петък, 30 юли 2010 г.

Пришълци помагали на Наполеон ?

За имплантанти с извънземен произход се говори отдавна. Така се наричат малки контролни устройства, които се въвеждат в организма на човека по време на похищение от пришълци.
Американският хирург Роджър Лейър провел няколко операции по извличането на извънземни имплантанти, за което разказал в книгата си "Космическите пришълци и скалпелът". Устройствата били старателно изучени, но съвременната наука се оказала безсилна да обясни тяхната конструкция и предназначение.
Но особено много шум вдигнала поразителната находка на френския изследовател Антоан Льофевр - той открил в черепа на Наполеон метална пластина с диаметър малко повече от снатиметър, която прилича на детайл от електронно устройство. Тази "резервна част" според него рязко повишила интелекта на императора.
Пластината била открита случайно, когато Льофевр се занимавал с изследване на ексхумирания скелет на Наполеон, опитвайки се да установи причините за неговия нисък ръст (императорът бил не по-висок от 160 см) . Като прокарал ръка по вътрешната повърхност на черепа, ученият напипал малка издутина. Опитвайки се да я разгледа по-добре, той взел силна лупа и видял някакъв предмет, наполовина вграден в костната тъкан. Той напомнял на микрочип, използван в електронните устройства. Изучаването на предмета показало, че той е миниатюрен предавател на електрически импулси в главния мозък и сърцето. Подобни импулси, подчертава Льофевр, рязко повишават способността на мозъка да решава сложни интелектуални задачи. Слоят костна тъкан, който се натрупал около метала, бил доста забележим - значи, когато приборът е бил имплантиран, Наполеон е бил още млад.
"Това е направено с цел да се повлияе на развитието на човечеството", подчертава Льофевр.
Според изчисленията на учения стимулаторът на интелекта е бил вграден в черепа на бъдещия гений през юли 1794 г. и този имплантант предизвикал рязко повишение на способностите на Бонапарт, като му донесъл славата на гениален пълководец. Мнозина военни смятат това, което Наполеон демонстрирал на полесраженията през 1794 г. за чудо. По време на италианската кампания през 1796 - 1799 г. той командвал малка армия от полуголи и гладни войници, отстъпваща на противника по численост и въоръжение. Но това воинство от мизерстващи печелело една след друга блестящи победи. След това пълководецът с лекота разбива многобройните и добре въоръжени армии на Австрия и Прусия. Но около 1810 г. военностратегическите способности на Наполеон започнали постепенно да отслабват. Може би обяснението е, че микрочипът в черепа му е излязъл от строя. Не е изключено също извънземните, които са изпращали в този прибор електромагнитни или някакви други импулси, да са решили, че Бонапарт е изпълнил своята мисия. След като изгубил паранормалните си способности, Наполеон започнал да понася поражения и нещата завършили с катастрофата в Русия. Антоан Льофевр смята за безспорно, че извънземните са оказвали по различен начин влияние върху развитието на човечеството през цялата му история и продължават да го правят и сега.

От Интернет
http://galatceq.blog.bg/hobi/2010/06/20/prishylci-pomagali-na-napoleon.564656

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.