понеделник, 16 януари 2017 г.

Ретикулианците са вампири – смучат енергия от душите ни



- Нека да се отклоним за малко. Спомена Сириус-Б. Те са имали взаимоотношения с племето Догони в Африка. Вярно ли е това?

- Да, знам, че имат наследствени генетични връзки с тях.
- А играе ли роля това в случващото се на глобално ниво? Или е странична информация?
- Не мисля, че в момента им пука изобщо за Догоните или хората като цяло. Всички те си имат свои планове. Фактът, че ни третират така, и че няма никаква помощ от страна на правителствата, правителствена информация, която да помогне или истина, която искат да се обсъди, просто да излязат пред хората и да кажат: „Вижте хора, издънихме се. Имаме нужда от помощта ви. Трябва да пробудим съзнанието си и да започнем да осъществяваме промени“. Този факт говори за това какви са. Това, което знам за Сирианците, е, че в момента
между Сириус-А и Сириус-Б се води гражданска война.
И в 21 други системи в съзвездието Персей се води война, докато ние си говорим тук. Всичко това е свързано с факта, че в момента във вселената се повишават енергиите и двете противоположности – страх и любов – се сблъскват помежду си. Напрежението нараства непрекъснато. И ние сме малка частица от всичко това.
Получавайки всичката тази информация, трябва да я възприемаме в духа на любовта, за да не подхранваме страхове за бъдещето.
Любовта е отговорът.
Това е изводът – любовта е отговорът. Тя завладява всичко. Тя мести цели планини.
Чрез нея човечеството може извиси съзнанието си, но на първо място трябва да започнем със себе си. Без значение са всичките тези неща, които се случват около нас, ние трябва да се фокусираме върху любовта – любов към себе си, към Земята, към вида ни…
- Кога точно са започнали зверските манипулации на гените ни от Ретикулианците? Къде точно се случва и какви са резултатите?
- Като цяло манипулациите се случват навсякъде.
Много от тях се случват в бази под земята. Някои са в океаните. Други се случват на Луната. Както и на Фобос – Луната на Марс.
Случва се на много различни места.
- Това изкуствена луна ли е?
- Да, абсолютно, както и нашата Луна.
Луната ни е изкуствена. Докарана е тук от Малката мечка преди 11-12 000 г.
- С каква цел?
- За да бъде сателит и база. Преди време е била евакуирана, но вече отново работи. Докарана е тук от слънчева система, наречена „Чаута“. Такава дума използват за нея –
Чаута, и е била 17-тата планета в слънчева система с 21 планети, била е една от 4 луни.
По- стара е от Земята.
Има руини по повърхността и бази под нея.
Тя е всичко друго, но не и това, което ни казват. Сама по себе си историята й е уникална.
- Какви са резултатите от генетичните манипулации, ще виждаме ли все повече от тях занапред?
- Сивите се опитват да създадат подраса, съчетание между нашата раса и култура, и тяхната.
- Нещо като хибриди?
- Точно така. Но нямат големи успехи в това. Единственото нещо, което не могат да разберат, е душата. Не разбират крайностите в емоциите ни, защото сме много различни от тях.
Голяма част от експериментите им са неуспешни, като проблемите възникват заради емоциите, не разбират, че това, което ни прави хора, е есенцията ни – душата, която вдъхва живот на физическата ни форма.
Те са вампири. Те точат енергия от човешките души.
- Сивите Ретикулианци?
- Точно така. Те са вампири.
- От тук ли идват множеството легенди за вампири?
- Не съм сигурен. Митологичните вампири и змейове са интерпретация на Рептилиите. Не знам. Изобщо не бих се учудил да е така, но определено се хранят с енергията ни. Дори могат да я съхраняват и използват след време.
Отвличат хора и складират жизнените им тела.
Те извършват неща толкова ужасяващи, които друга раса дори не би си помислила да направи.
- Чувал ли си за Салвадор Версадо?
- Не, никога.
- Той е бивш свещеник йезуит, който казва, че спортни събития, концерти и подобни се използват за източване на енергия от тълпите.
- Няма да се учудя. Ни най-малко.
- Той също казва, че жертвоприношенията на хора в някои древни цивилизации са били въведени, за да могат тези същества да се хранят с негативната енергия.
- Няма да се учудя и от това. Войните в историята ни са абсолютно същото нещо. За всичките ти зрители ще дам домашно: Изключително важно е да намерите книгата „Боговете от райската градина“ на Уилям Брамли. Бързо може да ви въведе и запознае с всичко случващо се зад кулисите. 80% от информацията й е напълно точна и горещо препоръчвам да я прочетете.
- Отлично. А останалите 20%, които не са истина, с какво са свързани?
- С духа, личността, позната ни като Исус, но няма да навлизам в темата.
- Как са успели Ретикулианците да изманипулират и притиснат в ъгъла земните правителства?
- Изключително лесно. Първо, технологиите им са с 25 000 години пред нашите. Второ, заради алчността си, определени групи във властта поддържат контакт с тях.
Много представители на властта са толкова сраснали с тях, че вече са част от груповото съзнание на Сивите.
И Андромеданците не считат за хора някои от тях – „Терани“, както ни наричат те (земляни). Не са нищо повече от клонинги. Издават заповеди, нареждат на другите какво да правят. И така е в цялата ни командна верига, както искат и Сивите.
Също, заради алчността, тези, които още са хора, си казват: „Е, те няма да се махнат от тук, те са господарите. Все още можем да запазим привилегиите си и да формираме новата власт. Ние ще сме посредници между хората и боговете.”
Същото виждаме във Вавилон, Сирия, Египет. Историята се повтаря наново. Тези негативни цивилизации са наложили контролиращия фактор, йерархията, за да поддържат структурата на властта. Но има още един фактор: става въпрос за властолюбиви хора, които предават собствената си раса – Световният клуб. Предават всички нас, цялата човешка раса, за техния момент на слава, за привилегията да бъдат с „боговете“, които са нищо повече от извънземни. Това е. За да им се дадат технологии, които да ги отведат до Луната, до Марс. Технологии за пътуване във времето. Предали са целия ни вид за това. Вбесявам се при мисълта за това.
- Алекс, когато погледнат назад след смъртта си, най-вероятно съжаляват за избора си.
- Не знам.
- А как ще бъдат махнати от тук ренегатите Ретикулианци?
- Ако можем да създадем среда, ако човечеството се посвети да създаде среда на безусловна любов, да забравят омразата, войните, убийствата, унищожаването на планетата, Сивите ще трябва да си тръгнат, защото няма да издържат на вибрацията.
Ако не можем, ще се наложи външна интервенция, за да бъдат разкарани от тук.
- Вярно ли е, че Сивите ще опитат да ни измамят чрез религиозно събитие, планирано от тях?
- Завръщането на Христос, да.
Казано ми бе да съм нащрек за него, защото са способни да изиграят завръщането на Исус, да създадат клонинг, който да изглежда точно като образа на Торинската плащеница, която, между другото, е тяхно дело, и клонингът ще е холограма, носеща отпечатъците и информацията на всички световни религии.
Той няма да има душа.
И да, повлякоха ни по този път от „Откровението на Йоан“, да вярваме, че това е божието слово. Че това е начинът, по който трябва да се случи. Но знаете ли какво? Бог не е писал Библията. Човекът е написал Библията. Извънземните не са писали Библията, но някои от тях са казвали на написалите я какво да пишат.
Отведоха ни по този път, по който ще отстъпим свободите си, ще бъдем превърнати в роби. Не искам да обидя никого. Но просто си помислете за това какво сме свършили и каква е историята ни. Толкова пъти сме били в тази позиция и още не сме се поучили.
И ще продължим да допускаме същите грешки, докато не го направим заедно и не престанем с глупостите.
- Ще се отклоня от темата за малко: имат ли контрол над световните медии?
- Алчността има. Не знам дали самите медии са контролирани. Програмирането се въвежда сред хората, които го представят на масите. Така че става въпрос за хора продажници, четвъртата власт. Там лежи отговорността.
- Какви ще са последствията, ако хората повярват че Сивите Ретикулианци са надеждата за човечеството?
- Ще опознаем нови нива на тирания и робство, отвъд всички представи. С други думи, никога повече няма да сме свободни. Ще стоим безпомощни, докато не се намесят външни сили, за да ни спасят. Ние самите няма да можем да се освободим.
И в момента имаме възможност, тъй като още не е твърде късно, да се освободим, да го направим сами, да направим този скок в съзнанието, за да имаме самочувствието да кажем, че сме поели сами отговорността.
- Тази страст, с която говориш, от която се нуждаем, за да се освободим, трябва да манифестира в духа на любовта?
- Точно така. Любовта, това е най-важното! Братството. Да осъзнаваш, че сме едно цяло. Няма значение цветът на кожата ни. Всички сме от един вид. Просто те ни манипулират и объркват по безочлив начин. Просто ни се смеят колко сме глупави, макар в действителност да не сме. Но никой няма да ви каже истината.
Истинската сила в съзряването ни като вид ще дойде от това да се изправим и да кажем:
„В никакъв случай няма да се самоунищожим за вашето забавление, за да се храните с негативната ни енергия.  Нямате правото да манипулирате правителствата ни, за да създавате войни. Не искаме да живеем по този начин повече. Искаме да създадем истинско бъдеще, където децата ни могат да живеят сред свободна и чиста околна среда, където могат да пият чиста вода, където могат да излизат, да ядат плодове, да играят в калта, без да се натровят от радиоактивност.”
Ние не сме врагът. Враговете ни дори не са хора. Но те ни дърпат конците, така че да сме прекалено заети, карайки се и спорейки, за да не виждаме реалността.
Врагът е друга раса, играеща си игри с нас, хранеща се с енергията ни, надяваща се да се самоунищожим, за да задържат планетата за себе си.
Нека да повторим кои са отново: Империята Орион и Рептилиите от Алфа-Дракон. Те са истинските виновници за всичко това.
- И двете групи ли?
- В по-голяма степен Рептилиите от Алфа-Дракон, те са виновните.
- Те са над Орионците?
- Точно така. А под контрола на Орионците са Сивите.
- А каква е ролята на групата Гиза?
- Те са независима група, дошли тук, за да следват свои лични цели. Играели са си на богове и са се вживели в ролята си. Заседнали са в егоизма си. „Ние сме богове, можем да правим всичко, имаме изумителни технологии.“ И са изиграли ролята си. Но, честно казано, вече не са влияещ фактор.
Групата от Гиза вече няма влияние тук.

http://psihobg.com/?p=4288

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.