понеделник, 27 март 2017 г.

Как да победим "информационния вирус" на нашата реалност?

Нашият свят съвсем не е това, което изглежда. Нашата представа за възприемането на реалността е внимателно филтрирана от петте сетива и от изкривените нагласи, концепции, модели на мислене, с които в хода на живота ни надгражда обществото. Реалността около нас не е "твърда" - всичко е енергия и информация, а дори по-скоро море от енергия и информация, голяма част от която ние не възприемаме, поради сериозно занижения диапазон на възприятие на честотите.
Едновременно с това, нашето възприятие е изкривено от демонични същества и техните слуги посредством сатанински ритуали, насочени към изкривяване на първоначалния хармоничен свят. Ето например какво казва на тази тема в скорошно интервю известният английски писател Дейвид Айк: "Аз го наричам вълново-вибрационен магнетизъм. И следователно, това, което излъчвате, се връща към вас. Ето защо, когато обозначиш някакво намерение, каквото и да е това намерение, то е представено като честота, която привлича към себе си съответната честота. И така, ние във всеки един момент от живота ни зависим от състоянието на нашето битие, от отношението към всичко, от емоционалното ни състояние, каквото и да е то.
Ние вибрираме с определена честота в определен честотен диапазон. И този диапазон се излъчва - проявява в полето на нашата аура. И затова ние привличаме към себе си определени хора и места в начина на живот, преживявания, корелирани с честотите, които ние излъчваме. И ако поставим това в по-голямата цялостна картина на света, се оказва, че ние живеем вътре в "енергийно море" ... Може да го наречем - "енергийно поле на Земята". Между всичко съществуващо няма празно пространство. Това са различните проявления на "морето от енергия".
А ако искате да въздействате върху всички риби едновременно, вие въздействате на морето. Ако искате да въздействате върху всички човешки същества, вие въздействате върху това "море от енергия". Когато си спомните, че нивото на технологичните излъчвания в нашето "море от енергия" се е увеличило милион пъти през последните 50 години. Това "море от енергия", в който ние сега разговаряме, е значително по-различно от това, в което ние бихме разговаряли преди 50 години.
Това е фундаментално важно поради следната причина: нашите енергийни полета, това, което ние наричаме "хора", си взаимодействат с "енергийното море". И, следователно, то въздейства върху нас и засяга нашето състояние на съществуване. И когато поради тази причина се промени състоянието на нашето битие, то променя своята честота и ние привличаме към себе си честоти, съответстващи на излъчените от нас. Това означава, че работата не е само в манипулирането на енергийното поле на Земята, а това е манипулиране на всичко, намиращо се на нея чрез това, което правите с него.
Попаднах на документ преди няколко години, написан както беше казано от един от водещите австралийски сатанисти. Той направил това, знаейки, че умира. И това не е някакво разкаяние ... Не, той всъщност похвалил всичко това и е обяснил как то работи ... Едно от нещата, за които той казва е, че те (сатанистите) посещават определени "точки" в енергийното море. И много от тези "точки" са маркирани с помощта на каменни кръгове, стоящи изправени камъни, древни земни съоръжения, често и църкви. Защото толкова много църкви са построени на местата, където по-рано са извършвали езически ритуали. Ето защо много църкви се намират на някои от тези "фунии енергия" в "енергийното море".
Той обясни, че те периодично провеждат ритуали в тези "точки". И тъй като  го правят постоянно, това променя характера на енергийното поле и понижава неговата честота.
Аз отдавна казвам, че този свят е манипулиран от същности, намиращи се извън човешкото зрение. Всички ги наричат "демони" ... Те имат много различни имена по света. Древните гностици ги наричат "архонти". И аз се усмихвам, когато християните ме осъждат, ако заговоря за това: "Той говори за рептилите! Той е луд! Той говори за всякакви същности!!!". Но какво да кажем за демоните в Библията? Това е написано в книгите им. И тези същности са посочени по цялата планета и биват описвани почти по един и същи начин, но с използване на различни имена. Те действат в определен честотен диапазон.
Като цяло, този честотен обхват е изкривяване. Това е нещо като компютърен вирус, ако си позволим такава аналогия. Тази сила сама по себе си е изкривяване. И затова, те трябва да имат контрол над всяка популация, да я въвлекат в това изкривяване. И ако погледнем нашия свят: това не е просто изкривяване, това е изкривяване до точката, където всичко е преобърнато с главата надолу.
Има естествен порядък на баланса: това е - любов, доброта, грижа един за друг. Обратното е - войната, конфликта, хората, умиращи от глад в света на изобилието. Това всичко са инверсии на естествения ред на нещата. Нашето общество е манипулирано (и то все още продължава да е) не само чрез въвеждане на изкривявания в енергийното поле, за да бъдат вкарвани хората в изкривено състояние. Ако не разбереш това изкривяване, то напълно контролира твоето възприятие".
Следователно нашият свят не е точно това, което ни описва "официалната" картина на реалността, на която ни учат в училища и университети. По-специално - отклоняват ни от знанието, че съществуват някои невидими за нас демонични същности, които с помощта на слугите си и провежданите от тях сатанински ритуали в "местата на сила", изкривяват както самата реалност, така и нашето възприятие. И когато ние се синхронизираме с това "изкривяване" или "информационния вирус" на реалността, създадена от силите на мрака, ние ставаме част от него, а заедно с това и роби на тъмния егрегор.
Ето защо е толкова важно да не реагираме на злото със зло, на агресията с агресия. За да се излезе отвъд изкривената реалност на този "информационен вирус", е необходимо не само да не отговорим на опитите му да буди в нас негативни чувства и емоции, мисли и действия, но и активно да се противопоставим, повишавайки своята собствена честота на вибрациите чрез любов и положително отношение към хората и обстоятелствата, към другите същества. След като хората започнат не само да го разбират, но и активно да го практикуват, никакви сатанински ритуали на паразитните слуги на тъмнината, извършени в "местата на силата" няма да имат власт над техните възприятия и поведение.
Освен това, ще започнат промени в честотите на нашия свят, които дълго време са били задържани от тези сили на нивото на негативна нискочестотна енергия. И това е най-ефективния начин за победа над силите на мрака, защото когато се променя честотата на нашата реалност, те или ще се превърнат в хармонични светещи същества, или ще се оттеглят от нашия свят, за да не загинат в неговата високочестотна  енергия. Това трябва да се вземе предвид от всички тези, които искат положителни промени в нашия свят и не искат плана за унищожаването на човечеството от тъмните сили да се реализира.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.