понеделник, 16 ноември 2020 г.

Чипирането на човечеството продължава от векове?

 Една от основните точки на плана за установяване на "нов световен ред" е общото чипиране на населението, което е необходимо на световния "елит", за да упражнява тотален електронен контрол върху живота на хората. Разбира се, казва ни се, че това е много удобно: - не се нуждаете от пари в брой, когато можете да платите всичко с карта, а за да не загубите картата си, трябва да имате имплантиран ЧИП; с помощта на ЧИП можете да проследите отвлечен човек или да идентифицирате останките на човек, загинал при бедствие; с помощта на ЧИП можете да поддържате здравето на тялото.

Но трябва да разберете, че всички тези „удобства“ имат и другата страна на медала. Когато не останат пари в брой, можете просто да бъдете изключени от платежната система за нелоялност към правителството и ще останете без средства за препитание. Хакери или често срещан компютърен вирус в системата могат да направят същото с вас. А имплантираният ЧИП може да се използва за цялостно наблюдение и дори за вашето убийство само чрез сигнал от сателит. Но основната му функция е да контролира поведението ви и дори - мислите ви, тоест пълното ви подчинение на чуждата воля.

Изненадващо се оказва, че поне от няколко века определени сили са се намесвали в нашата история и може би продължават да се намесват, благодарение на контрола върху мислите и действията на влиятелни исторически фигури. И всичко това се прави с помощта на едни и същи ЧИП. Ето например какво пише за това известният руски уфолог В. Ажажа в книгата си „Внимание: летящи чинии!“:

"Трябва също така да се има предвид, че извънземните цивилизации могат да осъществят постепенно скрито подчинение на човечеството, принуждавайки важни държавници да действат в съответствие с техните инструкции. Досега възможността за подобно развитие на събитията само се предполагаше. Но френският професор А. Льофевр откри имплантиран имплант в черепа на Наполеон под формата на метална пластина с дължина 12 милиметра, с подобие на интегрална микросхема.

Проучванията показват, че това е миниатюрен приемо-предавател, който предава сигнали директно в мозъка. Според дебелината на костния растеж над импланта се оказва, че той е могъл да бъде имплантиран в Наполеон около 1794 г., когато той изчезва за няколко дни и, вероятно, претърпява отвличане. Преди това Бонапарт не е показал никакви специални военни способности, а след като е взет под контрол, като неудържима спирала, неговата стремителна кариера се разгръща, започвайки с италианската кампания от 1796-1798. Тогава Наполеон каза: "Чувствам, че някои велики сили ме подтикват да направя всичко възможно. Но щом ме напуснат, мога да бъда унищожен дори със сламка". И действително, около 1810 г. външното влияние върху съзнанието на Наполеон изглежда е спряло по някаква причина и той започва да функционира като обикновен човек.

 А по данни от лондонския контактьор П. Скот, получени от представител на цивилизацията от Сириус, Александър Велики, Бенджамин Франклин и Уинстън Чърчил също са действали според инструкциите, които са им дошли от тази цивилизация, въпреки че те не са знаели за това. Не може да се изключи, че през цялата човешка история такива импланти биха могли да се имплантират в главите и на други държавници, които неусетно за тях се подчиняват на чужда воля. Възможно е това да се случва сега в мащаб, който дори е трудно да си представим ".

Но може би тези сили, които векове наред са чипирали държавници, нямат нищо общо с извънземните? Може би през цялото това време те са били на една планета с нас, те просто живеят в гигантски подземни кухини и следователно не афишират нито своето присъствие, нито влиянието си върху историята на човечеството? И защо да не приемем, че т.нар. „Сиви“ са изкуствено отгледани биороботи, които изпълняват „мръсната работа“ на тази подземна цивилизация.
Може също така да се приеме, че целият световен „елит“ вече е напълно микрочипиран, който популяризира плана за установяване на „нов световен ред“, подчинявайки се на волята на своите нехуманоидни господари. А относно хората - за да не се бунтуват срещу тези антихуманни планове, паразитите чрез войни, революции, бунтове, тероризъм, наркомания, хомосексуалност, ваксинации, изкуствено създадени бедствия и природни бедствия, епидемии и т.н., броят на човечеството намалява и програмите за тотално чипиране на хората се пробутват през националните „елити“.

И първият етап от това чипиране вече е преминал, защото всички паспорти вече имат идентификационни чипове. Всички нови документи, включително шофьорски книжки, също са оборудвани с ЧИП. Но постепенно всичко това ще бъде заменено от унифицирани електронни паспорти и след това от нано-ЧИП. А на овцете ще бъдат промивани мозъците дълго и упорито "както е удобно", докато те самите доброволно не се откажат от възможността да останат хора, превръщайки се в киборги, контролирани от чуждата воля. Ето защо слугите на паразитите сега толкова упорито въртят програми за тотална компютъризация и развитие на изкуствения интелект и отново ни обясняват „колко е удобно и полезно“. И манията, с която правят това, дава възможност да се съмняваме, че самите те все още са хора, а не чипирани биороботи, изпълняващи команди на враждебни на човечеството сили.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.