четвъртък, 20 април 2017 г.

Новата Атлантида се готви да повтори съдбата на предишната

Поредната демонстрация на равнодушие към принципите на международното право само потвърждава още веднъж, че Новата Атлантида (САЩ) е същата паразитна и сатанинска цивилизация, която е съществувала по времето на късната Атлантида.
Същите сатанински култове на "eлита", поклонение на култа към властта и "златния телец", същият стремеж към неразделно световно господство и водене на завоевателни войни по целия свят. Единственият нов елемент, изобретен от модерните неоконсерватори, които контролират в Съединените щати, е създаването и подпомагането на терористични организации и цели нации, както и имитация на "борбата срещу тероризма", с цел насърчаване на интересите на финансово-олигархичната "върхушка" на световния паразитен "eлит".
Заради какво фалшификаторите на историята крият историята на Атлантида? За да не могат жителите на САЩ да се усетят, че те ще повторят тъжната съдба на тази деградирала цивилизация. Всяка паразитна цивилизация рано или късно, но неминуемо стига до самоунищожение. И новият президент на САЩ със своите действия само потвърди, че не съществува никаква друга алтернатива за Нова Атлантида. А фактът, че повечето от прехвалените американски "Томахоук", пуснати на територията на Сирия с разрушители, така и не са достигнали целта, е друга характерна черта за неизбежния спад на тази терористична атлантическа държава.
Военната операция на САЩ и техните сателити в Сирия може и да изиграе същата роля за тях, която изигра за СССР войната в Афганистан. И процесите, които протичат в момента в страната все повече и повече напомнят за Съветския съюз в края на 80-те години. Докато САЩ се занимават с подбуждането към сепаратизъм и провокирането към граждански войни в целия свят, вътре в тях самите узряват сепаратистки настроения, които могат да доведат до една бъдеща гражданска война.
Законът за възмедието е необратим, независимо от това дали някой вярва или не в неговите действия. И това за пореден път доказва, че Нова Атлантида се готви да повтори съдбата на предишната. А как точно ще стане унищожаването на последната паразитна империя - в резултат на природно бедствие, гражданска война, тероризъм и пр. - това не е толкова важно. Важно е, че родените чудовища винаги унищожават собствените си създатели. И тези "чудовища" САЩ са направили достатъчно, за да прекратят съществуването си. Това дори не е предсказване или прогноза, а е съвсем очевидно нещо.



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.