вторник, 25 август 2015 г.

Съединените щати на измамата: „Кулата на свободата”

Отврати ме лъжата в това, което смятат да сложат на мястото на Световния търговски център: „Кула на свободата”. Това е поредната измама в САЩ. Не е много трудно да се види това въпреки, че любимците, инкарнациите от ниските и средните нива погрешно вярват в тези глупости. Трябва да се събудите от причинявания от Играта сън. Това събуждане (не е като събуждането на Финалните инкарнации) става в Напредналите етапи, когато духът преобладава над тялото. Тялото винаги вярва в лъжите на полярностите.
Назначеният президент Адолф фон Буш използва думи като „свобода” и др., за да укрепи доминиращата си политика. Винаги, която правителството използва тези думи, ги заменяйте с противоположните: като ви кажат „дойдохме да освободим Ирак”, разбирайте „дойдохме, за да си осигурим надмощие в Ирак”. Комунистите много са обичали думата „свобода”. Днес американците я използват по същия начин. Американците се противопоставят на независимостта и разнообразието, защото винаги искат другите да бъдат като тях. При все това повечето от тях вярват в заблуждаващите фрази всеки път. Защо? Защото не искат да застанат лице в лице с истината – в противен случай ще трябва да предприемат нещо, а те не искат да правят нищо, тъй като ще трябва да признаят, че до преди това са вярвали в ЛЪЖИ. На нивото на духовен напредък, на което са, те не са достатъчно духовно зрели, за да прозрат през контрола на Тъмните и охотно отдават свободата си в името на „войната на тероризма”.
Американците ОБИЧАТ да бъдат лъгани от своето правителство, стига лъжата да отговаря на онова, което искат да чуят. Никсън беше лош президент, но сега имаме още едно развалено яйце, което е много по-лошо от него. И двамата са членове на Републиканската (фашистка/Тъмна) партия ... каква изненада! Това не означава, че всички Светли (Демократи) са „добри”, а просто, че двете страни имат различна тактика. На никоя партия не може да се вярва, защото те са двете страни на една и съща монета. Имаме нужда от нова монета – от онова, което Много Напредналите и Финалните Инкарнации притежават.
Никаква свобода не е свързана с кулата, която ще бъде построена в Ню Йорк. Но ще трябва да направите свои собствени заключения за всички нюанси на думата „защо”. Всеки път, когато чуете да се говори за „свобода” или „национална сигурност” трябва да сте нащрек. Това са кодови думи използвани за манипулиране на населението. Фразата, която върши работа през цялото време и която е поредната глупост, е „национална сигурност”.
Бързането да се постави света под диктатурата на Америка е заради завръщането на Империята Орион - нейното „второ пришествие”. Смятат, че това ще впечатли Орион и ще ги накара да оставят американския президент да управлява света в името на Орион. Няма да стане. Световете на Орион имат същество от женски пол за планетарен надзор над т.нар. нейни „дъщери”, което е изцяло предано на кралицата на Орион.
Има го и финалният коз – Финала на Края на Играта на Земята. Той е във Висшите Аз, тръгнали по едновременния път. Тази карта е по-силна от останалите, например от картата Империята Орион, от картата извънземните тръгнали по последователния път, от картата Тъмната и Светлата полярности и т.н. Тъмното американско правителство продължава да мами голяма част от света. последователните извънземни манипулират земните хора. И двете полярности се борят за последователи/овце. Междувременно Много Напредналите и финалните инкарнации очакват разиграването на най-силната карта.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.