петък, 4 декември 2020 г.

Тайните съюзници на Ватикана и лихвения процент

 Излишно е да казвам, че от самото начало присъствието на еврейския "Стар завет" в католицизма изглеждаше доста подозрително. Ватикана, опитвайки се да подчини Русия, отчаяно наложи това „писание“ и руската версия на християнството, смятайки го за междинен етап преди католизирането на нашия народ. Слугите на Ватикана обаче успяха да въведат „Стария завет“ в Руската християнска църква едва през 19 век и това се случи не без участието на друга сила, която показа не само общи цели и задачи с Ватикана, но и общо тайно правителство от един център.
Ето какво можете да прочетете за това в книгата на издателство „Концепция“, озаглавена „Как и за какво са направени писанията„ Свещени “?“: „... може да се заключи, че поставената от световното задкулисие задача е изпълнена едва през XIX век, и то частично. Мощната съпротива на руското общество, а именно на тези, които защитаваха интересите на Русия и разбираха смисъла на глобалното управление, не позволи да се постигне основната цел.Тогава нов екип се притече на помощ на католиците.
"... по време на управлението на Екатерина II (1762-1796), огромна маса полски евреи попаднаха под властта на Русия, в резултат на разделянето на Полша и присъединяването на много от нейните региони към Руската империя" (Дубнов С.М. "Кратка история на евреите" - Ростов- на Дон; Феникс. 2000.) След като евреите се озоваха в Русия, равините започнаха да имат много повече възможности не само да разпространяват Тората, но и да прилагат нейната лихварска доктрина.
Самият руски „елит“, включително и религиозният, се страхуваше да публикува превода на католическата версия на Библията. През 1857 г. Киевският митрополит Филарет пише на главния прокурор на Светия синод А. П. Толстой: „Последиците от превода на Свещеното писание на руски език ще бъдат най-тежки за майката на нашата православна църква ... Тогава целият православен народ ще спре да посещава храмовете на Бога“.
Преводът на книгите от Стария завет на руски е подновен през 1856 г. по времето на император Александър Николаевич. При него Синодът взе решение за необходимостта от превод на Стария завет на руски език. Но бяха необходими още 20 години борба, в известен смисъл на тази дума, за публикуването на пълната Библия на руски език в един том през 1876 г., на заглавната страница на който беше: „С благословията на Светия Синод“. Този текст беше наречен „Синодален превод“, „Синодална Библия“ и се преиздава и до днес с благословията на Московския и на цяла Русия патриарх.
Една от основните роли в превода на Стария завет е изиграна от Даниел Абрамович Хволсон, който е бил ученик на равин и е ръководил катедрата по еврейска, сирийска и халдейска литература в ориенталския факултет на Санкт Петербургския университет, и Василий Андреевич Левисон, равин от Германия, който е приел православието през 1839 г. От този момент нататък няма смисъл да се говори за финансова независимост на Русия.
Тогава възниква въпросът: защо йерарсите на Руската православна църква не предлагат алтернативна концепция за организиране на живота на обществото, свободна от лихварство? В края на краищата, както е писано в Евангелието от Йоан (16:13): „Когато Той, Духът на истината, дойде, Той ще ви насочи към цялата истина ...“. Отдавна е необходимо йерарсите на Руската православна църква да решат какво да правят с теоретичната платформа на лихварството - старозаветната доктрина за изкупуване на света и заробване на човечеството от името на Бог. Т.е. те трябва да решат: дали изданието на Стария завет, признато сега като неразделна част от Свещеното Писание, наистина ли е боговдъхновено?
Възможно ли е да се изгради Божието царство на Земята? Христос каза: „ И всеки влиза в него с усилие (по воля)“ (Лука 17:21, 16:16). - Но църквите, кръстени на Христос, нарекоха това ерес и й дадоха името „хилиазъм“ (гръцки) - „миленаризъм“ (латински), отхвърляйки по този начин учението на Христос. Според нас същността на Христовото учение е именно в това и тази същност трябва да бъде изчистена от лъжите, управлявали библейския проект за поробване на човечеството в името на Бог и връщане към истинското християнство, проповядвано от Исус Христос, за което е необходимо да се преразгледа исторически установената традиция на религията и учението, което се крие в нейната основа".
Правилно е отбелязано, че слугите на мрака са използвали само лихвения процент, а следователно и паразитната световна финансова система, създадена на негова основа. Именно тя е основното ядро ​​на съществуването на всички проблеми на съвременното човечество и благосъстоянието на социалните паразити, които го експлоатират и ограбват. И това е задкулисният глобален свят, който насажда лихва върху заемите на човечеството като неизменен закон, необходим за установяване на „нов световен ред“, и упражнява външен контрол върху Ватикана и всички негови съюзници в лицето на юдаизма и тайните окултни общества със сатанински убеждения.
Античовешките планове на слугите на мрака могат да бъдат унищожени само чрез премахване на лихвения процент в ежедневните дейности и изключване на религиозната му основа от „Свещеното писание“. Но за това трябва да кажат думата си не само светските и религиозните власти (ако самите те не са слуги на тъмнината), но и обикновените хора. Напразно всеки мисли, че не може да направи нищо. Паразитната глобална финансова система съществува за сметка на лихвите по заемите. Тя също така периодично организира финансови кризи, за да вкара хората в още по-големи дългове към системата.
Но първата стъпка към това робство се прави от самите хора, участващи в игрите на паразитите според техните правила - вземане на заеми, заеми, заеми под лихва. И мнозина го правят в името на безполезни технически „играчки“, които могат да бъдат закупени спокойно за шест месеца или година, без да навлизат в дългове и да не подкрепят продължаващото съществуване на паразитната система със собствената си глупост. Най-после отворете очи и спрете да поддържате паразитите! В противен случай никога няма да излезете от финансовия ярем на роб, който доброволно сте сложили.
Колкото и да се опитвате да се изхлузите от тях, плащайки им лихви, те все пак ще ви вкарат в бедност и ще ви лишат от цялото ви имущество с помощта на изкуствено провокирани кризи. И ако всичко това не допринасяше за увеличаване на богатството им чрез ограбване на обикновените хора, те отдавна биха се отказали от него. Ето защо е толкова важно да се унищожи самата основа на паразитизма за освобождението на човечеството. И неговата основа е лихвения процент, присаден на човечеството от силите на тъмнината. А сега отлично знаете кой и как го е наложил на света.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.