събота, 1 октомври 2022 г.

За спецслужбите и техните инструменти за потискане на съзнанието - 2

 За специалните служби и техните технологии

В: Как изобщо са измислили тези технологии?

О: Имаше измервания, изследвания на учени, много неща. Оказа се, че изблиците на съзнание ще развият хората и те могат да излязат извън контрол. Те директно показват толкова радостен учен, казват: „Вижте, нашата ДНК се променя, водата и материята се променят, мозъкът се променя, като цяло реалността не стои неподвижна, хората ще се променят, болестите ще започнат да преминават!“ . Той беше много щастлив от откритието си, разказа им с гордост, че хората ще се променят към по-добро, болестите ще започнат да си отиват, старите лостове няма да работят и т.н.

Въпрос: Какви стари лостове?

О: Алкохол, например. Няма да е достатъчно да се увеличи дозата на всички, такъв интерес към него няма да има дори по празниците. Тогава тези другари от креслото решиха, че трябва да се измислят други методи. Всичко е под прикритието на стабилността на държавата, като „всички живеят нормално, нека продължават да живеят така, не им трябва повече“. Решиха да разработят тази схема с бутон, наред с други.

За спецслужбите и техните инструменти за потискане на съзнанието

Какво мисли самата планета за спецслужбите и тяхната дейност

Въпрос: И какво "мисли" самата Земя по въпроса, колко легитимно е всичко това? Нейното съзнание в края на краищата също е потиснато от това, но те са свързани с една единствена невронна мрежа ...

О: Те не могат да й влияят с тези методи, тези момчета се интересуват само от работната сила. Има съобщение от Земята, че е необходимо да се уплътнят вибрациите на съзнанията, тогава те ще бъдат по-стабилни. Тоест преди тези изблици на съзнание те бяха твърде хаотични, нестабилни и внезапни, хората бяха уплашени от това, за мнозина работата вървеше твърде бързо, често болезнено, за някои дори можеше да откъсне покрива. А сега изблиците стават все по-често и все по-трудно се потискат, защото плътността е по-висока, количеството преминава в качество. И земята го харесва.

В: Значи момчетата в униформи си правят лоша услуга, опитвайки се да потискат?

О: Да. Има такива, които не могат да бъдат потиснати, но могат да бъдат сплашени. Уж се държат с капак на тенджера с това червено копче, но парата става все по-плътна и силна, старите методи не могат да я задържат. Планетата се променя и ще продължи да се променя, а с нея и съзнанието на земляните, това е еволюционен план, срещу който никакви червени бутони няма да помогнат за дълго време.

Какво мислят висшите лица за спецслужбите и тяхната дейност

В: И какво "мислят" висшите аспекти на човечеството? Пращаха деца тук на обучение, а тук ги потискат с какви ли не копчета?

О: Сега се изграждат цивилизации, които получават молби за помощ, много мощен поток ще премахне влиянието, но не можете да го направите внезапно, самите хора трябва да достигнат определено ниво, така че фините енергии да могат да им помогнат да се изкачат до Следваща стъпка. В края на краищата повечето се затварят със същия алкохол, пушене, купони, вражда. Колкото и енергия да даваш, все няма да ти стигне, избледнява и се разсейва като светлина в блато.

Щом някъде се почисти пространството, остават празнини, които трябва да се запълнят, но те обикновено са запълнени с човешка суетня и надпревара за усещания, в най-добрия случай. Ако те са изпълнени с поне неутрални емоции, а още по-добре - приятелство, подкрепа, високи вибрации, тогава пространството ще се стабилизира към цъфтеж, хората ще спрат да боледуват, Земята ще стане по-плодородна на тези места .. но хората запълват тези празнини с недоволство, гняв, страдание и всичко започва отначало, прочистването е необходимо отново и има много тъмни субекти, които налитат на този пир, винаги има такива, които се интересуват от „поддържане на стабилност“ ... Следователно всички тези прочиствания стават толкова дълго и мъчително - защото хората не се отказват от старото, трудно се променят навиците.

Възможно ли е да се съобщи информация за специалните служби и тяхната дейност на висшите им аспекти?

Въпрос: Можем ли да предадем информация на по-висшите аспекти за това какво се случва тук? Хиляди, ако не и милиони, хора вече са се обърнали към своите ВA с молба за помощ, много от тях са изрекли същия манифест, т.е. изразиха своята свободна воля и намерение да живеят живота си без влиянието на местните богове ...

О: Можем. Те приемат информация, четат общото послание и показват, че хората трябва не само да чакат помощ, но и да действат сами. Спри да обвиняваш другите за всичко. Влияние винаги е имало, то е част от местния сценарий в момента, но може да се избегне, като се поддържа лична хигиена на съзнанието, да не се отдаваш на страстите, да не се свиваш от страх. Тогава светът наоколо ще се промени в посока на разцвет, разкриване.

Наскоро писахте за различни острови на реалността, различни групи, разликата между които ще се усеща все повече. Да, има потвърждение, че това се случва сега. Всеки се намира в онзи вибрационен слой, който е в състояние да прояви и изпълни неговото съзнание. Ако лъчът на съзнанието е изпълнен с вражда, той ще изяви врагове наоколо. Ако е изпълнен със спокойствие, ще покаже хармония. Но всичко може да се промени, ако промените себе си. Понякога ще бъде трудно, ще трябва да смените работата, мястото на пребиваване, а понякога е достатъчно просто да спрете да виждате във всичко само прояви на „тъмни сили“. Страхът, споделянето и прехвърлянето на отговорност са основните ни пречки, а всякакви там червени бутони вече имат следствие. Святото място никога не е празно...

Допълнение от коментарите за специалните услуги и матричната система за сигурност:

Много години подред играта продължава - при най-малката печалба от енергия (опит да правите някаква практика, да ядете по-малко, да говорите по-малко, да сте наясно със себе си и т.н.), се задейства някаква матрична система за сигурност и ти правят подсечка, пак падаш .. и става нещо, което не е очаквано, удар на открито, колкото и да се опитваш да запазиш равновесие, пробиват. И най-вече е необходима енергия не за премахване на последствията от удара, а за диво раздразнение от осъзнаването, че са ударили отново, което означава, че има за какво да се закачите.

Веднъж се опитах да си представя защо се случва това, какви глупости. Показаха ми решетка от лазери, както във филм, в който бижуто е откраднато от музей, решетка от лазерни лъчи се разпростира върху цялата зала над пода.

Работи автоматично - превишаваш някакъв минимум от енергия, който ти е разрешен, и системата за подбор работи.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.