четвъртък, 10 август 2023 г.

Защо в нашата "ферма" е забранен живакът? - 2

 Изучаване на документите, събрани от 3-ия райх в знаменития институт "Аненербе" показват, че живакът може да служи като уникален източник на енергия, чрез която летателните апарати, наподобяващи древните вимани, могат да достигат скоростта на светлината. Сред материалите от "Аненербе" е имало и ръкопис, в който имало подробно описание на устройството на такъв апарат. 

В нета има много информация за това, че живакът може да се използва за лечение на най-сериозни заболявания. В древността хората са отделяли голямо внимание на изучаването на отровите и противоотровите. Те са знаели, че някои съединения на живака са много отровни. Ключовата дума тук е съединения, чистият живак не притежава тези свойства. А какво да кажем, при положение, че до 60-те години на миналия век е имало живак в лекарства, които били за вътрешен прием, а в САЩ това продължило дори до 70-те години. В стоматологията живакът е имал приложение и в нашия век, дори в някои страни продължават да слагат пломби на основата на амалгама с живак. При някои пациенти, които сега са на около 80-90 години подобни пломби стоят от около 40 години, а самите пациенти са живи и здрави и до ден-днешен. Също така много живачни мазила са били успешно прилагани за лечение на очите. Живакът все така се използва в хомеопатията, аюрведата, китайската медицина. В отганизма на човека няма нито един орган или система, които да не съдържат живак. Известно е, че излишъкът от живак лесно бива изведен от организма. 



И така - защо живакът е укрит от нас? Въпросът е риторичен... И явно е по същите причини, поради които ни пръскат с отрови от кемтрейлса, добавят флуор в питейната вода и още много други. А тук си струва да се замислим и над още нещо: дали се сещате поне за една война по света, в която една от страните е воювала за алтернативна и безплатна енергетика?

А мексиканските археолози са изследвали пирамидата, наречена "Пернат змей", която била създдена в древни времена от последователи на култа към Кетцалкоатл. Под загадъчната пирамида изследователите намерили живак, чиито количества изглеждат наистина плашещи. Струва си да се отбележи, че живакът бива намерен на много места, в които се е случвало древно погребение... Изследователите сега се стараят да разберат - откъде е бил доставен този живак, при това в толкова значителни количества - цяло езеро под пирамидата? По мнението на археолозите този метал се считал за ум и материя от задгробния свят. Съгласете се - странно е да се добива такова голямо количество живак, което не е носело полза за човека. 

Някои от водещите конспиратори смятат, че древните маи не са добивали живак за свои нужди, а за представители на пришълците, с които те контактували, предполагайки, че летателните им апарати са се задвижвали именно с живак. 

След всичко казано дотук можем да направим извод: с помощта на живака може да бъде добивано безплатно, алтернативно електричество в неограничени количества и още много други неща. А сега за всичко трябва да се плаща, поради което живакът е забранен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.