Имат ефективни проникващи и поразяващи свойства, но особено пагубно въздействат върху клетките на живия организъм.
Важно "преимущество" на този метод е възможността за дискретно, от разстояние (например, през стената на съседния апартамент) и селективно да се порази даден център на мозъка, отговорен за паметта, сърдечно-съдовата система и други центрове, отговорни за жизнените функции, но същевременно леталния изход изглежда толкова естествен, като от обичаен ход на заболяване.
Ефективно се засягат дори дълбочинните структури на мозъка, и то без нарушения на външната обвивка на черепа. Те могат да се използват в началния етап на зомбиране ...

5.       Торсионно лъчение. Това е специален вид физическо лъчение, не се екранира от природната среда и има редица предимства: като се използва, може не само лесно да се причиняват заболявания, но и да се премахва  нежеланото възбуждане, намаление или увеличение на психо-физическата активност, внушение на различни желания, промъкване в подсъзнанието на обекта желаната програма, с една дума - да се направи управляема личност, за която е най-подходящо определението "същество".

Втора група - звуково излъчване

1.       Ултразвуково - използва се като цялостно или локално въздействие върху обекта. Под формата на цялостно въздействие се прилага с цел първоначално потискане на имунната система, влошаването на самочувствието, привеждането на обекта в пасивно състояние в комбинация с пълно потискане на всякаква съпротива и т.н.
Лъчението субективно се усеща като долавяне на някаква вибрация. При наличие на локално въздействие ултразвукът се фокусира в тесен насочен лъч с пулсиране, чрез който могат да бъдат дискретно поразени не само животоподдържащите центрове, разположени в мозъка, а дори да се разреже черепа на половинки, да бъдат поразени или унищожени и вътрешните органи.
При прилагането за дискретното унищожаване на даден обект, чрез пулса на ултразвуково излъчване може да се спре изведнъж сърцето на всеки човек, при това смъртта му ще изглежда естествена за околните, а при аутопсията на починалия няма да се открият следи от насилствена смърт ...

2.       Инфразвуковото лъчение е много ефективно при скрито въздействие върху човек чрез използване на механичния резонанс на еластичните трептения с честоти под 16 Hz, които обикновено не се възприемат от ухото. Особено опасен е интервала между 6-5 Hz. Доста мощни психотронни ефекти се проявяват най-силно на честота 7 Hz, в съзвучие с алфа ритъма на естествените колебания на мозъка, при което всяка умствена работа в този случай е невъзможна, тъй като има усещане, че главата е на път да се взриви на малки парченца. Звукът с такъв интензитет причинява гадене и звън в ушите, също и замъглено зрение и необясним страх ...
Тухлените стени, дори бетонните подове и много други материали могат да бъдат "прозрачни" за електромагнитни, звукови и торсионни излъчвания на определена честота, а резултат от психотронната обработка на живеещите в апартаментите обикновено са необратимите увреждания и дори преждевременна смърт. Ние всички трябва да се замислим над това. В края на краищата, то е много опасно за цялата планета, а не само за отделния човек".

В действителност тази тема е доста актуална. Нищо чудно, че тя се игнорира усилено от управляващите "елитчета", а в обществото с помощта на контролираните медии се насажда псевдо-скептично отношение към възможността за използване срещу населението на психотропни и психотронни средства. Въпреки това, много политически събития в различните страни ясно сочат неадекватната обществена реакция, провокирана в интерес на управляващите елити и тайните общества.



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.