сряда, 12 август 2015 г.

Три-пет-нула-нула. По кого се стреля? Наблюдение: Иракският фарс – Тъмните сили в действие

Три-пет-нула-нула
Наскоро гледах отново филма „Коса” – интересно е как всичко в него наподобява ситуацията в Ирак – единствената разлика е, че сега военните са доброволци.
Тъмните успяха да заблудят обществеността посредством думи като „свобода” и „патриотичен”. И сега тече „малка мръсна война”, но това не е очевидно за всички с изключение на онези, които са прекъснали веригите от преживявания на подпалване на война/патриотизъм. За тези от вас, които са прекъснали тези вериги – този сегмент е за вас.
Гледайте този филм и вижте какво още може да забележите в него. Вижте повтарящата се верига, предпочитана от тъмните в този финален етап на Играта. Ще бъде интересно упражнение по наблюдаване. Повечето американци толкова лесно се подвеждат от думи като „свобода” и „патриотизъм”, че не се опитват сами да разследват ситуацията, за да не открият истината.
Помнете също и това, че онези, които са в тези вериги от преживявания, трябва да преживеят това. Не се опитвайте да „спасите” никого. ТЕХНИТЕ Висши Аз знаят това, което е най-добро за ТЕХНИЯ път на този етап. И вие сте били в тях и сега можете да оцените колко по-интересно е да ги гледате отстрани, отколкото да сте в тях. Предстоят още много интересни за наблюдение ситуации.
По кого се стреля?
В Орегон полицията откри огън срещу протестиращи срещу войната. Можете да видите снимките на адрес www.rense.com. Защо винаги се стреля срещу протестиращите срещу войната, а не срещу тези, които защитават войната? Всичко това са военни престъпления. Това е редът на Тъмните.
Искаха от мен да даря карта за телефон за някой войник в Ирак. Отказах. Не подкрепям военни престъпници. Тъмните се настройват много яростно срещу онези, които не са конформисти. Тъмните са изключително нетолерантни.
Нашият сектор от галактиката се контролира от Тъмните. Светлите се използват само за да подхранват Тъмните. Законите на Вселената се отричат. Всичко това е част от Играта в трета плътност. Да намериш хора, които да разберат тези наблюдения, свързани с подпалването на войната и патриотизма, е доста трудно. Буш ще въведе и други сценарии на Тъмните. Не забравяйте, че повечето германци са обичали Хитлер, докато е бил победител. Същото важи и за повечето американци и за Адолф фон Буш. Времената са Тъмни и ще стават още по-Тъмни.
Наблюдение: Иракският фарс – Тъмните сили в действие

По новините дават, че подкрепящите подпалването на войната/патриотизма твърдят, че шепа хора (в техния милионния град) се радват, че нашествениците са там. Ако САЩ беше нападната, за да бъдат „освободени” хората тук от Адолф фон Буш и неговите пазители републиканци, сигурен съм, че също щеше да има шепа хора, излезли да посрещнат нашествениците с добре дошли. Но онези подкрепящи са от шиитите, които се противопоставят на управляващите. Те биха приветствали всекиго.
Да приветстваш хора, които се опитват да завладеят страната ти без ти да си правил опити да завладееш тяхната означава, че веригите от преживявания все още са активни. Не можете обаче да оцените това достатъчно, ако не сте постигнали ин-ян формата на баланс.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.