вторник, 5 юли 2022 г.

Матрицата продължава с поредното презареждане

 Този матричен свят, който е построен около нас - това е илюзорен, затворнически свят, който постига най-вече следното: максимално да разклати нашия емоционален свят, като люлеене в люлка. Ние не трябва да сме в състояние на покой или на някакво уверено щастие, поради което всичко, което става в последно време (а това е видно за всеки) - сега системната матрица преминава към такива действия, чрез които да преформатира политически и икономически системи, да устройва войни, терористични актове, някакви уж природни катастрофи, в това число и техногенни. И главното, до което достига системата - това е човек масово да се бои, да живее във вечен страх, както за себе си, така и за близките си, за своето бъдеще, за утрешния ден. По този начин попадаме в такова психоемоционално състояние, което се характеризира с истерия и стрес, и именно тази енергия, отделена в пространството се явява храната за тези, които създават такива сложности на тази планета. 

Ние не сме първата матрица, нито първото презареждане на матрицата, което означава, че сме имали предшественици и всичко това ни се поднася като история на древен Рим, античност, епохата на Ренесанса и т.н. Но това всъщност са били матрици и презареждания, т.е. ние сега живеем минимум в 5-та или 6-та версия, ако не и повече, а оценяйки възрастта на тези последни събития, цвързани с презареждането, с изменението на правилата на играта, кодовите настройки, то ще се получи, че нашата цивилизация е на по-малко от 300 години. И всичко това се осъществява чрез изтриване на паметта, с пренаписване на историята, на събития и на всичко това, което виждаме около себе си. По-рано системите на изчисление са били различни, а нас са ни привели под общ знаменател. Координатната система и картографията е била различна в различните региони, а след това също биват приведени под общ знаменател. 

На пръв поглед, цялата тази глобализация би трябвало да подобри тези процеси, но реално виждаме точно обратния процес, т.е. и след това са се прилагали различни системи за въздействие - за различни емоционалности, за различни етноси, а сега доведоха всичко до това, че целия свят работи по опростена система от уравнения. И видимо опити да бъде прекършена тази система е имало от страна на нашите предшественици. Но съдейки по това, че и до момента се намираме в този илюзорен свят, значи тези опити са били потушавани по някакъв начин. Поради това към този момент явно пряката конфронтация, противодействие, стълкновение не биха били удачни за нас. Но това не означава, че трябва да скръстим ръце, тъй като основните космически закони работят. А тези, които ни управляват, се подчиняват на космическите закони и нямат право да ги нарушават. Те преподнасят своята загриженост за нашата ферма, от която регулярно събират урожай именно като вид "спонсорска поддръжка", че без тях ние отдавна щяхме да се изгубим, да се самоунищожим, да разрушим тази планета, поради което с такива действия те грубо казано ни чистят от плевелите, периодично ни съкращават, периодично заселяват нови народи, строят нови държави...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.