вторник, 20 август 2013 г.

Неуспялата "армия от зомбита" на Хитлер

   Оказва се, че тези тайнствени същества не са монопол на вуду жреците и авторите на филми на ужасите. Ако се вярва на експертите ...

... Документите от времето на Втората световна война и свързаните с тях периоди не са проучени и на 15%. Работата по тях е в разгара си. Може би затова в пресата и намират място сензационни факти, за които не ни се казва в училищата и университетите.

   През 1996 г. председателят на италианския Национален НЛО център получи интересни документи. Изпратените от "синьорХикс" документи показват, че първата летяща чиния се е приземила в Италия на 13 юни 1933 година. Първоначално на анонимните шеги не придавали стойност, но след експертно удостоверяване на автентичността на друга "част" от документи решили сериозно да се заемат с този въпрос. Резултатите били доста интересни.

   В средата на юни 1933 по личното разпореждане на "Дучето" (Мусолини) в Италия бил създаден специален таен "Кабинет RS/33», предназначен да разследва всички случаи на НЛО в небето над Италия. Отговорни за работата на кабинета били граф Галеацо Чано - зет на Мусолини , и министърът на външните работи в правителството му, както и командир на Военновъздушните сили, генерал Итало Балбо.

   "Кабинетът" е създаден веднага след мистериозната поява на НЛО в Италия, датираща от 13-ти юни 1933. Мястото на приземяване на обекта в документите не е посочено, но въпреки това съществуват ясни насоки по въпроса за доставката НЛО-то на "тайно място", ареста на свидетели на мистериозния феномен и цензурата на пресата. На членове на астрономическа обсерватория, разположена в Милано, е наредено да подготвят спешно доклад с естествено обяснение на събитията.
   От изследването върху материалите на "Кабинет RS/33» бил намерен и друг интересен документ, който свидетелства, че в утрото на 17 август 1936 трио неидентифицирани обекти прелетели в небето над Венеция и Местре. От писмо, адресирано до Чано се посочва, че един от обектите има формата на огромна пура, а другите два имат сферична форма. Един венециански жител на име Фаустино, който е упоменат в писмото като един от тримата свидетели, твърдял, че на 7-годишна възраст е наблюдавал как лети в небето огромно торпедо, което се придружавало от две големи прозрачни кълба.

   В началото на 1940 г. дейността на "Кабинет RS/33» е преустановена. НЛО, тъй както е известно от документите, към този момент вече е било намерено. От Северна Ломбардия "чинията” била доставена във военновъздушната база близо до Веригатe, в таен хангар, където се е намирала до края на войната, докато самите фашисти, усещайки предстоящото поражение, не са унищожили всички хангари с НЛО.

   В нашето време на недоверие не е прието да се вземат на сериозно думите на уфолозите, изследователите на паранормални явления и други "научни фантасти". Все пак, това не променя факта: на 23 февруари 1941 на конгреса на Федерацията на фашистките бойци Мусолини публично прави следното изказване. "В САЩ най-вероятно ще нахлуят войници не от Япония, Германия или Италия, а досега малко известните, но изключително войнствени жители на планетата Марс, които ще пристигнат на Земята от космоса на своите невероятно страшни" летящи крепости ".

   Все пак, защо не? В края на краищата, приятелят и съратник на Бенито Мусолини - Адолф Хитлер - искал да изправи срещу американците армия от зомбита! Това бе обявено преди няколко години, когато група археолози, които изследвали планините на Северна Италия се натъкнали на доста странно погребение. В ледниците лежали около стотина добре запазени трупове. Извиканата на мястото група от експерти след проучване на секретни материали на SS стигнала до заключението, че учените в Третия райх по време на проекта "Нибелунгите" са работили върху съживяване на мъртви войници.

   Тялото на починалия се обработва със специално съединение, което включва балсамиращ разтвор, циановодородна киселина, адреналин и още десетки химични вещества . В мозъка на бъдещия безсмъртен войник, който се намирал в спиртова вана, разположена в рамките на черепа, са монтирали компютърен чип, чиито електрически проводници се разклонявали по всичките стави на зомбитата. Разбира се, това не е бил жив войник , който може да взема решения. Но, от друга страна кой ли се нуждае от един войник, който би мислел със собствената си глава? Нали за това е командира! Между другото, за да води зомби армията командващият може да използва дистанционно управление на разстояние от 5 км. А да се убие мъртвеца е било изключително трудно: за това е трябвало да има попадение в мъничкия сензор в главата на боеца.

   В аналите на историята остава речта на Хайнрих Химлер , изнесена по време на тайното му посещение в базата през 1944 г.: "Ако нагласите армия, да речем от 20 милиона мъртви, ние дори не трябва да й даваме оръжие - достатъчни са само заострени ножове, с които тя ще насмете всичко по пътя си. "От роботите-убийци човечеството е спасено заради високата цена на "удоволствието", тъй като възкресението на един мъртвец струвало към 500 хиляди долара. Като се има предвид инфлацията, сумата за онези времена е баснословна! Въпреки това, през пролетта на 1945 г., както свидетелства Ерих Винделман, германски учени са създали около 50 зомбита! До такова заключение стига групата от експерти, които изследват ледника. Наред с другите, които са погребани в леда, бяха намерени и 50 войници с датчици в главата и с надпис "Нибелунги" на ръцете си.

   Съдбата на секретната база на Третия Райх е загадъчна. Има предположение, че през април 1945 г. със съвместните усилия на американското разузнаване и на СМЕРШ тя е взривена. Тази теория се основава на много ненадеждни факти: при разкопките на мястото на предполагаемата база е намерен изгнил ръкав от американски шинел и диск от автомата PCA.

   В заключение ще повторим, че много от материалите от времето на Втората световна все още чакат реда си за декодиране и изучаване. И може би скоро тази разказана история няма да изглежда толкова неправдоподобна ...

   По материали от Интернет 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.