понеделник, 30 ноември 2020 г.

Поредната „дезинформация“ на господарите на паразитната система

 Преди време сред езотериците започна да се разпространява съобщение, уж от някои представители на „висшия интелект“, в което се говори за предстоящата смяна на „собственика“ на Земята и че „аборигените“ (тоест всички ние), които са приравнени на "неразумна форма на живот", в случай на възражения, трябва да подадат подходящи "апели" до "централния съвет на галактиката". Вижте впрочем тази драсканица сами:
"На вниманието на жителите на Земята, съобщаваме, че през следващите 2 години ще има смяна на собствениците на планетата. Досега собствениците на вашия клон на галактиката бяха енергийни форми на живот. Тази форма на живот се захранваше от енергията на всички живи организми на планетата. Резултатът от такова хранене беше стареенето и различни форми на заболявания. По едно време този факт беше много внимателно проучен от нашите учени, процесът на стареене е много рядко явление в нашата галактика. Тъй като тази енергийна форма на живот е реликва в галактиката, за известно време беше решено да я оставим да се храни във вашия клон. Но след 10 милиона години решението беше преразгледано поради липса на развитие.
В момента тече планирано почистване на клона от тази форма на живот. Слънчевата ви система ще бъде почистена до 2023 г. по аборигенската хронология. Тъй като нивото на вашата цивилизация не е достатъчно, за да влезете в кръга на интелигентните цивилизации, през следващите 10 години според вашата хронология, в системата ще бъде назначен нов собственик. По решение на съвета планетата Земя не е класифицирана като планета с интелигентна форма на живот, следователно тя не е предмет на конвенциите за ограниченията, наложени на собственика.
Ако аборигените на планетата имат възражения, тогава те трябва да бъдат представени до 2021 г. на централния съвет на галактиката, местоположението на съвета е посочено във всички регистри, изпращани периодично до всички разумни видове живот в галактиката".
Защо това съобщение е толкова забележително? Заради все същата усъвършенствана манипулация на истината и лъжата в пропорции от 90 до 10, при която смисълът на информацията става противоположен. Не толкова отдавна вече говорих за един "източник" на тайните "господари" на Земята, който ни разказа за това, че рептилоидните наги всъщност не са наши врагове, а ни „притискат“ само с цел да ни принудят нас - „мързеливия добитък“, да се развиваме. Цялата друга информация, освен тази, съдържаше истината. И тук „лъжицата“ на истинска лъжа се поставя в истинската „каца“ с информация.
В текста на това съобщение ясно се проследява един и същ първоизточник, който отнася човечеството, макар и не към „мързелив добитък“, а към „неразумни форми на живот“, което като цяло е едно и също. И така, какво точно е вярно в това съобщение и кое е невярно? Факт е, че представителите на паразитната система добре знаят, че дните им на планетата Земя са преброени. Вярно е, както и фактът, че паразитни образувания паразитират върху хората от дълго време, точно както техните производни - социалните паразити, паразитиращи върху тялото на човечеството.
Не знам точно времевата рамка и имам големи съмнения относно някакви точни времеви рамки като „през следващите 2 години“, но наистина се подготвя цялостно „почистване“ на всички паразитни „гнилочи“ на нашата планета от висшите сили. И това ще засегне не само енергийните паразити, но и социалните, които също ще бъдат премахнати от нашата планета. Струва ми се, че паразитните структури вече са получили „ултиматум“ и срок на изтичане, както и предложение да заминат на друга планета. Разбира се, те ще вземат всичките си слуги със себе си, като ги „спасят“ от „прочистването“ на висшите сили.
Но факт е, че всички тези паразити, ако не примамят „мързеливия добитък“ или „неразумните форми на живот“ в новия си свят, са изправени пред гладна смърт. В крайна сметка самите те не са способни да произвеждат и създават каквото и да било, а могат да паразитират само върху други форми на живот. Затова преди повече от 5 години те започват да вербуват „адепти“ - езотерици и „стада“, обработени от ужасяващи истории за неизбежния „край на света“, на фона на който преселването им в новия свят на паразитите се представя като тяхното „спасение“.
Но тъй като не беше възможно да се набере необходимия „добитък“ за този трик, се появиха нови, още по-усъвършенствани митове. Трябва да се каже, че тази „интелигентна“ форма на живот, от която произтича всичко това, наистина има много развит интелект и борбата с тях на собственото им поле е безполезна. Но ние ги надминаваме с потенциалните способности на боговете, чието развитие те ни блокираха дълго време. И само чрез развиване на духовност и разширяване на осъзнаването тези препятствия могат да бъдат преодолени. Затова никога не е излишно да използвате интуицията си, свързана с нашето висше „Аз“ и Създателя на Вселената.
А интуицията казва това, че никой не ни е оставил „да нахраним“ паразитната система. Точно в определен момент от човешката история тя успява да завладее Земята и да пороби човечеството. Много аргументи в полза на поробването на човечеството от някаква „външна сила“ сега са открити от изследователите на истинското минало. Но паразитната космическа раса, която дойде на Земята, сама по себе си беше само долната връзка и външно проявление на цялата йерархия на адските паразитни образувания. Ето от кого се подготвя „прочистването“ на планетата и нечовешките деграданти, които са се продали на паразитната система и са приели всички нейни „ценности“, ще трябва да споделят съдбата на своите господари, тъй като те са именно тяхна собственост.
Що се отнася до хората, те са същества със светоносна природа, надарени с правото на свобода на избор от самия Създател. Следователно никой нов „собственик“ няма да ги притежава, както и нашата планета. За планетата и нас ще се грижат звездни „куратори“, които се интересуват от по-нататъшната ни еволюция. И това няма нищо общо със „собствеността“. А нашествениците от нашата планета просто ще бъдат отстранени.
Между другото, прочетете внимателно отново долния абзац на това съобщение. Забелязвате ли нещо? Първо ни казват, че планетата Земя не е класифицирана като планета с интелигентна форма на живот, а след това те се отнасят до някои „регистри“, които се изпращат само до „интелигентни видове“, т.е. оказва се, че не са ни изпратени. И следователно няма смисъл да се търсят тези „регистри“ и да се изпращат „възражения“ до „централен съвет на галактиката“. А ако регистрите са ни изпратени, това означава, че никой не ни е разпознал като „неразумна форма на живот“.
Като цяло това е пореден „фейк“ на паразитната система, целта на който, вероятно, е отново да уплаши "стадото", за да му предложи по-късно да "избяга" в нова паразитна реалност, където отново го чака същата съдба като "дойни крави" на паразитите. И така, преди сляпо да повярвате на такива „съобщения“, подложете ги на интуитивно сканиране и логически анализ.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.