сряда, 18 ноември 2020 г.

Ще има ли „нулиране“ на човешката памет?

 Много хора си спомнят, че са имали добра памет в детството си, но в същото време почти всички от тях показват постепенното й влошаване с възрастта. Това се дължи на процеса на стареене на тялото и това се случва отдавна, но през последните години картината на случващото се се е променила значително. Сега проблемите с паметта се забелязват едновременно при хора от различни поколения, независимо от тяхната възраст. С какво би могло да се свърже всичко това?
Факт е, че има интересна хипотеза, която свързва възможностите на нашата памет директно с величината на силата на магнитното поле на Земята. Всеки човек, който има електромагнитни и магнитни компоненти в своите енергийни полета, е малка частица от планетарните полета и следователно е доста чувствителен към техните промени. В същото време учените през последните десетилетия и години отбелязват не само изместването на магнитните полюси, но и постоянен процес на намаляване силата на магнитното поле на Земята.
Изследователите твърдят, че по време на обръщане на полярността за определен период от време, величината на магнитното поле изчезва напълно. За определен период от време повърхността на планетата губи своя „защитен купол“ от различни видове космическа радиация. Но също така в този момент има "зануляване на паметта" на всички живи същества, включително човека. Ето една от вероятните причини за пропадането на силно развитите цивилизации в дивачеството и каменната ера. Всички електронни носители за съхранение също се нулират и това обяснява например защо някои древни цивилизации са създали „каменни библиотеки“, подобни на камъните от Ика. Всъщност обръщането на полярността на магнитните полюси не може да повреди гравираните рисунки върху камъни. Такива хранилища на знания могат да помогнат за възраждането на цивилизация, оцеляла след подобен катаклизъм.
Но само това не е достатъчно. Пазителите на това знание също трябва да останат, защото само те биха могли да го предадат на дивото човечество. Но как можете да спасите паметта си от последиците от обръщане на полярността? Например, като се използват локални зони с изкуствено създадени автономни магнитни полета, например някъде в подземни бункери или дълбоко в планините.

Сега си представете, че някаква местна група хора знае за обръщането на полярността предварително и вече е подготвила подземни заслони и дори градове с изкуствени магнитни полета. Разбира се, такива групи от световните и националните „елити“ ще се опитат да окачат "да вържат на фльонга" обикновеното население с помощта на своите слуги, че „това не може да бъде, защото никога не може да бъде“. Това е разбираемо. В края на краищата, преживявайки такъв катаклизъм, те ще станат за оцелелите представители на човечеството един вид „богове“ с високи технологии. Следователно те няма да спасят цялото човечество от обръщане на полярността, а само „подчинените“, от които се нуждаят, за да осигурят жизнените си функции. И както показва опитът, такива „пазители на знанието“ не бързат да го споделят с човечеството.

И е напълно възможно нещо подобно да се е случвало вече в миналото на човечеството. В края на краищата е удивително как е възможно да се наложи система от фалшиви знания и напълно фалшифицирана история на човечеството. И ако вземем предвид, че съзнанието на човечеството в даден момент просто се "занулява", това вече не е изненадващо. В края на краищата, от „празен лист“ в съзнанието на хората, можете да заредите всякаква информация и само интуицията може да подскаже човек за нейната неверност.

Сега си представете, че този процес на „нулиране на паметта“ на човечеството не е цикличен естествен процес, а се случва под въздействието на непознати за нас високи технологии. И всеки път това се случва, когато човечеството започне да се „събужда“ от „объркването“, насочено към съзнанието му от слугите на паразитите. Може би истинската причина за изместването на магнитните полюси е точно това? Това, разбира се, е само хипотеза, а не „крайната истина“ и няма да е лесно да се докаже. Но технически тук няма нищо невъзможно. Всичко е свързано с нивото на технологично развитие. И ако умишлено не ни се дават знания за тези технологии, а тези, които самостоятелно подхождат към тяхното осъзнаване, биват безмилостно унищожавани, това изобщо не означава, че самите тези технологии не съществуват.

В крайна сметка е много по-лесно да управлявате тъпо и безмозъчно „стадо“ и да го задържите в рамките на определена „пътечка“, налагайки фалшива система от знания и представи за заобикалящата действителност. И вече има много признаци, че светът не е съвсем същият (или по-скоро съвсем не е същият), както ни го описват учебниците. Ето защо вероятността паметта ни отново да се опитат да я "нулират" е доста голяма.
Но този път не всичко може да върви според сценария на паразитите и техните слуги. И така, ще се случи ли следващото „нулиране“ на човешката памет? Бъдещето ще покаже. В същото време има вероятност процесът на „нулиране“ този път да не засегне онези, за които паразитната сатанинска сила го е подготвила. В крайна сметка е много вероятно този път за спасение от нулирането да не са нужни изкуствени магнитни полета в подземни градове-убежища, а развитото Съзнание на онези, които са следвали пътя на неговата еволюция, а не на развитието на технически "патерици".


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.