вторник, 1 декември 2020 г.

В. Ажажа за астралния енергиен вампиризъм

 Вероятно мнозина вече са чували за това, че около нас има фини енергийни същности, невидими за обикновеното зрение, които се занимават с вампиризма на нашата енергия, т.е. по същество те паразитират върху човечеството. Много хора не знаят за тяхното съществуване и поради това доста често се превръщат в източник на „храна“ за паразитните същества. Изненадващо, не само изследователите на езотерични знания, но и известни уфолози пишат за енергийния вампиризъм.
Един от тези уфолози е В.Ажажа, кандидат на техническите науки, който в книгата си "Внимание: летящи чинии!" пише следното за астралния енергиен вампиризъм: "Това е един вид негативни контактни ситуации, когато се установява контакт с човек, за да се черпи от неговата биоенергия. Кои са характерните признаци за намеса в живота на човек от астрални енергийни вампири?
Следният случай от нашата практика отразява най-добре всички признаци на такъв негативен контакт: „Винаги енергичната, весела млада жена Олга Б от известно време стана инертна, апатична. Всичко започна да пада от ръцете й, тя загуби интерес към работата и семейството. Започва да се проявява слабост в тялото й, особено сутрин, беше невъзможно да стане от леглото, сякаш не беше почивала през нощта. Оля започна да се страхува от нещо, имаше някакво вътрешно чувство на страх и с цялото си тяло тя усещаше нечие присъствие и поглед. Тя забелязва, че на улицата, на работа, тоест извън дома, й беше по-лесно, но вкъщи силите я оставяха напълно.
Имаше пълно безразличие към живота, започнаха да се появяват мисли как да напусне този живот. Започна да спи с включена светлина, страхуваше се да остане сама у дома. Постепенно жизнеността й я напусна, почти не можеше да ходи. Лекарите не са открили никакви психически или нервни заболявания, нито пък са открили заболявания от друго естество“. Такива контакти на енергиен вампиризъм се срещат доста често, някъде в 80% от общия брой на отрицателните астрални контакти.
Човешкото сетивно възприятие на енергийните вампири се различава в незначителни подробности, в зависимост от психо-енергийното състояние на човека. Разбира се, при такава негативна контактна ситуация човешкото биополе „страда“, то се разхлабва, настъпва неговата деформация и енергийният потенциал намалява. Всичко това води до сериозни нарушения на биоенергийния баланс и хармония, а впоследствие води до появата на психически дискомфорт, загуба на жизненост и постоянна физическа болест и слабост. Дори не говоря за последствията, ако този контакт не бъде неутрализиран навреме.
От всички астрални негативни контактни ситуации този тип се счита за по-прост и по-лесно неутрализируем. Помагат духовници и народни магически методи. И само в отделни случаи, когато една негативна ситуация води до голяма загуба на жизненост и енергия, се прилагат методите на енергийната информатика, по-специално методите на биоенергетиката".
Ако сте забелязали у себе си всички съответни симптоми, описани по-горе, значи сте станали жертва на едно от тези паразитни същества. Като начало, опитайте се да се "почистите" с пламък на свещ и да правите чести душове и вани със сол и билки. Паразитните същества не харесват това. Също така слушайте по-често звуците на камбани, тибетски чаши, еврейска арфа и гусли. Опитайте се да се отървете от негативните мисли и да възстановите емоционалния баланс. Използвайте силата на защитните молитви и мантри, ако ги познавате. Някои видове етерични масла и тамян също са в състояние да изгонят паразитните същества. Ако нищо от това не помогне, тогава можете да се обърнете към знахари или шамани.
Защо В. Ажажа нарече този тип енергиен вампиризъм най-простият? Най-вероятно, защото има предвид случаи на енергиен вампиризъм, свързани с неразумни паразитни същества, които са на най-ниското ниво на паразитната система. Разумните паразитни същества са по-креативни и изтънчени. Освен това, да се отървете от вампиризма им вече не е толкова лесно. Но за разумните същества-паразити и методите им за отнемане на енергия ще говорим в един от следващите постове.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.