вторник, 7 февруари 2017 г.

Филмът като средство за манипулиране на съзнанието

Влиянието на киното и телевизията върху съзнанието на хората е огромно. Но до колко силно в деградивен план за нашето съзнание може да бъде огромното влияние на негативния информационен поток, попадащ върху нас под формата на нискокачествени филми и телевизионни предавания? Какъв информационно-енергиен заряд носи това "изкуство" и как това се отразява върху психиката и вътрешния свят на обикновените хора? Кому и защо е нужно да превръща хората в безмозъчни животни?
Да отговори на тези въпроси се опита руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си "Тайната хронология и психофизика на руския народ". Ето какво пише той: "Както ви е известно, всяко изкуство в известна степен има и окултно влияние. Точно това, колкото е възможно повече и използват тъмните сили - и за да контролират човешките маси, и за понижаване на тяхното духовно ниво ..
Музиката, изобразителното изкуство и киното - за сатанистите те имат една обща кауза: всичките три основни вида изкуство са впрегнати в един хамут и са заети с изпълнение на обща програма. Нека накратко да разгледаме какви филми са широко разпространени в нашите кина и по телевизията. Демократите още не бяха успели да завземат върховната власт, а руските видеосалони бяха залети от холивудски евтини продукции, рекламиращи насилие, див, непобиращ се в нито една рамка на разбиране секс и т.н. Фактът, че от екраните на видеоклубовете, телевизията и по-късно на руското кино срещу нашия народ започна жестока психическа агресия, се осъзнава от малцина. По-голямата част от руските граждани както винаги се подлъга от фалшивата пропаганда, че "Западът споделя с нас зашеметяващите си постижения в областта на киното, и ние имаме да научим много от него".
На Русия и трябват добри, призоваващи към светлината, доброто и полета на човешкия дух филми. За това, че посредством киното западът разрушава и снижава до нивото на животно душите на руските граждани, нашият народ разбра едва, когато се появиха последствия от този чудовищен и безчовечен процес в Русия. Първата реакция на натиска на западното кино дойде от нервната система на руските деца. Учителите от училищата и родителите започнаха да забелязват, че учениците са станали твърде раздразнителни и много агресивни. Но най-важното е, че те в голямата си част започнаха да гледат на нормалния човешки труд като на сериозно наказание, и това не е чудно, тъй като западните филми не учат да се трудиш и да се насладиш на плодовете на труда си, те учат на насилие и секс, основно само на това.
Много рядко на руските екрани се появяват стойностни западни филми. Но те са толкова малко, че можете да ги преброите на едната ръка. По принцип по нашите екрани процъфтява евтиното: безкрайна стрелба, преследване, мъчения, изнасилване. Рядко положителният герой наистина е положителен, по-често не е  по-различен с поведението си от отрицателните герои, и тази линия е съставена специално, за да не може човешката психика да се захване за положителното. Перверзното е, че западните филми учат човека да не чувства болката на ближния, научават го на хладнокръвно убийство, и в същото време набиват в главата му, че човек живее на земята само веднъж и в света няма нищо по-ценно от парите. Парите - това е Бога на Запада, единствената реална ценност, която струва нещо. В западните филми всичко се върти около парите, заради тях хората преследват, убиват, измъчват, насилват; и тези псевдоценности ден и нощ завладяват душите на нашия народ.
Какво правят oт нас, налагайки ни своите филми задокеанските "благодетели"? Жестоки, безчувствени и глупави хора-роботи, концентрирани върху богатството и признаващи само култа на силата. А ако се каже по-просто, те отнемат на руснаците не само душата, но в същото време и бъдещето ...
Ние имаме в предвид ефекта върху човешката душа на филмите, наблягащи на откровен животински секс и различни сексуални извращения. И двете не само снижават психиката на човека, което я прави уязвима за различни форми на сексуален тормоз, но и унищожават естествената нетърпимост към хора с извратена сексуална ориентация - към тези, които имат болна, разстроена психика. Но това не е най-лошото. Истинският проблем е, че порнокинопродукцията фокусира върху сексуалните проблеми незрелите души на децата, като ги тласка към ранен сексуален опит и по този начин води по-младото поколение към сексуални извращения ...
Бих искал да се спра на западните "сапунени опери" тип Санта-Барбара. Те също така затягат в своето блато, но не затягат по-младото поколение, като например приключенските филми или порнографията, а поколението на възрастните, които познават живота не от филми, а от своя опит. Именно за това поколение се създават многосерийните потискащи и тъпи филми. С каква цел? Все една и съща - да се снижат колкото е възможно  душите на онези, които гледат тези "сапунени опери". В крайна сметка, западните сериали са абсолютно безидейни. Всичко, което се случва в тях, се върти около парите, секса и човешкия примитивен егоизъм. Те не дават абсолютно нищо. Начинът на живот и на запад, и на изток е нищо друго, освен целенасочено действие върху поддържането на тялото си - нищо повече. В крайна сметка ежедневното битово ниво е просто на нивото на роби, а не на герои.
Наред с другите неща, "сапунените опери" привличат (поради липса на по-добро) пред екраните и телевизорите масата обикновени хора, което е много удобно да бъдат кодирани, докато гледат сапунени опери. И, разбира се, специалното кодиране, както у нас, така и в САЩ или Европа се прилага в пълна степен. Това е известния на всички 25-ти кадър, точкова, вълнова и аудио обработка на подсъзнанието и много други. Плюс това, надеждното отклоняване на умовете на хората от неотложните проблеми на живота чрез превключването им към илюзия, виртуална реалност, води до нищото".
По този начин, киното и телевизията се използват активно от слугите на тъмните сили за манипулиране съзнанието на хората в интерес на световната сатанинска паразитна система. И дойде време, в което трябва да се научим да отделяме реалното изкуство от примитивните, нискокачествени продукции на "Dream Factory" и да започнем да се борим за това, на нашите кино и телевизионни екрани цялата тази продукция за духовни деградета и хора с очевидно деформирана психика, повече да не се появява.
По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.