сряда, 11 ноември 2020 г.

Сътрудничи ли си правителството на САЩ с извънземни цивилизации?

 В уфологичната литература версията, че американското правителство е в контакт с една от извънземните раси от средата на миналия век, се върти отдавна, както и че благодарение на това има достъп до определени съвременни технологии. Въпреки това, сред уфолозите има версия, че такава информация се разпространява от правителствените агенции чрез "жълтата преса" нарочно, за да успокои по-нервните поклонници на НЛО и в същото време да постави чуждите разузнавателни агенции на грешен път.
Ето например какво пише за това известният руски уфолог В. Ажажа в книгата си „Вниманиее: летящи чинии!“: "През 1989 г. двама сътрудника на ЦРУ, наречени Сокол и Кондор, в тв предаването "Покриването на НЛО действа", както и физикът Р. Лазар в радиопредаване от Лас Вегас заявиха, че правителството на САЩ твърди, че е сключило договор с извънземни, чрез който те получили подземни бази на териториите на американски военни съоръжения в щатите Ню Мексико, Невада, Аризона и Колорадо. В замяна извънземните предоставили един от космическите си кораби за проучване и трябвало да помогнат на американците да подобрят най-новите си оръжия.
А Лазар каза, че е прочел в строго секретен документ, че на извънземните е била дадена част от територията в зоната S-4, където от 1964 до 1979 г. те практически са обучавали американските учени, работещи с тях, как да проектират и контролират своите кораби. ... Но през 1979 г. зоналните пазачи се опитаха да проникнат на територията, отредена на извънземните, и бяха унищожени от тях. Пристигналите подкрепления претърпяли същата съдба. Убити са общо 44 пазачи. Извънземните също убиха учения, когото обучаваха и напуснаха зона S-4. Ето защо, самият Лазар, който е бил в зона S-4 през 1988 г., не е видял някакви извънземни. Оттогава американските специалисти продължават да изследват самостоятелно останалите НЛО в района.
Известните уфолози Д. Кнап и М. Хесеман се опитаха да получат потвърждение на тази информация от повече от дузина независими свидетели, работили в зоната S-4, но те заявили, че са видели само няколко повредени НЛО и контейнери с телата на мъртви извънземни в зоната. И никой от тях не потвърдил данните за съвместна работа с извънземни ... Полковник Корсо също не потвърждава това в книгата си.
Изглежда, че историята за договора на американското правителство с извънземни е най-вероятно дезинформация, предадена на медиите от агенцията за психологическа война на ЦРУ с цел:
- първо, да успокои населението, уплашено от заплахата от космоса, с изявления за предполагаемото сътрудничество на американските власти с извънземните;
- и второ, да създаде впечатление сред другите страни за всемогъществото на Съединените щати, които уж не само са установили контакти, но вече овладяват космическите кораби, получени от тях".
Разбира се, информацията за тайното споразумение на американското правителство с извънземни може да се окаже ненадеждна. Особено когато се има предвид, че т.нар. „Сиви“, с които е осъществен контактът, може изобщо да не са „извънземни“, а обитатели на подземни кухини и нива на Земята. И най-вероятно те са биороботи, създадени в хода на генетични експерименти на една от разумните раси, които отдавна живеят под земята.
Докладите за конфликти със „сивите“ в никакъв случай не са изолирани, а има и описание на „инцидента в Дулси“, където при прокарване на подземни тунели американските военни трябваше да участват в битка със „сиви“ извънземни, които се занимавали с неразрешени експерименти над отвлечени хора. Така или иначе, но под земята има много галерии и тунели, които пресичат всички континенти. Те са направени с помощта на технологии, които все още не са достъпни за нас, и има определени сили, които не допускат хора под определено ниво на тези многоетажни подземни структури. И всеки опитен копач може да ви потвърди това.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.