събота, 22 август 2015 г.

Годината от ада: Порталът 2003 и още нещо

Нямам предвид, че 2003 ще е единствената година от ада. Тя по-скоро е порталът към последните етапи от Края на Играта. Последователните извънземни инкарнации, когато умрат, ще се реинкарнират на друга последователна планета. Едновременните инкарнации ще завършат тук. Това не означава, че всички едновременни инкарнации се движат като група, защото не всички си тръгват по едно и също „време”. Заминаването е от компетенцията на вашия Висш Аз и за този Висш Аз всеки ключ е уникален.
Годините от ада се дължат на хаоса типичен за Края на Играта и паниката на полярностите. Към края хаосът ще се увеличи. Да, мъката в сегашния свят от експлозиите и смъртта беше причинена от Буш с неговите мечти за завладяване на света. Те подкрепят Израел за сметка на арабите.
При все това, такава е природата на тази галактическа игра. В другите галактики играта е различна. Вие сте знаели това преди да изберете в коя от тях да участвате. Като инкарнация от едновременния път вие продължавате да играете роля в Играта - според желанието на вашия Висш Аз. Не се безпокойте за разгръщащите се събития – лично на мен ми харесва повишаването на дейностите, свързани с Края на Играта. Страхът е ориентиран към тялото и физическия живот.
Една британка каза, че дейностите на Буш са „Оста на Злото”. Права е. Тези от правителството повтарят думата „свобода”, защото вярват в казаното в края на 30те в Германия: „ако повтаряш една лъжа достатъчно много пъти, хората ще започнат да вярват, че тя е истина.” Оста Буш/Блеър говорят за тероризъм, защото техните правителства създават тероризма при активни манипулации на Израел – прибавете към това и фракциите на Империята Орион.
Основното за едновременните инкарнации, разбира се, е опитът. Това, което виждате сега не е виждано от Атлантида насам, но е ДАЛЕЧ по-хаотично, отколкото в Атлантида. Краят на Атлантида не беше Края на Играта, а края на една основна глава от земната част на Играта.
На американците – като цяло, не им пука за нещастията на някоя друга страна, но ако в САЩ станеше както в Турция, американците щяха да очакват всички да им пригласят, защото (ах!) това се е случило в Америка – напъпилата на Земята Империя Орион. Причината е в това, че те погрешно вярват, че Америка е над всяка друга страна в света – точно както са вярвали Германия и Япония в първата половина на 20 век.
Когато наблюдавате събитията в годината от ада лесно ще откриете ориентираните към тялото. Много трудно ще ви бъде да откриете онези, които са преминали отвъд идентифицирането с тялото.
Подгответе се за това, което предстои. Четете и учете възможно най-много. Преживявайте онова, което искате да преживеете. Придържайте се към ВАШИЯ път и нуждите от преживявания на ВАШАТА инкарнация независимо дали става дума за участие в хаоса или за наблюдаване отстрани и правене на съответните заключения. След Края на Играта ще си възвърнете всички спомени.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.