петък, 29 юли 2022 г.

Скрижалите от Джорджия - версии

Голямо количество хора по цял свят започна да гледа на това творение под нужния, скептичен ъгъл. И на тези адепти на системата, които са отговорни за създаването на мемориала, им се наложи да предприемат радикални мерки. 

В светлината на тези факти, които сега ще споделя с вас, се насочих към 2 основни версии. Първа - адептите, които са собственици на комплекса сами унищожиха компрометираните за множество хора съоръжения, попътно организирайки нужната шумотевица, изпомпвайки така да се каже гавах до дупка, но не само изпомпване, а и използване на получения урожай за пускане на нов проект. Демиургът, като архитект на тази илюзорна матрица постъпва по този начин за пореден път. Проваляйки своите планове и тактически губейки, той винаги се опитва да разгърне своята изгода в стратегическа перспектива. 

Втора версия - в светлината на очевидната енергийна криза в системата (и тук не иде реч за нефта и газа, а за човешката пси-енергия), в действие бяха пуснати най-крайни способи за източване на гавах. Започнаха с "модната болест", преминаха на военни действия, подготвят икономическа криза и глад. Сама по себе си, кризисната ситуация създава прецедент за изостряне на борбата за власт в пирамидата, управляваща матрицата. И това, което виждаме на повърхността на събитията като взрив и унищожение на скрижалите, всъщност не е нищо друго, освен война между клановете на  адептите за по-голямо влияние и сладък пай от привилегии от космическите им господари. 

Към двете версии подхожда и такова предположение: възможно е матрицата да започва операция по смяна на работните кодове, понеже много от нейните елементи станаха прекалено очевидни. За пример - кодът 911 е компрометиран окончателно, даже в очите на хора, които са далеч от алтернативното възприятие на околния свят. Разбира се, унищожението на такъв мощен и важен комплекс в структурата на матричната система се явява несъмнен плюс за цялото човечество, но при условие, че извънземните стопани и техните земни наместници не устроят нещо ново и доста по-ефективно. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.