четвъртък, 3 декември 2020 г.

Г. Сидоров за причините за човешката деградация

 Почти всички съвременни проблеми на човечеството са изкуствени и му се налагат отвън. Паразитната сатанинска система, създадена на нашата планета с помощта на своите слуги, успя да наложи на човечеството не само технократичен път на развитие, но и фалшива система от знания и паразитни потребителски „ценности“, които превръщат хората в полуживотни, тези, чието съзнание е напълно подчинено на животинските инстинкти. Точно към това е насочена цялата система за образование и обучение на слугите на паразитите, опитвайки се да изтрие от съзнанието на хората истинската й същност.
За да улесни системата да разбие човешката психика, те наложиха родилни болници, поголовни ваксинации на хората, а сега налагат поголовно чипиране и се опитват окончателно да унищожат институцията на семейството. Но ето каква интересна информация получи руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров по този въпрос, докато общуваше с един от сибирските отшелници, комуникацията с когото беше описана в книгата „Наследството на Белите богове“: „За да се ​​промени човешката психика на животинска, възпитанието е достатъчно. Вече разбирате защо майките са принудени да раждат в родилните домове, а децата се изпращат в ясли и детски градини, само за да не са отглеждани в семействата си ...
Ще обясня сега. Защо в Европа са построени родилни болници? За да могат проститутките и бездомните жени раждат деца в тях. Нормалните хора винаги са раждали деца у дома по всяко време. Раждането, като правило, се извършва на тъмно, в позната среда. Детето, появило се на света, е чуло гласовете на роднини и приятели. Ясно е, че то не е имало силен страх. А какво се случва в болницата? Ярка светлина, непознати гласове, студена стомана от инструменти. Не само това, роденото дете веднага се отделя от майката. Естествено детето е много уплашено. Забележете, това е първата му емоция. Първата означава най-ярката. Всъщност в родилния дом изкуствено се събужда чувството на страх при децата. И този страх след това преследва човека през целия му живот. Страхът поражда много негативизъм в ума. Онези инстинктивни качества, които, превърнали се в чувства, в крайна сметка започват да управляват човешкото съзнание. Например, за да се предпази от въздействието на външни неблагоприятни условия, човек започва да обръща голямо внимание на материалните фактори. Така се материализира неговото съзнание. Материализираното съзнание поражда алчност, завист, животински гняв, жестокост и т.н. Ако всички тези „прекрасни“ качества участват в егоизма, тогава ние имаме демонична личност.
Сега нека поговорим за ясли, детски градини и училища. През всички времена хората се опитваха да отглеждат децата в семейството. Разбира се, имаше различни семейства. Романът на Лев Толстой „Война и мир“ показва две семейства. Едното семейство - Ростови, където всички хора са съвсем адекватни, а другото семейство - Курагини, в него царували други порядки. Неморалността на Елен и нейния брат, мисля, не подлежи на съмнение. И все пак, когато децата се отглеждат в семейството, те не налагат своите недостатъци и пороци на другите. Когато децата се събират в ясли и градини, какво се случва? Децата от семейства в неравностойно положение влачат пороците си в детските колективи и по този начин деформират психиката на своите приятели и приятелки. Факт е, че каквото и да се каже, семейното възпитание остава основното и няма как да се измъкнем от него. Какво се случва в градините и яслите? Пълно изравняване на стойностите. В крайна сметка слизането е много по-лесно от изкачването. И възпитателите тук са безсилни. Те могат да научат децата как да играят различни игри, да строят къщи с тухли и много други, дори да четат и пишат. Но те не могат да променят семейните нагласи и ценности при децата. Ето защо, започвайки от времето на Спарта, ако децата са били отглеждани от обществото, те са били отнети от родителите им. Спомнете си интернатите за благородни девици или детските кадетски училища в Русия. Но това не е всичко, има и нещо друго.
Както знаете, населението на планетата е един вид ресурс за системата. Този ресурс трябва да има определени качества, в противен случай няма да изцедите много от него. Какви качества? Ясно е, че консуматорски: материализирано съзнание, стремеж към чувствени удоволствия, притежание, алчност, завист и т.н. Ясно е, че природата не произвежда такива хора, те трябва да бъдат възпитани. Къде? Естествено, в семейства, ясли, детски градини, училища, университети и т.н. С една дума, където е възможно. Кое според вас е основното в подобно възпитание? - разказвачът ни погледна с проницателен поглед.
Не знаейки какво да кажем, спогледахме се и не казахме нищо.
- Ще ви кажа. Основното във възпитанието на хората от системата е унищожаването в душите им на чувството на любов не само към хората, но и към всички живи същества. На какво ли не учим децата си! И рисуваме, и извайваме, и играем на различни игри, дори компютърни игри, но ние не ги учим да се обичат. Да обичаш всичко живо около себе си. Имам предвид нашите семейства. Същото се случва в детски ясли, детски градини, училища и други образователни институции. Ето ти, млади човече - магьосникът обърна сивата си глава към мен, - току-що спомена Макаренко. Знаеш ли защо системата се отърва не само от него, но и от метода на неговото възпитание? Защото Макаренко научи учениците си да обичат истински. Обичайте се, обичайте своите хора и други народи на планетата, обичайте своето Отечество и Майката Земя. Позволете ми да ви кажа това. По време на Великата отечествена война никой от неговите ученици не става предател. Какво означава това? Макаренко научи подопечните си да използват основния закон на Вселената. Ето защо неговият метод стана неугоден за системата.
Чувството на любов превръща човека в полубог, такива на нашата пазарна икономика, разбира се, не са необходими. Те вече не са ресурс. Почти невъзможно е да се контролира високо духовен човек. Замисляте ли се защо сексуалната революция беше лансирана и популяризирана на Запад? В момента това се е стоварило и върху нас. За да може сърдечността ни най-накрая да изчезне. Истинско високо чувство на любов един към друг, към всичко живо и, разбира се, към Създателя. Чувството на любов идва от сърцето на човека, от неговия зелен център на съзнанието. Сексуалното чувство, което спящите хора наричат ​​любов, се ражда в оранжевия център. Да, това е любов, но потребителската любов - животниската. Съвсем друга посока. Тя не привлича сърца, а възбужда гениталиите, които се подчиняват на репродуктивния инстинкт. Ето един жив пример за изкуствения срив на човешкото съзнание и подчинението на неговия сексуален инстинкт. Сега е ясно защо и на Запад, и у нас има много предметни учители, но няма педагози. Скоро педагогиката ще бъде напълно забравена. След Макаренко тя стана опасна. Изведнъж ще се появят последователи на великия сподвижник - и тогава какво?
Накратко ви показах как процесът на генетична дегенерация е стартиран на Земята. Но генетичното смесване на потомците на белите богове с архантропите и по-късно ориентирано към разтваряне на европеидната раса в южните хибридни раси е само горната, видима част от айсберга. Има и информационно-психологическа страна на глобалния проект за дегенерация. За това чрез възпитателния процес се изисква да се засилят животинските инстинкти в човешката психика до такава степен, че те да започнат да контролират съзнанието му. Каквото правят нашите либерални демократични псевдопедагози и сега. Това е тяхната идея за сексуалната революция и ранното сексуално възпитание в детските градини и училищата. С тяхната намеса на Земята са се развъдили всякакви сексуални перверзници ...
Човек трябва да може да се изправи пред истината. Най-тъжното е, че дегенератите са искрено убедени, че са напълно нормални хора. И че ценностите, които те изповядват, са универсални. Всъщност съзнанието на милиони луди хора е създало свой собствен егрегор, който се е превърнал в допълнение към сатанинския, негов връх".
Ето как работи паразитната система на фалшивото знание и потребителските „ценности“, водеща хората до деградация на съзнанието, а цивилизацията до неизбежна гибел. Но не всичко е толкова лошо, колкото изглежда, защото на планетата вече е започнал процесът на „пробуждане“ на съзнанието на хората от наложеното им объркване. И слугите на паразитите вече не са в състояние да го спрат. Сега е дошло времето за "отделяне на зърната от плявата" и следователно само дегенерати и деграданти, обслужващи паразитната система ги очаква неизменна смърт. Новата Атлантида неизбежно ще повтори съдбата на предишната. Е, а всички, които не са се отклонили от пътя на еволюцията на съзнанието, ще се превърнат в основата на нов свят - свят без паразити. Защото именно Любовта ще се превърне в основната енергия и основа на новия свят.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.