събота, 8 ноември 2014 г.

Защо крият истината от нас?

Една от основните области на съвременната уфология е известна под доста названия като "конспирация", "нов световен ред", " съветът на "Г -12" и т.н. Под тези термини се подразбира премълчаването на правителствата и военните органи относно информациите за контактите с представителите на извънземни цивилизации на Земята, трансфер на технологии и съвместни изследвания (които включват експерименти върху човешки същества).

Изследователите разделят тази област на няколко независими части.

Официални документи

Това направление изучава некласифицирани документи, които до известна степен показват участието на компетентните органи (включително научните) в изследването на проблема НЛО. Доскоро изследователите са имали на разположение само документи на английски език, разсекретени от ФБР, военни и правителствени агенции. С федерален закон на Съединените американски щати, всеки гражданин може да получи достъп до разсекретените документи, което до известна степен улесни работата на изследователите. За съжаление, в Русия такива мерки не се прилагат и до този момент. Въпреки това, ние имаме няколко копия на военни заповеди и инструкции, които потвърждават, че на територията на бившия Съветски съюз, а сега на Руската федерация се провеждат изследвания на обекти от извънземен произход.

Модерни технологии


За съжаление, ние не разполагаме с неопровержими доказателства за конкретна технология, предоставена от представители на други цивилизации. Въпреки това, има доказателства, че някои открития са направени изведнъж , без предварителни проучвания и изследвания (транзистор, CD - ROM, оптично влакно) .

"Раздутите" изследователски проекти

Ако приемем, че най-високите етажи на правителството, военните отдели, космическите агенции са добре запознати със сенчестата страна на контактите, това повдига въпроса с каква цел се изразходват огромни количества пари за проекти, които нямат смисъл, като например търсенето на извънземен разум SETI, изучаването на близкия и далечен космос, създаване на междупланетни сонди, колонизацията на Луната, Марс и други планети в Слънчевата система. Може би става дума за финансиране на сенчести проекти под "шапката" на тези програми. И не обяснява ли това честите повреди на технологиите и различните неуспехи, даващи възможност за нови разходи.

Осакатяването на животни е най-тревожната част от цялото направление.

"Скриване"

От началото на 50-те години започнаха да се получават съобщения от отдалечени краища на Съединените щати и след това от целия свят за странната смърт на домашни животни. Такива животни са намерени далеч от жилищата със следи от ужасни наранявания, често пъти с напълно източена кръв, с изрязани органи, ендокринни жлези, очи и т.н. Операциите са извършени с неидентифицирани медицински инструменти, някои от тях са имали микроскопични назъбени ръбове, а други приличали на лазерни скалпели. В почти всички случаи в близост до животните не са забелязани никакви следи (с изключение на следи от хищници). Някои от жертвите са били със счупени кости, като че са били паднали от голяма височина.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.