вторник, 28 юни 2011 г.

EГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 11)

  7. В резултат на всичко това сега системата изпитва ужасни затруднения и точно това иска банковия елит, за да оправдае следващата си стъпка - централизирана световна икономика, основаваща се на Свветовната централна банка. Докато неголямата безработица се смята за добра за системата, защото помага за държането в подчинение на работещите чрз страха да не загубят работата си, има един етап, в който тя вече е опасна. Това става, когато броят на безработните без шансове да получат работа достигне неконтролируеми размери. Количеството пари, реализирано от намалелите продажби вече не е достатъчно за изплащане на социални помощи на увеличилия се брой хора, които са без работа и за задоволяване на социалните потребности на жертвите, изплюти от системата, когато вече няма нужда от тях. Тя е толкова разнебитена, че за да оцелее, трябва всяка година все повече и повече хора да купуват, а все по-малко да изработват онова, което се купува. Тя не може да има и двете, но се нуждае и от двете. Хората ще бъдат в подчинение само докато им се втълпява да вярват, че въпреки всичко системата ще се погрижи за тях.Когато стане ясно, че няма да го направи, те започват да въстават срещу тази система. Този бунт става още по-мощен, когато хората без работа и без изгледи за достойна такава видят как социалните им помощи биват орязвани от политиците, които наблюдават намаляващите индустриални  продажби в резултат на всичко, описано досега. Илюминати искат хората да реагират с насилие на всичко това, но отговорът трябва да бъде мирен за да бъде осуетен планът им .
   8. Основният отпадъчен продукт на тази система са човешките отломки. Когато принуждаваш хората да работят в бездушна и лишена от разум система, това води до сериозни психически и емоционални последици. Нашите сърца копнеят за свобода, любов и радост. Нашият вътрешен Аз иска да е положителен, творчески и да разкрие целия, наистина целия потенциал, който всички ние притежаваме. Но системата изисква от нас да сме малко повече от продължение на технологиите и да бъдем заменяни всеки път, когато се появи нова технология. За нея ние не сме хора или духовни същества, а единици за призводство и консумация. Ще забележите, че управителите на системата, политиците, икономистите и индустриалците се отнасят към нас като към "потребители" и "човешки ресурси", защото ни възприемат като такива. Тази система без душа е породила експлозия под формата на консумация на алкохол и наркотици. Това са начините, по които хората се опитват да избягат от кошмара и агонията, от които страда техния вътрешен Аз. На по-дълбоко ниво те може дори да не осъзнават, че се чувстват така. Но това чувство пак ще намира израз в наркотиците и други форми на временно бяство от реалността на този луд свят. Стресът от изискванията на системата, непрекъснатата конкуренция, страхът, пленничеството и потискането на духа са се превърнали в конвейерна лента за душевни, емоционални и физически заболявания. Стресът е причинил дисбаланс в психическите и емоционалните енергийни полета и чрез чакрите той се е предал на всички нива на съществуване, в това число и на физическото тяло. Имаме все повече и повече болести, причинени от стреса, замърсяването и други опасности, които системата произвежда в ненаситното си желание за експанзия на всяка цена. Чудно ли е тогава, че поражението има толкова много лица ? Системата, науката и религията са се обединили, за да накарат милиарди хора да се чувстват изморени от живота, но страхуващи се да умрат. 
    Престъпленията са друга последица. Ако програмирате хората да разглеждат собствения си успех и този на другите от гледна точка на консумацията и притежавано имущество, не вдигайте ръце от ужас, когато онези, които не могат да спечелят достатъчно пари за да консумират и притежават, изберат друг начин за "преуспяване" от гледна точка на системата - кражби, нападения, взлом. Във времена на голяма безработица на повече хора се отказва възможността да преуспеят чрез консумация или дори да нахранят семействата си и затова броят на престъпленията се покачва. Също ако системата третира човешкия живот като безсмислен, без стойност, като фураж за говеда, без достойнство и уважение, не се учудвайте, че много други почват да гледат на себеподобните си по същия начин. Нарастващото насилие е свидетелство за това. Негодуванието от отхвърлянето от страна на системата води до подобно срещу всичко и всеки. При такова душевно състояние някой ще ограби някоя стара дама за малко пари, без да се замисли какво й е причинил. Девизът му ще е : " Системата не ме уважава, защо аз трябва да уважавам другите ? Всеки гледа себе си."
    Но почакайте за момент. Ако дневният ви ред включва въвеждане на още по-авторитарни полицейски сили, военна и законова система, от какво най-вече имате нужда, за да поведете общественото мнение след себе си ? Колкото повече престъпления, повече насилие и ужас, толкова по-добре за вашите планове.
    В една система, в която притежанието на парченца хартия с цифри е единственият начин да се радвате на храна, покрив, топлина, вие сте изправени пред все по-нарастващия брой хора, станали излишни заради технологиите и рецесията и те са гладни, без дом и на студено. Има ги и нетрудоспособните, възрастните и недъгавите или неможещи да работят по друга причина. На тях също са им отказани средствата за печелене на късчета хартия. Системата реагира на това по различни начини. В някои страни тя пренебрегва тези хора и потъпква масовите бунтове, като засилва полицейските сили и армията и така кара работещите да се страхуват да се изкажат гласно срещу тази жестокост за да не загубят работата си. На други места правителствата плащат на тези жертви на системата малкото, което успяват да пробутат, макар че в някои по-просветени държави са по-щедри. Но всички си служат с оръжието на страха, за да контролират населението и да предотвратяват сериозни бунтове.
    Всяка година Системата се изправя пред все по-мащабни законопроекти за престъпленията,полицията, здравната сфера, социалните помощи и всичко останало. Това е неизбежна последица от "направи, използвай и изхвърли" и всичко, което върви с тази политика. И как реагират на това Системата и нейните обработени политици ? Като казват, че трябва да увеличим още повече производството и консумацията, за да набавим повече пари като реализираме по-голям растеж. Тази "политика" бълва нови жертви и изисква разходи на още повече средства за престъпления, полиция, здраве и социални помощи. Онези, които са хипнотизирани от пропагандата на Илюминати не притежават интелигентността или проницанието да мислят по друг начин, независимо колко деструктивен е този "начин на мислене". Както казва Марк Твен : "Ако единственият ти инструмент е чукът, всички проблеми ти изглеждат като гвоздеи."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.