петък, 30 септември 2022 г.

За спецслужбите и техните инструменти за потискане на съзнанието - 1

 За спецслужбите и техните инструменти за потискане на съзнанието


За специалните служби и техните методи за магическо и техногенно въздействие вече беше споменато многократно, тук ще разгледаме един от тях. В началото на сесията операторът усети пулсация в мозъка, намери нещо като яйце в главата с малки косъмчета, като рецептори.

В: Какво е това?

О: Това е като елемент за предаване на данни, маяк за белите якички. Приличат на съветски военнослужещи.

Въпрос: Какво правят?

О: Мониторинг. Те имат устройства, които чертаят схеми на дейността на съзнанието на хората. Възползват се от факта, че сме на тяхна територия, не питат никого дали може или не, просто го правят. Те показват територията на тяхното влияние - цяла Русия, дори Калининград, беше подчертана.

За спецслужбите и техните инструменти за потискане на съзнанието

Въпрос: Със сигурност имат шеф, който управлява или контролира всичко това?

О: Те показват основното - той е на ниво министър, има нещо като червен бутон, с който сваля вибрациите под допустимата граница, когато започнат да излизат извън мащаба.

Въпрос: В какви ситуации се случва това?

О: Когато идват вълните, импулсите, които отварят ума и сърцата. Ето един човек, той искаше да прочете философска книга преди да си легне, мозъчната му дейност показва скок, червеният бутон се включва и на сутринта човекът се събужда с главоболие и без да мисли за книги.

В: По време на празниците тези части включени ли са?

О: Разбира се.

За спецслужбите и техните слипъри

Въпрос: Как точно става това?

О: Те имат екип от слипъри или магьосници, които четат честотите в общото поле. Има маяци, които се поставят сред хората. Слипърите записват информация в обща база данни, предават я нагоре по веригата и изготвят графики на активността. Този началник гледа графиката, на която има зелена лента, над която не е позволено да се повишават честотите. Има толкова мощни изблици на съзнание в хората, че нямат достатъчно мащаб на графиката. Те не могат да се задръстват постоянно и силно, в противен случай хората ще се плъзгат в животински състояния, а трябва да ги поддържат в работно състояние, например в полза на държавата. Потушаването им е чисто изкуствено, показват GSM антените. Повечето могат да се обработват на групи, а някои трябва да бъдат отделно.

В: Този началник също вероятно има куратори, нали?

A: Той не докладва много на никого, той просто натиска бутона, когато види, че ситуацията излиза извън линията на графиката. Имаше среща на министри, бяха им дадени условия и правомощия, той беше назначен за отговорник и това прави. При натискане на бутона никой не докладва особено. Една много интересна фраза гласи: „Който знае за това, неговите деца не остават да учат в Русия, изпращат се в чужбина“.

Въпрос: В какъв смисъл? За специалните служби ли става дума или по принцип?

О: В пряк. Който знае за тези въздействия "горе", изпраща децата си.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.