събота, 8 октомври 2022 г.

Събития и сблъсъци между адептите на системата през септември - 2

 Принц Чарлз бива обявен за крал Карл III не на 9-09, а на 10-09 - съботния шабат. Получава се код 91. Възниква въпрос - имало ли е опити от адептите "революционери" да окажат въздействие на това събитие, тъй като е видно, че адептите - привърженици на старите системни кодове се стараят да ги съхранят в работен режим. 

Счита се, че Владимир Путин се явява едно от главните действащи лица от страна на адептите "революционери". Мярката най-вероятно е свързана с т.нар. "Клуб 69" - свързан с кодово използване на числата при смъртите на Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи (за което вече съм публикувал материали), а при Путин тази дата (по въпросните алгоритми на този клуб) се пада на 29-09-2022 г. Възможно е Путин да е прикрите за още един персонаж, който е на същите години - Си Дзинпин, отчитайки, че много събития водят към китайската следа и прехода енергийните линии и управление на тази територия. Да проследим неговата биография - роден е на 15-06-1953 г. в Пекин. Така до 15-06-2023 г. той се намира също  в "Клуб 69". Какво не достига на този персонаж, за да бъдат приложени към него старите кодове? Една война. Да, конфликтът в Тайван, който се опитаха да създадат именно адептите на старата система със своите посещения, не доведоха до очакван резултат. Съхраняването на мира в този регион означава, че човекът, оглавяващ Китай и явяващ се еднозначно също адепт на системата разбира, че това е смъртоносно опасно за него. И по този начин започваш да разбираш какви колаборации, какви съюзи започват да работят от страна на "революционерите" или кои страни започват да работят в съюз с тези, които искат да удържат старата система, т.е. виждаме основното противоборство между Великобритания и САЩ срещу Русия и Китай. Сега ние реално се намираме в терминален стадии на този конфликт. 

И така - на 10-09 Чарлз е провъзгласен официално за крал. Имало ли е някакво противодействие на това? Разбира се. Именно на тази дата на територията на ВДНХ (изложбен и търговски център в Москва), намиращ се на адрес "Проспект Мира" 119 (отново код 911) се открива това дяволско колело с височина 140 метра, наречено "Слънце на Москва". Адептите използват такива думи - "Нова светлина", "Слънце" и т.н. Защо 140 метра? Защото е било нужно да се "задраска" този символ на старите адпети на системата, какъвто се явява колелото "Лондонско око", което е построено през 1999 г. и височината му е 135 метра. И точно стъпвайки на 5-цата, те откриват свое дяволско колело. И точното време на откриването е показателно - 16;00 часа, което огледално отново дава код 91. А какво е станало впоследствие с това колело? Започнало лошо да работи. От този механизъм (въртенето на дяволското колело) с името "Слънце на Москва", който би трябвало да работи на база на човешката енергия е видно, че се явява енергиен двигател, който събира огромни количества гавах. И на ниво теория, но това действие може да е свързано с това, че е имало опит за енергийно повлияване на обявяването на Карл III в този ден за крал.



А как са отговорили адептите на старата система, след опитите за въздействие от страна на "революционерите"? На 16-09 в Китай, град Чан Ша се случва пожар в 200-метров небостъргач. Този небостъргач принадлежи на най-крупната държавната телекомуникационна компания. Интересното е, че там има 42 надземни етажа и 2 подземни - т.е. общо количество 44. И тук изниква въпрос към китайците - а защо строите обекти с такава етажност, отчитайки вашия страх от числото 4, още повече от неговото удвоение? 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.