вторник, 8 ноември 2016 г.

Биохолографията помага за лечение на болестта



Интересен метод за лечение на заболявания, базиран на "Кирлиановия ефект"е разработен от ръководителя на Центъра по биохолография към грузинската академия на науките от кандидата на биологичните науки Марина Шадура. Ето как тя обяснява същността на метода:

"Винаги съм се интересувала от разбирането как тялото контролира ума. Осъзнавайки това, ние ще бъдем в състояние да лекуваме чрез мисъл  организма от болести. Убедена съм, че нито биохимията, нито медицината, свикнала да разчленява тялото на части, ще ни дадат отговора на този въпрос. В неживата природа холистичната оценка е напълно допустима: спектралният анализ се използва за тази цел. Възможно ли е нещо подобно да се адаптира към живата материя?

Все пак спектралния анализ на естественото излъчване, идващо от тялото е невъзможен - то е твърде слабо и бързо се променя. Да се усили - означава намеса и неизбежно да се изкриви картината. Затова реших да следвам примера на Кирлиан, талантлив съветски изобретател, който е изследвал в газоразрядни камери краищата на пръстите, като по този начин свежда до минимум намесата в предмета на излъчване.

Когато започнахме да фотографираме кирлианограмата на пръстите, картините се сменяха една с друга през секунда ... Но с течение на времето ние открихме част от спектъра с относително стабилна картина. Освен това, изображението се оказа обемна динамична холограма: във всяка точка на пръста се показват всички краища на тялото".


С тази холограма може да се диагностицира състоянието на организма и да се идентифицира заболяването в ранните му етапи. Така, на снимката на пръста на един здрав човек светенето около пръста му е равномерно и не съдържа никакви аномалии. Но на снимкатана пръстта на болен човек сиянието приема формата на "асиметричен протуберанс". Затова, ако се увеличи образа на "протуберанса", ще откриете, че формата му е идентична с формата на болния орган, т.е. по същество, показва холограма на този болен орган.

Но този метод на биохолографията позволява не само ефективно диагностициране на болестта, но и нейното лечение. Самата холограма прилича на отражение в огледалото и в същото време, според M. Шадура, има пряка и обратна връзка с тази холограма. Тя не само отразява вътрешното състояние на човека, но също така позволява чрез въздействане върху образа на болния орган да се излекуват болестите.

Такова въздействие например, може да има, ако си представяме (визуализираме) болния орган като здрав. Това е начинът, по който към него ще постъпи команда да се възстанови. А негативните образи и мисли само засилват болестта, както и допринасят за нейното проявление в телата ни. Така например, началото на симптом на рак може да бъде само страхът от тази болест.


По тази причина като цяло, самите ние сме създателите на заболяванията и житейските си проблеми. И именно позитивната нагласа на мислите и образите може не само да съхрани здравето, но също така значително да увеличи продължителността на живота ни. Така че отново да помислим: дали си струва да се поддаваме на излъчените по медиите негативни мисли, емоции и образи, разпалващи в нас омраза, ревност, обида, страх, алчност, важност и т.н.?

Та всичко това са инструменти за манипулиране на нашето съзнание, използвани от същности на тъмнината чрез своите сътрудници и слуги, за да ни направят слаби и болни, подчинени на волята на невидимите "господари на човечеството".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.