петък, 8 юли 2022 г.

И Бийонсе с принос в прогнозното програмиране

 Съобщенията за виденията на коне и ездачи винаги е имало, но се оказва, че конниците на Апокалипсиса са пристигнали внезапно и от много неочаквана посока:



Това е новата корица на женското модно списание Vogue. Историята на списанието започва още през XIX век и в продължение на много десетилетия то е модно списание "Намбър уан".

Американската певица Бийонсе Ноулс-Картър е снимана за корицата на Vogue. Трудно е да наречем работата ѝ музика, но тя знае много магически пасове, които, когато се показват пред фотографи или на сцената, популяризират албуми със страшна сила:



Като цяло момичето е сериозно и се справя. Въпреки това, докато обичайните личности от шоубизнеса в повечето случаи просто копират илюминатските жестове, за да получат цена сред подлизурковците, Бийонсе е доста по-зряла и вероятно има някаква сериозна степен около 23-та.

Най-големият шум около Бийонсе се вдигна на 59-ата церемония по връчването на наградите "Грами", където певицата се появи в странни антични дрехи:



След това не само любителите на конспиративни теории, но и таблоидите избухнаха и всички се питаха един друг: какво да очакваме сега и какво означава това? Някои теоретици на конспирацията виждат в облеклото африканската богиня Ошун, други - Хеката, но всички са единодушни, че това е някакъв ритуал.

А сега певицата, 22-кратна носителка на наградата "Грами", е облечена като червена ездачка за корицата на най-голямото женско списание в света. Съвпадение? Игра на въображението на художника?

Оказва се, че има още един водач. Той е изобразен на корицата на Renaissance, новия албум на Бийонсе:



Конят е прозрачен, на черен фон, така че това е или намек за Третия конник, който ще бъде черен, или намек за някакъв предстоящ електрически проблем, тъй като конят е пронизан от мълнии отвътре.

Като цяло конспираторите не се съмняват, че и корицата на Vogue, и корицата на албума са част от някакъв ритуал. Ритуал, свързан най-вероятно с наближаването на войната.

Не се знае кога, къде и защо ще започнат. Но докато това стане, ще следим развитието на ситуацията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.