петък, 4 ноември 2016 г.

Пси-технологиите за зомбиране на народите се използват в продължение на хиляди години

Tехномагичните методи за манипулиране на съзнанието на хората са познати от времето на късната Атлантида, обаче тъмните жреци, оцелели след унищожаването на Атлантския континент са ги използвали през следващите хиляди години и това продължава и до днес. Един от най-типичните примери за използването на пси-технологии за зомбиране на хората е проекта за "богоизбрания народ", който започна преди 3,5 хиляди години. Но грешка да се мисли, че на земята има държава, чиито народ не е бил под зомбиращото влияние на паразитната система.

Ето какво по този повод пише руският пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата си "Tайната хронология и психофизика на руския народ": "Разбира се, представителите на вътрешния кръг на човечеството добре знаят как се провежда и прикрепя на генно ниво зомбирането не  само на един човек но и на големи маси от хора. Тази позорна техника разбира се няма да описваме.


Ние бяхме принудени да запознаем с нещо читателите си, но това е само за тяхно добро, а ако те все пак наистина искат да разберат механизма на зомбиране на човешкия "материал", нека се обърнат към нашата съвременната руска действителност. Всъщност, като цяло, технологията за налагането на човешката психика на чужди идеи не се е променила. Ако на еврейския народ в Синайската пустиня черните жреци набиваха в психиката му концепцията на юдаизма, то на населението на нашата страна същата тази публика набива в главата идеята за т.нар демократично общество. Познанието и разбирането на процеса на зомбиране се опростява и от факта, че и двете понятия в действителност представляват двете страни на една монета, чието име е сатанизъм.

Ние знаем от Новия завет, че Сатаната е "лъжец и баща на лъжата". Значи Синайския юдаизъм, както и руската демокрация, започва с лъжа. Това, че демократите отприщиха океан от лъжи в началото на перестройката, в чиито вълни все още се намира нашето общество, ние знаем много добре. Не по-малко изискана лъжа са преживели душите на предците на еврейския народ. Разбира се, не бива да мислим, че изкривяването на истината принадлежи само на демократите. Жреците-сатанисти разбиват идеята за истина в арийските народи поетапно. Първият удар те нанесли върху психиката и културата на арийците с християнството, а вторият - с изкуствена религия, която е специално използвана от тях с цел да умиротвори бунтарския дух на арийците.

За християнството ще говорим отделно. Вторият удар на арийския свят е нанесен от невярната и утопична представа на марксистката концепция за комунизъм. Нашият народ пострада от тази луда идея повече от всеки друг - бе дадена жертва от 40 милиона човешки живота. В момента руският народ изпитва третата форма на сатанизма, който този път взе демократична форма. Какво е характерно за тези три етапа? Точно това - и то е най-тъжното нещо - че всеки един от тях лишава и все още лишава обществото от най-устойчивите, силните, не склонни към масови зомбирания хора.

Сатанизмът, базиран на лъжи, използвайки изкуствени религии и неустойчиви социално-икономически формации, периодично изтребва  хората с висока степен на съзнание, обръща духовната еволюция на човечеството назад, в хаоса, до никъде. Тогава преди 3,5 хиляди години, черните служители на Сет налагат робски манталитет и преобърнали съзнанието само на един народ. В момента това се прави в глобален мащаб.

По примера на перестройката могат да бъдат проследени всички основни етапи на този процес: така наречената "гласност" се превърна в поток от мръсни лъжи, в който се удавиха гласовете на здравомислещите. Едновременно с това се включи механизма на сексуалната революция. Както вече знаем, започна процеса на разхлабване на психиката - в тази насока заработиха хиляди видео клубове. Медиите, задушавайки се помежду си, рекламират и все още продължават да пробутват крайния промискуитет и необходимостта за обществото от деянията на жриците на любовта - проститутките.

Под демократичния сос по телевизията и киното стана свободно и лесно да се показват еротични и порнофилми. Появиха се еротичната реклама, бисексуален стриптийз, започна кампания за оправдаване на хората с различна сексуална ориентация. И не е само това, появиха се предавания, където сексуални перверзници биват представяни като хора с особено възвишено разбиране за света и т.н. И нито една дума за това, че цялата тази публика са директни кандидати за лудницата, и че всички те са опасни за по-младото поколение.

Не забравяйте за прякото, много мощно окултно влияние върху психиката на нашия народ, който преди старта на реформата в цялата страна проведоха служителите на тъмния егрегор. Имаме предвид психотерапевтичните сесии на Кашпировски. Защо толкова лесно това се удаде на перестройчиците? Защото на народите от Съветския съюз още при комунистите им набиваха в главата, че магията не съществува - всички тези измислици са тъмни и невежи. Ние знаем, че дяволът е опасен тогава, когато не се досещаме за него. Ето защо основната му задача винаги е била внушението към хората, че доброто и злото са относителни понятия, а окултизма - истински мит. Проблемът на нашия народ е, че той не знаеше кой е Кашпировски и нямаше представа кой стои зад него, и поради това толкова просто и лесно, и най-важното - по своя воля, попадна в пси-капана. Не напразно масоните измислиха лозунга "знанието - сила".

Какво Kашпировски и компания така упорито налагаха на подсъзнанието на тогавашния все още съветски народ? Същото, което вкопаваха в психиката на нещастните евреите египетските жреци-магове в Синайската пустиня. На първо място - абсолютно подчинение и следване указанията на властта: това е най-важното нещо, което се изисква от народа в първия етап на психично програмиране. Ясно е, че това кодиране бе последвано от по-сериозни и насилствени установки, чиято цел е внедряването в дълбоките слоеве на подсъзнанието".

Много модерни зомби психологически технологии за зомбиране на населението "течаха" през 90-те години, а на някои места и до днес чрез различните окултни и религиозни секти, създадени от различни "гурута", "учители", "пророци" и други тъмни магьосници под покровителството на службите за сигурност, особено на англо-американските. След това всички тези психо-техники се използват в различните "оранжеви революции", "майдани", "Арабската пролет", както и при вербуването на ново "пушечно месо" за нацистки и терористични радикални организации и движения.

Сега помислете внимателно: в чия мелница изливат водата си всички тези служители на тъмните сили, които се опитват да убедят обикновените хора, че магията и окултизма - това са просто суеверия, а конспиративната теория - фантазия на умствено загрижени хора. За злото е винаги по-лесно да си върши мръсната работа, ако хората не са наясно за съществуването му. Затова нямайте сляпо доверие в никой "авторитет" и се опитайте да проверявате цялата информация чрез различни независими източници. И докато хората не се научат да мислят и да анализират самостоятелно, те все още остават играчка в ръцете на завзелите властта над планетата паразитни сили.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.