вторник, 25 октомври 2022 г.

Психотронните технологии в армията и не само

 В скорошна сесия бяха открити нови типове подключвания. Нови не по времето на появата, а по факта, че преди това не им е обърнато внимание. При дистанционна чистка на офицер от запаса е открита метална пластина на главата му.



По време на отстраняването и развитието се оказа, че такива се поставят в армията и колкото по-висок е рангът, толкова по-сериозно е влиянието. Факт е, че армията се нуждае от подчинение и това може да стане по различни начини. Има няколко метода за такива зомбирания:

НЛП - "просто" невро-лингвистично програмиране, гласово въздействие върху подсъзнанието. Проблемът с прилагането на салдофони е, че не всеки Дух се поддава на НЛП. Научете повече за принципите на НЛП. Това може да се случи по време на занятия, семинари, обучения и особено при слушане на аудио материали.

Вибрационен ефект. Това вече е по-лошо. В казармите и частите по време на сън се излъчват зомби сигнали с различни честоти чрез обикновени комуникационни клаксони и приемници. Чувствителните хора могат да ги приемат много болезнено, например, наблюдават се главоболие, безсъние, постоянна умора, загуба на апетит.

„Сиви“ тапи под формата на метални пластини и други импланти, блокиращи възприятието. Пластините са първични, поставят се в почти всички служители. (Задължителна наборна служба в армията... масово промиване на мозъци на активни и силни мъже в разцвета на репродуктивната им възраст, както и въздействие върху ДНК клетките, отслабване на защитните функции на тялото)

Установено е също, че това влияние се простира и върху населението и може да носи както функцията на зомбифициране и страх, така и изтриване на паметта и дори замяната й с блокове, които след това човек приема за неговия собствен опит.

Скрити ниско- и високочестотни психотронни вълни се проектират върху военните навсякъде от 70-те години на миналия век. Истинската цел не е известна на мнозина, но във всяка част има поне един човек, който знае за тях, администрира и следи реакциите на състава. Този човек е показан на оператора в бяла престилка, така че не е изключено да е лекар. (Но дори той не знае истинската цел на тези вълни)

В много тренировки военнослужещите слушат записи за обучение. Учебни материали в слушалки. Слушат и записват като лекции. По време на лекцията кодовите думи се повтарят на периодични интервали и се подсилват с метална пластина.

Самият факт на слушане на учебен материал с насложени вълни поставя мозъка в алфа състояние и прави човек по-възприемчив към внушения. На записа гласът на диктора отпечатва НЛП команди в различни варианти. Има и потискане на функциите на паметта и премахване на енергийната защита, по време на което "сивите" поставят плочи - директни връзки с мозъка.

От историята на един гледач и оператор може да се каже, че самите „сиви“ провеждат психотронни експерименти, проверяват данните, проверяват реакциите, „извиват“, ако е необходимо. Докато работи с обучаващия състав в казармата, наблизо има и "сив", който свързва собствената си техника с ученика и чете информацията.

Разбира се, всичко това остава извън човешкото възприятие. (агресията и насилието в армията, това е от тях, както и самоубийството и депресията).



Общите цели и задачи на зомбирането са ясни - потискане на свободната воля и желанието за мислене, но има и специфични психотронни програми. Например възприемането на НЛО е блокирано при пилотите. Те може да са точно пред висяща чиния, но мозъкът им ще гледа направо или мозъкът им ще бъде "критичен" относно възприемането на такова видение. Има и програма за „тройно дистанционно управление“, при която действията на пилота се управляват от земята на физиологично ниво, като аватар.

Сините барети имат деактивиран инстинкт за самосъхранение. При наборниците, те просто потискат волята с радиация в казармата. Обикновен клаксон, като при радиото, по време на сън пускат нещо като ултразвук, не се чува сигнала. На чувствителни към тези вълни и реагиращи на тях с резистентност под формата на главоболие и безсъние, се дават седативни таблетки за потискане на резистентността и засилване на въздействието. (Това важи и за населението като цяло - успокоителните и други хапчета засилват въздействието на тези сигнали).

По отношение на населението също се използват такива психотронни технологии, само че на различни честоти. Има преносители, излъчватели и предаватели, на всички дължини на вълните - GSM, микровълново излъчване, радио, телевизия, WiFi мрежите са изтъкнати като най-силната система за усилване на вече преминаващите сигнали. Там, където има WiFi, транслирането е подобрено. Клетъчната комуникация също е проводник. Особено в състояние на загуба на сигнал, когато телефонът търси мрежа. (Извадете и изключете от мрежата всички излъчватели на вълни, докато спите, далеч от вас и особено в стаи, където често са деца).



Ретранслаторите сменят честотите в зависимост от настроението на хората и нуждите на "господарите". При някои след удара просто започва да боли главата, има съпротива, вътрешен конфликт, треска, гадене, особено често внезапна атака на страх или агресия. (Големите магазини ги използват много често)

Сесията обаче показа също, че скоро ще има масово бавно дезактивиране на тези пластини, една от енергийните вълни, което ще доведе до постепенно пробуждане на военните, объркване, неразбиране. Операторът видя като пример, че военните просто оставят оръжията си с думите „какво си, по дяволите“, и си тръгват.

Клетъчните комуникации също ще бъдат частично прекъснати от същите тези вълни, възможно е пълно спиране. Отначало ще има все повече и повече постепенни прекъсвания на комуникацията, смущения, които в крайна сметка ще доведат до преход към по-стабилна връзка. Все повече хора ще се отказват от телефони и други излъчватели, ще стават по-чувствителни и ще разбират пагубния им ефект.

Операторът видя колко хора преминават към конвенционална телефонна мрежа, избягвайки вълнова комуникация, а след това просто започват да се чувстват по-дълбоко (телепатия). В крайна сметка ще бъде въведена друга комуникационна технология, работеща по въздуха.

Думите на оператора:

Скоро ще го измислят, предаване на информация през етера, нещо холографско. Човек стои, пред очите му устройство проектира холограма. Можете да използвате етера за пренос не само на енергия, но и на комуникации, вече има разработки в тази посока.

Най-важният момент в тази тема: Колкото по-скоро се откажем от използването на вълни, толкова по-чисто ще бъде полето наоколо и нашият канал на възприятие (7 сетива), толкова по-бързи и повече изобретения, по-безопасни технологии ще дойдат. Масовият отказ от устройства на ултразвукови и честотни вълни ще доведе до въвеждането на нови технологии. Няма да има разрушителен и блокиращ ефект върху биополето, ще има по-ясен ум.

Възприемането на всичко ще се засили и изостри. Ще стане по-бързо и по-лесно за изобретателите да разбират и прилагат безопасни технологии в живота. Факт е, че ние не чуваме и не разбираме тези вълни и съответно не можем да ги контролираме за добро. Много същества общуват на тези вълни, но ги чуват и разбират. И сътвореното сега действа пагубно на всичко наоколо, както на нас, така и на животните и растенията, на водата и всичко наоколо. Мрежата от тези вълни е блокиращият воал, през който не можем да пробием. Едва след като се научим сами да чуваме и различаваме честотните вълни, можем да ги използваме.

Въпросът с времето е скоро, зависи от нас, от всеки поотделно. Кога ще бъде, след 5 години или след 50.

Цялата информация вече е отворена, инструментите също са дадени, броят на хората, които допринасят за ускоряването на процеса на „събуждане“ и „преконфигуриране“ е от голямо значение за всички. Пречиствайки себе си и пространството наоколо, ние ускоряваме трансформацията на всички и всичко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.