понеделник, 23 ноември 2020 г.

Н. Ковальова: децата наистина виждат много неща, които са невидими за възрастните

 Вероятно всеки от родителите се е сблъсквал в живота си със странни „фантазии“ на малки деца, разказващи за удивителни същества, с които трябва да общуват. От гледна точка на „здравия разум“ това не може да се нарече по друг начин, освен „фантазии“. И повечето родители правят същото, ако нямат необходимата езотерична база от знания. В същото време езотериката, за разлика от официалната наука, обяснява отлично това явление.

Ето например какво пише за него изследователят на езотеричните знания Н. Ковальова в книгата си „Друга реалност“: „До седемгодишна възраст съзнанието на децата живее наполовина в Тънкия свят и това е, което прави възможно тези необичайни прояви, които почти винаги озадачават родителите. Децата често виждат Финия свят и неговите обитатели, чуват гласове, които не се чуват за възрастни, и си припомнят епизоди от миналия си живот.
Първите три години от живота на детето са особено важни за формирането на неговата духовна и психическа сфера. По това време се полага умственият и психически начин на живот на бъдещия човек. През първите три години от живота естествената връзка на детето с Космоса все още не е прекъсната, чакрите - акумулаторите на фини енергии - все още са леко отворени.

Какво представляват чакрите или центровете с висша енергия в човешкото тяло, всички знаем благодарение на учението на Агни Йога. Именно леко отворените чакри придават на човека парапсихологически способности - ясновидство, астрално зрение, ясночуване, памет за предишни превъплъщения и т.н. След тригодишна възраст дейността на висшите чакри е по-малко активна. Това се дължи на факта, че грубите и тежки енергии на физическия свят (по-точно на човешкото общество с неговото непрекъснато нарастващо психодуховно неразположение) потискат импулсите с висока вибрация на висшите центрове, тяхната енергетика се заглушава. Но през целия живот на детето висшите центрове могат периодично да се отварят, подчинявайки се на техния мистериозен вътрешен ритъм.
Въпреки факта, че не всички деца имат отворени чакри, много деца все още имат астрално зрение и специална, естествена връзка с обитателите на другия план. Когато децата казват: „Мамо, когато си тръгна, малки момичета дойдоха да си играят с мен“ или „Видях гноми на килера“ - това не са просто фантазии. Децата наистина виждат много неща, които са невидими за възрастните. Астрологът Тамара Глоба например си спомня, че когато е била дете, е видяла мечка в тъмна стая, невидима за възрастните. А облика на мечка (точно като котка) често се приема от астрални същества, които традиционно се наричат ​​къщни духове от хората. Но майката убедила момичето, че в къщата не може да има мечки и че само й се струва. Момичето повярвало на майка си и ... наистина спряло да ги вижда.

С израза „това не може да бъде“, който е толкова характерен за света на възрастните и е вграден в съзнанието им, и точно така се програмират към бъдещо възприемане и децата. От раждането децата могат да направят много, което възрастните не могат. Но със своето недоверие, скептицизъм и невежество възрастните по правило бързо ги лишават от способността им да възприемат другия свят, налагайки им своя мироглед и възприемане на заобикалящата ги действителност - много далеч от обективната картина на света, често интуитивно достъпна за децата ... "
Ето как Матрицата на света на ляво-полусферичните „биороботи“ извършва „настройката“ на възприятието за въплътените човешки същества. Резултатът от такова целенасочено програмиране на съзнанието е триизмерно възприятие, ограничено в рамките на пет обикновени сетива. И, разбира се, това състояние на нещата е много полезно за различни адски същности, упражняващи контрол върху човешкото съзнание, за да използват човешките същества като източник за своята „храна“. В крайна сметка „дресираните“ от системата „биороботи“ вече не са способни да възприемат както самите тези същества, така и тяхната паразитна дейност. Сега, надявам се, разбирате: защо на човечеството е била наложена фалшива картина на описанието на реалността и кои са слугите на паразитите, които всъщност наричат ​​феномените на човешкото съзнание „псевдонаука“, „шарлатанство“ и „измами“.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.