четвъртък, 20 август 2015 г.

Имплантати и управлението на човешкото съзнание

В индийските Веди се споменават такива оръжия като:
Moха - оръжие, което води до загуба на съзнание
Tващар - средство, пораждащо хаос в редиците на врага
Mурчхадхана - една от петте стрели на Кандарпа, която води до затварянето на възприятието
Maядхара - велика илюзия
Мали - оръжие, което удържа или връзва
Maхамая - голяма магична илюзия или оръжие на лъжата
Модана - опияняващо оръжие
Видядхара - оръжие, което води до възторг, принадлежи на видядхарите
Випапана - оръжие, което води до разкаяние
Винидра - оръжие, което предизвиква сънливост
Дхармапаша - оръжие, способно да върже врага
Kандарпа - оръжие, стимулиращо сексуалното желание, кръстено на името на бога на любовта Kaндарпа
Нандана - оръжие, което води до чувство на радост, коеето се използва от видядхарите
Нирашя - оръжие, лишаващо от кураж
Прашвапана - оръжие, предлазполагащо към сън
Ракшас - оръжието на демоните, унищожаващо успеха, смелостта или живота на врага
Сауманаса - оръжие с ефект върху ума
Свапана - оръжие, потапящо в сън


Колкото и приказно да звучи, много видове от тези оръжия се използват и до днес. Други бяха "преоткрити", защото всичко е ново - това е ... ами, нали разбирате.
Откъде идват методите за подтискане на съзнанието?
От информационното поле, разбира се, но не и без участието на корист, желанието за власт и други болни фантазии. Би било наивно да се мисли, че ако сега са започнали да усвояват такива прости техники като хипноза и  техномагия, че по-рано не са били известни. Сивите подхвърлят идеи, специалистите и другите любители на изкуството ги въплъщават. Има и други цивилизации, хиляди години по-стари от нашето ниво (именно ниво, тъй като земната цивилизация всъщност е десетки милиони години по-стара от официалната версия, просто нивото на развитие постоянно скача), които в този случай са доста преуспяли, т.е. с информационното поле на технологиите им може да се е боравило дори и по време на Инквизицията, ако не още при Христос. А на земята винаги е имало способни на това магове, въпреки че самите те се наричат по различни начини - от жреци и тамплиери, до екстрасенси и офицери от службите, въпреки че възможността за подобно боравене е вродено право на всяко човешко същество.
Така ние считаме хората с такива характеристики за избрани, а нашите предци са могли много повече. За последните ще поговорим сега. Между другото, Инквизицията не просто ей-така разчленявала и изтезавала хора, тя нарочно осакатявала енергийните центрове (чакри) и по-специално третото око, за да не може да се върне способността на същите тези предци след прераждането. И всички светии са били добре запознати за кого работят. Най-малкото тези, които са измъчвани в избите. А анатемата в действителност не е отлъчване от църквата, а от рода, загуба на хиляди години отношения, знания и корени, от които милиони хора все още не са възстановени, но сега не иде реч за това.

Сега основно ще говорим за натиска върху на съзнанието чрез промиването на мозъци, медиите, излъчвателите, вкарване на ефирни импланти, отвличане на вниманието към разсейващи неща (които не са свързани с развитието на съзнанието), както и подмяната и изтриването на паметта. Това се извършва не само от земните спецслужби, но също и от техните надзорници от фините нива, но за последните ще поговорим по-късно. Например, има специален радар за хора с определено ниво на светимост. След като попадне на такъв радар, човек започва да бъде подлаган на определено ниво на обработка, което се проявява като умора, замътен разум, апатия, депресия и дори мисли за самоубийство. В някои случаи това може да допринесе и за вселяването на демонични същности, които потискат личността до 80-90%, което прави човека агресивен и неадекватен.
В допълнение към вече известните GSM-и и HAARP-ови облъчватели е един от най-често срещаните видове облъчване на масата хора - с металотърсачите по летищата и гарите. Системата работи по дългосрочен и функциониращ чудесно метод - създава се прецедент-проблем, очаквайки реакцията на обществеността (в 99% е чист страх и мания за тероризъм / сигурност), а след това се предлагат решения под формата на определени санкции, засилване на мерките и други ограничителни закони.
Под масивния натиск на медиите, обществеността сама иска да се ограничи нейната свободата и да се осигури допълнителна сигурност по всякакъв начин, само и само да се озаптят фанатиците. Разбира се, всяка такава операция има множество цели и верижни взаимовръзки. Историята с рамките е един от най-ярките примери, в която не само местните власти са могли да предвидят бюджета за някакви не особено използвани (и често неработещи) артефакти, но и службите за сигурност са успели да оставят своите 500 копейки. Работата е там, че рамките са част от мрежа за проследяване на движението на определени лица, които попадат в обхвата на установените критерии и работата по заявеното предназначение изобщо не е необходима - на по-ефирно ниво те са включени в мрежа. Така че те също могат да работят като инструмент за манипулация и потискане на съзнанието. По своята същност, рамките са много сходни с кулите за GSM, само че са малко по-различно разположени.

Кулите. Откъс от сеанс

В: Каква е причината за тежкото главоболие на К.? Сякаш нажежено желязо минава през главата ... Това май е от кулите, които са разположени в непосредствена близост до къщата?
О: Болката беше от проводниците. Кулите са наоколо, навсякъде има облъчване. Тя засяга всички в различна степен. Някой не го чувства, някой губи съзнание, някой изпитва голяма болка, друг става много агресивен.
В: Трябва ли да отидеш по-надалеч от тези кули? Те в Москва са почти на всяка стъпка, дали има методи за защита? Има теория, че ако обшиеш квартирата със специална плоска тел, тя помага да екранираш апартамента?
О: Незначително ще помогне. Тези, които имат силна чувствителност, все така ще усещат. Въздействието е минимално, когато съзнанието е чисто, това е най-добрата защита. Дори паметниците и мостовете са психотронни вълнови излъчватели в пространството. Колкото по-голям е обекта, толкова повече излъчва / усилва. Паметникът на Петър Велики в Москва например, не е поставен просто така.

От външни източници:
Основният принцип на психотронното оръжие е модулацията на честотите на електромагнитното поле, съответстващи на определени ритми на човешкото тяло. Тези принципи включват както най-проста модулация на звуковата вълна, въздействие чрез мигаща светлина и т. нар. постоянна честота, съответстваща на определено общо състояние на човека, до пълното управление и мониторинг на човешката умствена дейност. Изследванията в областта на психоекологията - комплекс научни данни за поведението и състоянието на човека в информационната среда на обитаване и практики за тяхната корекция - имат две основни области.

Импланти: В сеансите ние често откриваме и отстраняваме "подключки" от метрото и не само, които работят още от 50-те години (но такива не сме намирали на новите станции на метрото). При някои индивиди в метрополисите могат да се намерят десетки такива, въпреки че много от тях не се обслужват от специалисти, тъй като отдавна има по-фина технология. Именно имплантите на спецслужбите, а не някакви лудории на магьосници-единаци, т.е. технологията съществува поне от времената на Сталин. Много от тях са поставени на входа на метрото, може да почувствате натиск, свиване, болка или истинско "пробиване" на главата. Подхвърлят или просто извращават мислите, насаждат стрес, карат хората да са ядосани и сдържани. От тук и психологията на час пик - "животът е тленен и така нататък". Също изтриват паметта за прочетените книги, дори ако те не се вписват в нужния списък. Списъкът има пряко значение за устава на партията по това време. Всичко това се допълва от многобройни рояци от същности, живеещи в подлезите.

Наскоро бе открит и такъв вид импланти: по време на сеанса връзката постоянно се разкъсваше и решиха да я преместят. Следващият сеанс започна с почистване на подопечния. Махайки 1001 същности и няколко портала от апартамента, ние попитахме пазителя защо се прекъсваше връзката. Показаха ни, че в гнездата има „бръмбари“, които са свързани към централата, която се намира в електрическото табло на входа. "Бръмбарите" реагират на високовибрационните изблици на мозъчната дейност и изключват електричеството или интернета. Отидохме да разгледаме по-нататък.
Показаха екип от петима електротехници. Те идват, когато изблиците се издигат над определено ниво. Могат ръчно да включат електричеството в цялата къща. От петимата трима са пияни до безпаметност. Двама миришат на алкохол, но са трезви като стъкло. Точно те обхождат къщата и чрез сензорен метод сканират от коя квартира идва изблика. В тези апартаменти, където изблиците са много големи, се поставя от външната страна на вратата нещо като кръгъл чип. От ефирно материалните, разбира се. Чипът също реагира на изблиците, но освен това започва да "гаси" съзнанието на обитателя. Това означава, че след като започнете да "мислите за възвишеното", към вас веднага идва автоматичен сигнал за заглушаване. Освен това долита нещо като сонда-чиния и блокира канала с Висшия Аз. След като изблиците са намалени, сондата се отдалечава, но не много.

Имплантите по уебсайтовете: Между другото, бисквитките за сайтове вече имат и ефирно-материална природа. Влизайки във всеки сайт, обърнете внимание на това, което чувствате в областта на главата и горната част на тялото. Много от големите сайтове са пуснали психични "бръмбари", от които може да боли главата или да имате световъртеж. Някои може да са още по-вредни - водят до гадене, парене или краста. Ако усещате, че по ръцете / краката нещо започва да пълзи - просто излезте от този сайт! Тези реакции са редки, но да ги допускате в големи количества не е желателно.

Допълнение от читателя: Подобни има в много интернет магазини с милиардна аудитория, присаждане на паразит, който налага привързаност и зависимост, не е твърде вредно, но и без особена полезност.


Игри с паметта. Чрез сеансите се установи многократно, че службите за сигурност отдавна обладават не само възможността да влияят на съзнанието, но също така и да проектират цели нови инфомасиви на паметта в мозъка за своите цели. С други думи, днес има технологии, които позволяват на държавните ни магове да изтрият оригиналната памет на своите жертви и да записват това, което те считат за най-подходящо, без физически контакт. По този начин, пропуските в паметта дори и за вчера могат да бъдат частично приписвани на експерименталните дейности на държавните служби. Информацията се предава по време на сън през различни антени, което е описано по-горе.
Старите спомени се изтриват с психотронни методи (вибрационни технологии + магия), а отгоре се записва новата информация. Да, правилно прочетохте - нашите разузнавателни агенции отдавна използват истинска магия и имат цели екипи за астрални атаки, разузнаване и пси-защита. Разбира се, те не работят сами, но много от тях не го осъзнават. Има възможност за влияние върху страната, града, или дори един човек, но те основно се интересуват от хората, които притежават или разпространяват "пречеща" информация. Например в случая, който описвам, се случи следното: подопечната започнала да забелязва, че парчета от паметта й били отрязани от нейния времеви поток - тя се занимавала с едно нещо, но на следващия ден "помнела" абсолютно друго. Потвърждаването дойде от нейните дневници, записките в които не съвпадат с това, което тя "помни" за вчера. Също така, приятелите й започнали да се чудят че тя не можеше да си спомни последните им срещи и съвместни дейности. По време и след сеансите изтритата памет започна да се възстановява.
Оказа се, че такива практики се провеждат редовно, но са насочени главно към потискане на желанието да се развиваш духовно. Например днес сте искали да прочетете духовна книга или да се поровите в търсене на информация за алтернативна история, но времето преди лягане е малко, и вие сте отложили порива за това за утре. Такова желание повишава вибрациите на мозъка и вие автоматично попадате на радара за проследяване - откроявате се в сивата маса на спящите, в следствие на което получавате насилствено "връщане" на мозъчните вълни в удобно състояние за системата. Събуждайки се на следващия ден, може да се почувствате замаяни или болни и е малко вероятно да се сетите за книгите, а вечерта можете напълно да забравите за първоначалния си интерес. И това може да стане със стотици малки детайли, които хората просто не забелязват в суматохата, но именно върху тях е изградено прехвърлянето на клоните на реалността, за което ще поговорим отделно.
В действителност, има много импланти и присаждания, за които многократно се е разказвало по интернет таговете присаждания, психотронни технологии, зомбиране, изземване на информация и спецслужби. Желаещите могат да освежат паметта си.

Това повдига един основателен въпрос: как да се защитиш от всичко това?

Основната защита е прозрачността на индивида, осъзнатостта, развиването на свое собствено мислене, а не отдаването на масовите инстинкти. Също така използването на минимална защита. Имплантите на специалистите все още са доста груби, поради което не могат да се закачат по всички тела и слоеве, въпреки че прогресът не стои на едно място. Ето защо, колкото по-напреднал и високовибрационен е човек, толкова по-трудно е да бъде хванат. Oткритото съзнание, любов и радост, уважение към себе си и другите, чистота, елементарна хигиена, чиста вода и храна, духовни практики, вътрешен мир и психическа стабилност, както и много други неща влияят положително не само развитието, но и  на имунитета към всякакви психоенергийни атаки. За определяне вредното въздействие проследявайте своите мисли. Ако у вас внезапно се появи дразнение, страх, агресия, объркани идеи, започват синдроми за "кръстоносец", национализъм, расово надмощие, разделяне на приятел / враг или  на свой / чужд, желание да покажеш своята гледна точка с пяна на устата или да удариш несъгласен събеседник, както и други екстри на дуалността, търсете къде е трика. Същото се отнася за прекомерното потребление и натрапчивото желание да купиш (или откраднеш) този или онзи продукт, особено на известни компании. Не е срамно да се използват стоките или услугите с високо качество, но ако тези не необходими или лесно заменяеми вещи започнат да се издигат в ранг на истерично поклонение и непреодолима мания, вървяща в крак с масовата мода, а особено ако купите нещо, струващо три заплати с кредит за 5 години ( iPhone, например), осъзнайте егрегориалното привързване, преди напълно да станете неговия милиарден роб. Също така препоръчваме да се сложи защита преди влизане в супермаркета, oсобено на празен стомах, защото там също влияят. И разбира се, за страха! Отървете се от него, направете си тази услуга.
Престанете да се страхувате от всеки и всичко. Осъзнайте наличието на проблема, отработете го в себе си и го отстранете, заявете неприкосновеността на волята си и живейте живота си по начина, по който желаете. Страхът е една илюзия, той не може да ви навреди сам по себе си. Но проблемите, които привличате чрез него във вашата реалност могат да се превърнат в реални. Сега не са времената, когато се позволяваше физически да се премахнат нежеланите, никой няма право да ви докосне, ако не си търсите белята в матричните залъгалки (най-вече се отнася до материалния свят - политика, финанси, съдебна система и т.н.). Все повече и повече хора се пробуждат всеки ден, няма как всички да ги отстранят или затворят.
Не участвайте в открити конфликти, просто игнорирайте агресивните и жестоки хора, съблюдавайте максимална неутралност, но не позволявайте да ви се налагат. Колкото по-малко поводи има системата за натиск, толкова по-голям шанс за всички нас има света, който ние искаме да видим за себе си и децата си. Идеята в крайна сметка е да станеме напълно прозрачни, да снемем от себе си лостовете на влияние, да освободим ума от матричните куки и повече никога да не ги допускаме, с което да отстраним и нуждата от всякаква защита. Но преди това трябва да се разбере в какво точно сме уязвими. Така че внимавайте за мислите, те са материални и засягат вашата ДНК повече от всякакви импланти. Точно, както и думите.



По материали от Интернет


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.