неделя, 7 май 2017 г.

Защо убиха Джон Кенеди?

Президентът на САЩ Джон Keнеди е бил убит по време на обиколката си на 22 ноември 1963 г. в Далас, Тексас. Истинските поръчители и изпълнители на убийството все още не са открити и наказани, и този факт само доказва, че от убийството на 35-ия президент на Съединените щати е бил заинтересуван самият "елит" на световната пирамида на властта.
И така, с какво толкова ги е "издразнил" Джон Keнеди? Сред различните версии на причините за това престъпление конспиролозите често  споменават речта му, която той е трябвало да произнесе в Далас. Ето например какъв текст от речта на президента дава Г. Сидоров в книгата си "Пути,  дороги,  встречи":
"Въпреки факта, че официално не са ни обявявали война, аз знам, че сблъсъкът не може да се избегне. Ние сме нападнати, на атака бе подложен нашия начин на живот, врагът настъпва навсякъде, и въпреки че държавната граница не е нарушена от вражески набези и няма ракетни атаки срещу нашите приятели, над цял свят е надвиснала смъртна опасност.
Мога само да кажа, че заплахата никога не е била толкова очевидна и реална. Пред лицето на тази опасност е всеки от нас: правителство, хора, бизнесмени, профсъюзните лидери, собствениците на медии - всички те трябва да променят възгледите си, да коригират тактиката си.
Ние стоим на прага на монолитна, арогантна, глобална конспирация, умело маскирала истинските си цели и тайно разпространяваща влиянието си. Свободните избори са заместени с насилствено сваляне на правителството, свободното изразяване на волята - със сплашване, откритата конфронтация - със скрити атаки: и тази система, мобилизирайки големи човешки и материални ресурси, създават силна, високо ефективна машина, която извършва военни, дипломатически, развлекателни, икономически, научни и политически операции.
Подготовката им се пази в тайна от хората, грешките им се крият и не се разкриват. Тя идва безшумно, без оглед на разходите и слуховете, без да разкрива тайните си".
Кенеди тук очевидно не говори за Съветския съюз, а за опасността, надвиснала над цялото човечество. И тази опасност идва от силите, които са разработили и внимателно прилагат плановете за създаването на "нов световен ред", както и от първоначалните господари на тези сили.
Джон Keнеди е първият от лидерите на страните, който се опитва да се включи в опозицията на порочната пирамида на властта, създадена на нашата планета от слугите на мрака. И може би бунтът му срещу световното задкулисие не е бил напразен. Ще дойде време, когато обединени от една обща цел за спасяването на човечеството, лидерите на някои от водещите страни ще се противопоставят на плановете на престъпната клика и ще имат подкрепата на цялото прогресивно човечество.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.