събота, 28 август 2021 г.

Защо прогнозите на паразитните слуги не се сбъдват напоследък?

 Малко хора знаят, че в онзи исторически период, когато Русия е имала, ако не приятелски, то доста „партньорски” отношения със Запада, представители на тази т.нар. „Западна цивилизация“ направиха доста неблагоприятни футурологични прогнози относно бъдещето по отношение на страната ни.

На първо място, говорим за известния канадски футуролог и популяризатор на западната наука - Доминик Рикарди. Нарича се „Квебекския Нострадамус“ за редица точни прогнози, направени в края на миналия век. Например, той успя да предвиди точната дата на оставката на американския президент по време на „скандала Уотъргейт“, както и да предвиди разрушаването на Берлинската стена, разпадането на Югославия и СССР. А през 2002 г. той обяви, че след 10 години Русия няма да съществува. Предполагало се, че Далечният изток и Сибир ще бъдат разделени между Япония и Китай, северът на европейската част ще бъде под протектората на САЩ, а основната част от европейската територия - под протектората на НАТО. Но минаха почти 20 години и тази прогноза остана неизпълнена.

И какво стана? Рикарди изведнъж загуби своята „дарба“ за предвиждане на бъдещето? Всъщност той никога не я е имал, но е имал тесни връзки със сатанинските кланове на глобалистите и затова е бил добре информиран за техните планове. Това важи и за Уотъргейт, и Харвардския проект за разпадането на СССР и Варшавския договор. Между другото, именно въз основа на този „Харвардски проект“ той направи своята прогноза относно бъдещето на Русия. И в този случай той озвучи „списъка с желания“ на нашите „партньори“ по отношение на страната ни - с помощта на корумпирани предатели, за да я унищожат докрай и да я разчленят на редица „придворни княжества“, за да могат да ограбват неконтролируемо природните й ресурси. Всичко това трябваше да бъде продължение на антинародните реформи на предателите на Горбачов и Елцин, както и на корумпираното им прозападно обкръжение.

Прочетете за този „Харвардски проект“ и ще разберете, че всички проблеми на страната ни не са резултат от някакви спонтанни процеси, а следствие от антируския план на глобалисти-сатанисти, представени от западните „елити“ , чиято русофобия се е запазила в продължение на много векове. 

Ето защо започна нова информационна истерия от страна на паразитния сатанински Запад и неговите корумпирани слуги. Плановете на глобалистите-сатанисти за завършване на „Харвардския проект“ до 2011-2012 г. се провалят напълно. Нещо повече, те загубиха възможността безконтролно да ограбят страната и хората, която имаха след антинародните „реформи“ техните слуги либероиди през 90-те години. И разбира се, всичко това не може да не предизвика злонамерена и измамна истерия в западните медии срещу Русия и нейното ръководство. Това не е изненадващо, като се има предвид, че всички водещи медии на Запад, както и неговата филмова индустрия, са концентрирани в ръцете на юдеохазарските банкови и олигархични кланове. А именно тези кланове се зарекоха да унищожат Русия заради унищожаването от княз Светослав на тяхната историческа родина - разбойническата държава Хазария, една от версиите на която сега е въведена на територията на Украйна след кървавия юдеохазарски преврат през 2014 г. Но подобни преврати на територията на Русия и Беларус бяха неуспешни, въпреки използването на професионални юдеохазарски „революционери“.

Ето защо последващите негативни прогнози на слугите на глобалната мафия, представящи се за „футуристи“, се оказаха неосъществени. И именно с надеждата за успешен юдеохазарски „Майдан“ в Русия, който Навални, Ходорковски и други „еврейски революционери“ трябваше да извършат за парите на юдеохазарските банкови кланове в Лондон и Уол Стрийт, се появи друг западен футурист с прогнози - Джордж Фридман, автор на книгата "Следващите сто години. Прогноза за събитията от XXI век". Излишно е да казвам, че самият той е представител на глобалистките сатанисти, като се има предвид, че през 2011 г. е бил директор на глобалната разузнавателна и аналитична организация Stratfor. И тогава те направиха прогноза, в която отново на Русия бяха дадени само 10 години.

А сега живеем през 2021 г. и няма признаци за това, че Русия ще се разпадне - не. Освен това страната все повече възстановява своя военно-индустриален потенциал и позицията си на световната арена. Разбира се, все още има проблеми с финансовата и икономическата зависимост, тъй като цялата тази насока все още се контролира от корумпираните слуги на световния „елит“, повечето от които са банковите кланове на Юдеохазар. Но никакви западни санкции на служителите на световната глобокрация и други лостове на икономически натиск върху страната ни не дават ефективни резултати. Освен това те винаги се обръщат срещу тях. А защо?

Тъй като деградиралите представители на западните „елити“ и ръководството на техните колонии в Източна Европа, вместо „футурологичните желания“ на глобалната мафия по отношение на страната ни, маскирани като „прогнози“, трябваше да прочетат пророчествата и предсказанията на хора, които наистина знаеха как да видят бъдещето. И Ностадамус, и Ванга, и Кейси, както и много други ясновидци и пророци предсказаха в настоящия исторически период - предстоящ възход и прераждане на Русия и смъртта на паразитиращия сатанински Запад, който се превърна в истински Содом и Гомор на нашето време. Това означава, че точно такъв е планът на Висшите сили, за разлика от сатанинския план за установяване на „нов световен ред“.

И затова, колкото и да се надува и да се съпротивлява  паразитния сатанински гнилоч от световния "елит" и неговите деградирани корумпирани слуги, всичките им усилия да разрушат и ограбят страната ни и да унищожат народите на Русия ще доведат до още по-бърз крах и падение на деградиралата западна цивилизация и унищожаването на цялата паразитна сатанинска „сган“ на тази планета. Всеки, който се окаже неспособен за по-нататъшната еволюция на Съзнанието и разкриването на своята светеща същност, също ще бъде „почистен“ като „безполезен материал“ от експеримента на Висшите сили. Именно на тях ще бъде позволено да „редуцират“ клановете на глобалистите-сатанисти, преди те самите да бъдат „намалени“ заедно с техния план за „нов световен ред“ и истинските създатели и вдъхновители на този план.

Е, именно Русия ще се превърне в своеобразен „кораб“ за нов хармоничен свят на светли хора, в който няма да има място за паразитите от всички степени и техните корумпирани слуги. В променените условия на новия свят само позитивно настроени хора и развиващи се светли хора ще могат да живеят, които ще възстановят, а не разрушават неговата хармония. Ето защо всички опити на тъмните сили и техните слуги, насочени към унищожаване на Русия, са безполезни и непродуктивни. И те само ускоряват собствената си смърт и рухването на всички структури на сатанинската античовешка ориентация, които са създали на нашата планета.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.