понеделник, 10 октомври 2022 г.

Погребението на Елизабет II и истинската същност на ритуалите в него

 Да разгледаме събитията от траурната церемония от 19-09-2022 г. за изпращането на кралицата. На какво да обърнем внимание? 

Артилерийският лафет, върху който се превозваше ковчегът с тялото на Елизабет II - това е 123-годишен лафет - сбор 6, отново пример за старите кодове. Той стартира своя път в 10:44 часа. А кой е впрегнат да тегли въпросния лафет? Вижте линка - струва си да се види, за да се разбере до каква степен те са откровени в своето отношение към нас. Впрегнати са хора - 98 представителя на морския кралски флот, с помощта на специални вериги. Обърнете внимание, че по време на движението на лафета се оформят 2 групи от впрегнатите моряци - предната, която по численост е по-голяма и зад лафета - по-малката.  И в двете групи моряците са със среден ръст, но ярко изпъкват точно пред лафета 6 гиганта - моряци с поне 2 метра ръст. Възможно е те да са били поставени като специална двигателна сила в началото на движението, но защо именно 6? 

Защо именно моряци са използвани за този лафет? Да си припомним различните древни митове за това как се пресича "реката между световете" - на живите и на мъртвите; този превозвач, който стои там, взема определено заплащане. Принципно, там превозването става чрез лодка и превозвач. И именно заради това тук символично биват използвани не сухопътните военни, а моряците. 

Интересен е и постигнатия ефект от движението в един ударен ритъм, когато се чува камбанен звън, при това синхронизиран с пушечни изстрели - това произвежда наистина хипнотичен ефект, когато строй от хиляди хора се движи в такъв единен ритъм. Звукът от гайдите оказва таков вълшебно енергийно въздействие. Всичко това не е случайно и не са просто едни стари традиции, грижливо съхранени и в нашето пощуряло време - това са технологиите, които е нужно да използват. 

Следащият момент, заслужаващ внимание е този, когато тялото на Елизабет II бе снето от лафета и бе прехвърлено на автомобилна катафалка. Това стана в момента, когато целия траурен строй бе разделен на три ръкава и лафетът с ковчега на Елизабет II премина триумфалната арка. А всичките триумфални арки по цял свят не са случайни съоръжения. Това са портални конструкции, които биват използвани по разни начини. И когато целият строй се раздели, а през арката преминаха само моряците, теглещи лафета, както и най-близките роднини - веднага след това бе направено спиране и ковчегът бе прехвърлен на автомобилна катафалка. Не е изключено до този момент да са извозвали тялото, към което е била привързана енергийната същност на Елизабет II, и когато се осъществи пресичането на тази триумфална арка (откриване на канал и нейното заминаване, развързване от тялото) - по-нататък не е имало смисъл да продължава движението в такив вид. Това е една от теориите, тъй като в момента явно наблюдаваме не опит за реинкарнация, а по-скоро опит за евакуация на главните действащи лица, поради което е възможно това да е било евакуация. 

В крайна сметка, погребването на тялото в семейната крипта се случва в 19:30 часа, а това е наистина частно мероприятие, на него са присъствали най-близките, за това знаем само от описанието на плана-сценарии. Защо отбелязвам 19:30? Да преговорим пак - датата на погребението е 19-09; намираме слънчевия календар в Лондон за септември 2022 г. и търсим по дата - понеделник, 19-09-2022 г. Залез на слънцето в Лондон - 19:06 ч. Получава се, че погребението на тялото в криптата е станало след слънчевия залез, което за пореден път подчертава на какви сили те служат. За масовото съзнание това може да представлява религия, обичаи, но за тях са определени технологии



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.